Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr kontrolünde yumurta takibinde klomen muadili bi tedavi mi uyguladı?

Yumurtlamanın kaçıncı günü testiniz pozitif çıktı?

Muadili mi bilmem Femara gibi olan Letu isimli ilacı kullandım 3 gün. Daha sonra gonalf-450 iğne kullandım. 4 gün yetti bu 450ml doz 75ml 75ml iki doz daha vuruldum. Çatlatma iğnesi vurulup aşılama olacaktı ki yumurtam kendi çatladı. İlişki de olduğundan çatlamadan 7 8 saat önce gerek kalmadı aşılamaya. Yumurtamadan tam 17 gün sonra gördüm pozitif.

Ben bir de bitkisel takıldım. Adetin ikinci günü bal tarçın çörek otu ve zeytinyağlı incir başladım. Yumurtlama gününe kadar sabab akşam yedim. Bir de rahim duvarı incelmesi sorunum olduğundan bol bol nar suyu içtim. Tabi yer gök dua ile türbeleri gezip su getiedim o suları birleştirip duş aldım.

Şükür ki sonuç alınmış çekilen emekler boşa çıkmamış.

Bayağı geç görmüşsün pozitif, genelde 12.gün görülüyor, geç döllenme sanırım.

Benim bugün 9.gün negatif olunca umudum azaldı.

Rahim sorunlu duvarı sorunlu, anca yerleşebildi demek yavrum. Bu kadar zor ortamda tutunmayı başarabildi güçlü bir insan olır inşallah Kan verdin mi sen 9 gün oldu da. Hatta direkt doktora git 9 gün gecikmede kese de görünür. Bi sıkıntı varsa da görünür

Tutunmuş ya hamd olsun bundan sonrası önemsiz:)

Yok canım benim gevikmem değil o, yumurtlamanın 9.günü daha test yaptım negatif, olsada muhtemelen çıkmaz.

Tutunmuş ya hamd olsun bundan sonrası önemsiz:)

Yok canım benim gevikmem değil o, yumurtlamanın 9.günü daha test yaptım negatif, olsada muhtemelen çıkmaz.
Aynen 13. Gün çıkıyor genelde benim 4 gün geç çıktı. Ben yarın tekrar kan vercem hcg artışına bakılcak hayırlısı. Aynen çok şükür ki tutundu.

Sonuç ne oldu?

Kizlar homon seviyerlerinden anlayablar bakabilirmi rica etsemm
Lh : 5.67
Fsh :8.38
Tsh : 1.89
Estradiol : 37.68
Prolaktin :28.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…