cilek18 Guru Kayıtlı Üye 3 Aralık 2012 339 111 303 5 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilli #401 Svg06 .!.: Ne yaptın kan verdin mi? Genişletmek için tıkla... Bugün verdim henüz sonuç çıkmadı ama umudum yok açıkçası, dün kadın doğuma gittim bir şey görmedi, kan testi istedi. Sonuca göre söktürücü verecekmiş
Svg06 .!.: Ne yaptın kan verdin mi? Genişletmek için tıkla... Bugün verdim henüz sonuç çıkmadı ama umudum yok açıkçası, dün kadın doğuma gittim bir şey görmedi, kan testi istedi. Sonuca göre söktürücü verecekmiş
G Gzm Vrl16 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Nisan 2021 103 80 28 5 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilli #402 Seheralicanadiyaman .!.: Canım ne yaptın ya sormasam yazcagin yok he. Sonucunu merak ettim insllah bebiş vardır Genişletmek için tıkla... Daha bi sey yapamadim canim bursaya gidince insalalh
Seheralicanadiyaman .!.: Canım ne yaptın ya sormasam yazcagin yok he. Sonucunu merak ettim insllah bebiş vardır Genişletmek için tıkla... Daha bi sey yapamadim canim bursaya gidince insalalh
S Seheralicanadiyaman Üye Kayıtlı Üye 25 Ekim 2021 54 33 8 30 5 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilli #403 Gzm Vrl16 .!.: Daha bi sey yapamadim canim bursaya gidince insalalh Genişletmek için tıkla... He bekle ya cinsiyet öğrenirsin DHA insllah
Gzm Vrl16 .!.: Daha bi sey yapamadim canim bursaya gidince insalalh Genişletmek için tıkla... He bekle ya cinsiyet öğrenirsin DHA insllah
G Gzm Vrl16 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Nisan 2021 103 80 28 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilli #404 Seheralicanadiyaman .!.: He bekle ya cinsiyet öğrenirsin DHA insllah Genişletmek için tıkla... Insallah canim
Seheralicanadiyaman .!.: He bekle ya cinsiyet öğrenirsin DHA insllah Genişletmek için tıkla... Insallah canim