Ah amin inşallahAmin inşallah sen de bugün yarın pozitif çığlıkları atarsınBi kan mı versen 5 gün geçmiş vardır kanda idrarda çıkmasa da
Dr kontrolünde yumurta takibinde klomen muadili bi tedavi mi uyguladı?Ovülasyon takibi yaptım evet. 15 ekimde pik gördüm. 16 ekimde çatladı. 2 günde bir yumurta takibi de yaptı doktorum. Şansımıza 16 ekim gece birliktelik olmuştu büyük ihtimal o tuttu. Doktorum gün aşırı ilişki demişti onun dediğini yaptık. Adetten önce elimde ovülasyon testi kalmamıştı yapmadım ama düne kadar tüm idrar testlerim negatif çıkıyordu bi sürü test yaptım kaset ve erken
Muadili mi bilmem Femara gibi olan Letu isimli ilacı kullandım 3 gün. Daha sonra gonalf-450 iğne kullandım. 4 gün yetti bu 450ml doz 75ml 75ml iki doz daha vuruldum. Çatlatma iğnesi vurulup aşılama olacaktı ki yumurtam kendi çatladı. İlişki de olduğundan çatlamadan 7 8 saat önce gerek kalmadı aşılamaya. Yumurtamadan tam 17 gün sonra gördüm pozitif.Dr kontrolünde yumurta takibinde klomen muadili bi tedavi mi uyguladı?
Yumurtlamanın kaçıncı günü testiniz pozitif çıktı?
Ben bir de bitkisel takıldım. Adetin ikinci günü bal tarçın çörek otu ve zeytinyağlı incir başladım. Yumurtlama gününe kadar sabab akşam yedim. Bir de rahim duvarı incelmesi sorunum olduğundan bol bol nar suyu içtim. Tabi yer gök dua ile türbeleri gezip su getiedim o suları birleştirip duş aldım.Dr kontrolünde yumurta takibinde klomen muadili bi tedavi mi uyguladı?
Yumurtlamanın kaçıncı günü testiniz pozitif çıktı?
Şükür ki sonuç alınmış çekilen emekler boşa çıkmamış.Muadili mi bilmem Femara gibi olan Letu isimli ilacı kullandım 3 gün. Daha sonra gonalf-450 iğne kullandım. 4 gün yetti bu 450ml doz 75ml 75ml iki doz daha vuruldum. Çatlatma iğnesi vurulup aşılama olacaktı ki yumurtam kendi çatladı. İlişki de olduğundan çatlamadan 7 8 saat önce gerek kalmadı aşılamaya. Yumurtamadan tam 17 gün sonra gördüm pozitif.
Rahim sorunlu duvarı sorunlu, anca yerleşebildi demek yavrum. Bu kadar zor ortamda tutunmayı başarabildi güçlü bir insan olır inşallahŞükür ki sonuç alınmış çekilen emekler boşa çıkmamış.
Bayağı geç görmüşsün pozitif, genelde 12.gün görülüyor, geç döllenme sanırım.
Benim bugün 9.gün negatif olunca umudum azaldı.
Tutunmuş ya hamd olsun bundan sonrası önemsiz:)Rahim sorunlu duvarı sorunlu, anca yerleşebildi demek yavrum. Bu kadar zor ortamda tutunmayı başarabildi güçlü bir insan olır inşallahKan verdin mi sen 9 gün oldu da. Hatta direkt doktora git 9 gün gecikmede kese de görünür. Bi sıkıntı varsa da görünür
Allah tez zamanda sana ve isteyen herkese de nasip etsin inşallahŞükür ki sonuç alınmış çekilen emekler boşa çıkmamış.
Bayağı geç görmüşsün pozitif, genelde 12.gün görülüyor, geç döllenme sanırım.
Benim bugün 9.gün negatif
9 gün cok erken benim 11.12 gunde 8 ckti bthcgTutunmuş ya hamd olsun bundan sonrası önemsiz:)
Yok canım benim gevikmem değil o, yumurtlamanın 9.günü daha test yaptım negatif, olsada muhtemelen çıkmaz.
Aynen 13. Gün çıkıyor genelde benim 4 gün geç çıktı. Ben yarın tekrar kan vercem hcg artışına bakılcak hayırlısı. Aynen çok şükür ki tutundu.Tutunmuş ya hamd olsun bundan sonrası önemsiz:)
Yok canım benim gevikmem değil o, yumurtlamanın 9.günü daha test yaptım negatif, olsada muhtemelen çıkmaz.
Amin, inşAllah tez zamanda sana ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Sonuç ne oldu?Kızlar normalde hafif göğüs ağrısı yaşardım adete yakın ama bu 2 gün kaldı adetime ama ağrım falan yok yumurtlamadan beri bel ve sırt ağrım var bazen kalçama vuruyor bazen diz kapaklarıma tek belirtim bu. 2 arkadaşım da beni hamile görmüş bu hafta rüyalarında ve o arkadaşlarla sadece takipleşiyoruz sohbetimiz yok. Normalde göğüs ağrısı yaşayıp hamilelik belirtisinde yaşamayan var mı siz veya tanıdık ? (İlk defa ovülasyon takibi yaptım bu ay)
Adet oldum bitti bileSonuç ne oldu?
Bı dahaki aya inş.Adet oldum bitti bile
İnşallahBı dahaki aya inş.
Prolaktin biraz yüksek. Diğerleri normalKizlar homon seviyerlerinden anlayablar bakabilirmi rica etsemm
Lh : 5.67
Fsh :8.38
Tsh : 1.89
Estradiol : 37.68
Prolaktin :28.4
Tesekkur ederimProlaktin biraz yüksek. Diğerleri normal
Canım ne yaptın ya sormasam yazcagin yok he. Sonucunu merak ettim insllah bebiş vardırSyan daga veremedm cnm sabah su felan ictim aksam yada yarin sabah gitcem
Ne yaptın kan verdin mi?Ah amin inşallahbugün yarın olmazsam kan vermeyi düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?