Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep böyle ummadiklari aylarda gebe kalmış birçok üye :) darısı başınıza umarım

Erken gebelik testi yapmayi düşünen var mi
Belirtim olsa muhtemelen denerdim ben ama yokken de negatif görmek daha çok üzüyor, o yüzden biraz yaklassin en azından diye düşündüm kendim için .
Ayrıca gebelik testi yapmak bir bataklık gibi ya başlayınca duramiyorsun :)

Sıra bize geliyor galiba yavaş yavaş. Bu aydan umudu olanlar birlikte belirtilerimizi takip edip birbirimize güzel haberler verelim mi?
Benimde 25 ekim ama antibiyotik kullandım regliyken bakalım ne olacak

Bat den 2 hafta önce yumurtlama olduğunu dusunursek henüz yerleşme olmamıştır, yani bence göremez şimdilik ama tabii siz yine de sorun
evet yarın sabah 8 gün kalmış olacak bata ama bende göremeyeceğini düşünüyorum da rahim kalınlaşmış falan der mi acaba? yani umut fakirin ekmeğidir misali :)

evet yarın sabah 8 gün kalmış olacak bata ama bende göremeyeceğini düşünüyorum da rahim kalınlaşmış falan der mi acaba? yani umut fakirin ekmeğidir misali :)
Adet öncesi de kalinlasiyor galiba ama belki yumurtlama durumu hakkında bilgi verebilir en azından

İnsllah belirtisiz bi hamileliktir seninki benim belirtilerim var gibi ama bi taraftan krndimi zor tutuyorum yapmamak icin bi taraftan da sabır diyorum

Belirtisi olan var mı? :)
Benim var ama psikolojik de olabilir bu sabah bağırsaklarım bozuldu evdeyim üşütmem imkansız dikkat ediyorum bel ağrısı var kasık ağrısı(arada oluyor) var göğüslerim çok hassas ve uçları yumuşacık bakalım ne olacak hayırlısı

Belirtili olması daha heyecanlı bence ya :) insan daha hevesle bekliyor , inanıyor. Umarım bende de belirti başlar

Adet öncesi de kalinlasiyor galiba ama belki yumurtlama durumu hakkında bilgi verebilir en azından
inşallah bende bu ay ovülasyon testi falan da yapmadım bilmiyorum hiç ne zaman yumurtladım bilmiyorum yarın belki yumurta olmuş veya olmamış der inşallah ama pek umudum yok...

Bat 28 erken gebelik testinden en dogru ne zaman sonuç alırım peki

benim de karnım ağrıyor bağırsaklarım bozulmuş mevsimsel olabilir mi?

Bat 28 erken gebelik testinden en dogru ne zaman sonuç alırım peki
benimde 28 ekim en erken 6 gün kala gösteren var ama 4 gün kala en garantisi olabilirmiş ama adet günü yapmak daha doğru geliyor bana

inşallah bende bu ay ovülasyon testi falan da yapmadım bilmiyorum hiç ne zaman yumurtladım bilmiyorum yarın belki yumurta olmuş veya olmamış der inşallah ama pek umudum yok...
Evet onu söyler bence, yumurtlama olduysa da kalıntısını görüyorlar, fikir verir size. Belki geç olgunlaşan da vardır hem hala şansınız devam ediyor da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…