Gebeliğe Hazırlık BAT 22-31 EKİM OLANLAR 🍀🎈🎈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon takibi yapmış mıydın? Yumurtlamadan kaç gün sonra anda böyle çıktı?
Belirti var mıydı?
Adet takvimi uygulamasi kullaniyorum adetlerim duzenli uygulamanin gebelik sansi yuksek dedigi gunleri ve gosterdigi yumurtlama gununu degerlendirdim cnm yumurtamadan 11 gun snra hafif leke geldi kusma bas donmesi sol kasikta batma genel kasik agrisi vardi yumurtlama 12 gunu silik cizgi cikti adete 4 gun varken

Gözünüz aydın hayırlı olsun yavrunuz
Benim yumurtlamanın 8.günü,kalça, bacak ağrısı başladı kasıklarımın altı hafif ağrıyor, bunlar adet belirtisinde olur mu sence?

Gözünüz aydın hayırlı olsun yavrunuz
Benim yumurtlamanın 8.günü,kalça, bacak ağrısı başladı kasıklarımın altı hafif ağrıyor, bunlar adet belirtisinde olur mu sence?
Eger duzenli olarak adet oncesi boyle agrilar yasiyorsan adet belirtisi olablr ama her kadin vucudunu tanir bu agrilar adet oncesinden farkliysa gebelik belirtisidr bu arada bendede bacak agrisi oluyordu ara ara romatizma gibi hemde normalde adet oncesi belirtisi cenemde koklu bi sivilce cikardi okdr ve iki gebelik yasdim onlardads hic belritim yoktu ama bunda akla gelebilcek butun belirtileri yasadim resmen ergenlgmde bile sivilce cikarmamis bi insan olrak hayatmda cenem disinda baska biryerde sivilce gormeyen ben yuzumde burnumn ustunde yanaklarmda anlimda cenemde heryerde kucuk kucuk sivilceler olstu

Benim hamileliklerimde sivilciler olmazdı mesela.
Normalde böyle belirtim olmaz adet önceside, btkisel destek alıyorum o mu bu ağrılara sebep bilmediğimden inş hamileliktir sebebi.

Aynen dediğin gibi kemik içi ağrır ya romatizmada öyle ağrılar kalça ve üst bacaklarıma vuran. Ve kasık altı ağrısı.

İnsAllah gebeliktir cnm test yaptinmi hic

Gunaydin kizlar ben dun aksam ve bugun iki kaset test yaptim ama ikisi de negatif malesef acile gitttim burdaki acilde test yapmiyorlarmis kadin doguma gonderdi beni

Teşekkürler cevabına, yumurtlamadan kaç gün sonra betanız böyle çıktı?
Ovulasyon takibi yapmış mıydıniz, o da koyulaşırmış adet öncesi.
Bu arada iyi nöbetler meslektaşım.
Ovülasyon takibi yaptım evet. 15 ekimde pik gördüm. 16 ekimde çatladı. 2 günde bir yumurta takibi de yaptı doktorum. Şansımıza 16 ekim gece birliktelik olmuştu büyük ihtimal o tuttu. Doktorum gün aşırı ilişki demişti onun dediğini yaptık. Adetten önce elimde ovülasyon testi kalmamıştı yapmadım ama düne kadar tüm idrar testlerim negatif çıkıyordu bi sürü test yaptım kaset ve erken

Gunaydin kizlar ben dun aksam ve bugun iki kaset test yaptim ama ikisi de negatif malesef acile gitttim burdaki acilde test yapmiyorlarmis kadin doguma gonderdi beni
Günaydın. Şuan varsa da çıkmaz ki 100 kadından 5i gebeliği adetten önce öğreniyormuş. Düşük bir oran. Ben adet gününden sonraki 3. Günde gördüm silik çizgi. Biraz daha sabret

Günaydın. Şuan varsa da çıkmaz ki 100 kadından 5i gebeliği adetten önce öğreniyormuş. Düşük bir oran. Ben adet gününden sonraki 3. Günde gördüm silik çizgi. Biraz daha sabret
Canim bugun 9 gunum gecti

Gec dollenme olabilir diye dusunuyorum ama bakalim

Ah ne güzel hayırlı olsun benim de 13 ekim yumurtlama 14 ekim çatlama. Pazar günü yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım, o zaman ihtimal var mı dersin

Ben kahverengi akıntı olunca adet sandım devamında kanama olacak diye düşündüğümden. Ümidimi kestim bu ay da ağladım olmadı diye. 2. Günü kesildi akıntı ve vajinamda kalp atışı gibi seyirme hissettim wcdeyken. Netten baktım hep gebelik belirtisi demişler. Sabahına test yaptım görene kadar kör oldum o kadar silik bir çizgiydi. Öğleden sonra 4 5 gibi okuldan gelince yaptım test bebetime belirgindi gittim kan verdim pozitif. Darısı sana ummadığın anda öğren sen de inşallah

Ah ne güzel hayırlı olsun benim de 13 ekim yumurtlama 14 ekim çatlama. Pazar günü yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım, o zaman ihtimal var mı dersin
Çatlamadan 14 gün sonra adet gelmesi gerekiyor adet olmadıkça umut var tabii ki. Hatta senin 5. Gecikme günün 28i adet olman gerekiyordu bence.

Çatlamadan 14 gün sonra adet gelmesi gerekiyor adet olmadıkça umut var tabii ki. Hatta senin 5. Gecikme günün 28i adet olman gerekiyordu bence.
Pazar günü negatif çıkınca ben baya ümidi kesmiştim senin adına çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın

Pazar günü negatif çıkınca ben baya ümidi kesmiştim senin adına çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın
Amin inşallah sen de bugün yarın pozitif çığlıkları atarsın Bi kan mı versen 5 gün geçmiş vardır kanda idrarda çıkmasa da

Hic bi belitri yok canim ne adete karsi mide bulantim oluyodu bil miyom cnm umidimi kestim
Bi kan testi yaptırıp gebelik olmadığından en olup doktoruma giderdim ben olsam. Ben 2 ay önce 18 gün geciktim. Ondan önceki 3 ay da sadece 1 gün süren kahverengi akıntım oldu. Yarım rahimliyim zaten doğuştan bir de rahim duvarı inceliği çıktı. Ondan adet olamıyormuşum. İlaç kullandığım gibi nar tükettim rahim içi temizliği için. Hem suyunu içtim hem tanelerini yedim rahim duvarım 8.5mme çıktı 5.5mmden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…