Bat den 2 hafta önce yumurtlama olduğunu dusunursek henüz yerleşme olmamıştır, yani bence göremez şimdilik ama tabii siz yine de sorunbat 28 ekim yarın doktor kontrolüm var acaba doktor görebilir mi? :)
Hep böyle ummadiklari aylarda gebe kalmış birçok üye :) darısı başınıza umarımBat 29 ekim kızlar benimde. Ovulasyonla takip ediyorum 2 aydir bu ay tam pik görmeden silikleşti bende artık bıraktım bu ay yumurtlama olmadı diye hiç belirtim yok aynı zamanda hiç umudum da yokbu ay kendimi dinlememeye karar verdim bakalım ne olacak. Adet olursam rahim filmi çekicem bu ay inşallah
Belirtim olsa muhtemelen denerdim ben ama yokken de negatif görmek daha çok üzüyor, o yüzden biraz yaklassin en azından diye düşündüm kendim için .Erken gebelik testi yapmayi düşünen var mi
Belirtim olsa muhtemelen denerdim ben ama yokken de negatif görmek daha çok üzüyor, o yüzden biraz yaklassin en azından diye düşündüm kendim için .
Ayrıca gebelik testi yapmak bir bataklık gibi ya başlayınca duramiyorsun
Benimde 25 ekim ama antibiyotik kullandım regliyken bakalım ne olacakSıra bize geliyor galiba yavaş yavaş. Bu aydan umudu olanlar birlikte belirtilerimizi takip edip birbirimize güzel haberler verelim mi?
hsg çektir demişti onu göstermek için gideceğim her şey normal geriye sadece o kalmıştı onu da yaptırayım dedimNe için gidiyosun canim doktora
evet yarın sabah 8 gün kalmış olacak bata ama bende göremeyeceğini düşünüyorum da rahim kalınlaşmış falan der mi acaba? yani umut fakirin ekmeğidir misali :)Bat den 2 hafta önce yumurtlama olduğunu dusunursek henüz yerleşme olmamıştır, yani bence göremez şimdilik ama tabii siz yine de sorun
Adet öncesi de kalinlasiyor galiba ama belki yumurtlama durumu hakkında bilgi verebilir en azındanevet yarın sabah 8 gün kalmış olacak bata ama bende göremeyeceğini düşünüyorum da rahim kalınlaşmış falan der mi acaba? yani umut fakirin ekmeğidir misali :)
İnsllah belirtisiz bi hamileliktir seninkiBelirtim olsa muhtemelen denerdim ben ama yokken de negatif görmek daha çok üzüyor, o yüzden biraz yaklassin en azından diye düşündüm kendim için .
Ayrıca gebelik testi yapmak bir bataklık gibi ya başlayınca duramiyorsun :)
Benim var ama psikolojik de olabilir bu sabah bağırsaklarım bozuldu evdeyim üşütmem imkansız dikkat ediyorum bel ağrısı var kasık ağrısı(arada oluyor) var göğüslerim çok hassas ve uçları yumuşacık bakalım ne olacak hayırlısıBelirtisi olan var mı? :)
inşallah bende bu ay ovülasyon testi falan da yapmadım bilmiyorum hiç ne zaman yumurtladım bilmiyorum yarın belki yumurta olmuş veya olmamış der inşallah ama pek umudum yok...Adet öncesi de kalinlasiyor galiba ama belki yumurtlama durumu hakkında bilgi verebilir en azından
benim de karnım ağrıyor bağırsaklarım bozulmuş mevsimsel olabilir mi?Benim var ama psikolojik de olabilir bu sabah bağırsaklarım bozuldu evdeyim üşütmem imkansız dikkat ediyorum bel ağrısı var kasık ağrısı(arada oluyor) var göğüslerim çok hassas ve uçları yumuşacık bakalım ne olacak hayırlısı
benimde 28 ekim en erken 6 gün kala gösteren var ama 4 gün kala en garantisi olabilirmiş ama adet günü yapmak daha doğru geliyor banaBat 28 erken gebelik testinden en dogru ne zaman sonuç alırım peki
Evet onu söyler bence, yumurtlama olduysa da kalıntısını görüyorlar, fikir verir size. Belki geç olgunlaşan da vardır hem hala şansınız devam ediyor da olabilirinşallah bende bu ay ovülasyon testi falan da yapmadım bilmiyorum hiç ne zaman yumurtladım bilmiyorum yarın belki yumurta olmuş veya olmamış der inşallah ama pek umudum yok...
Belkide olabilirbenim de karnım ağrıyor bağırsaklarım bozulmuş mevsimsel olabilir mi?
Ah bide sabredebilsembenimde 28 ekim en erken 6 gün kala gösteren var ama 4 gün kala en garantisi olabilirmiş ama adet günü yapmak daha doğru geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?