- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Adet takvimi uygulamasi kullaniyorum adetlerim duzenli uygulamanin gebelik sansi yuksek dedigi gunleri ve gosterdigi yumurtlama gununu degerlendirdim cnm yumurtamadan 11 gun snra hafif leke geldi kusma bas donmesi sol kasikta batma genel kasik agrisi vardi yumurtlama 12 gunu silik cizgi cikti adete 4 gun varkenOvulasyon takibi yapmış mıydın? Yumurtlamadan kaç gün sonra anda böyle çıktı?
Belirti var mıydı?
Gözünüz aydın hayırlı olsun yavrunuzAdet takvimi uygulamasi kullaniyorum adetlerim duzenli uygulamanin gebelik sansi yuksek dedigi gunleri ve gosterdigi yumurtlama gununu degerlendirdim cnm yumurtamadan 11 gun snra hafif leke geldi kusma bas donmesi sol kasikta batma genel kasik agrisi vardi yumurtlama 12 gunu silik cizgi cikti adete 4 gun varken
Eger duzenli olarak adet oncesi boyle agrilar yasiyorsan adet belirtisi olablr ama her kadin vucudunu tanir bu agrilar adet oncesinden farkliysa gebelik belirtisidr bu arada bendede bacak agrisi oluyordu ara ara romatizma gibi hemde normalde adet oncesi belirtisi cenemde koklu bi sivilce cikardi okdr ve iki gebelik yasdim onlardads hic belritim yoktu ama bunda akla gelebilcek butun belirtileri yasadim resmen ergenlgmde bile sivilce cikarmamis bi insan olrak hayatmda cenem disinda baska biryerde sivilce gormeyen ben yuzumde burnumn ustunde yanaklarmda anlimda cenemde heryerde kucuk kucuk sivilceler olstuGözünüz aydın hayırlı olsun yavrunuz
Benim yumurtlamanın 8.günü,kalça, bacak ağrısı başladı kasıklarımın altı hafif ağrıyor, bunlar adet belirtisinde olur mu sence?
Benim hamileliklerimde sivilciler olmazdı mesela.Eger duzenli olarak adet oncesi boyle agrilar yasiyorsan adet belirtisi olablr ama her kadin vucudunu tanir bu agrilar adet oncesinden farkliysa gebelik belirtisidr bu arada bendede bacak agrisi oluyordu ara ara romatizma gibi hemde normalde adet oncesi belirtisi cenemde koklu bi sivilce cikardi okdr ve iki gebelik yasdim onlardads hic belritim yoktu ama bunda akla gelebilcek butun belirtileri yasadim resmen ergenlgmde bile sivilce cikarmamis bi insan olrak hayatmda cenem disinda baska biryerde sivilce gormeyen ben yuzumde burnumn ustunde yanaklarmda anlimda cenemde heryerde kucuk kucuk sivilceler olstu
İnsAllah gebeliktir cnm test yaptinmi hicBenim hamileliklerimde sivilciler olmazdı mesela.
Normalde böyle belirtim olmaz adet önceside, btkisel destek alıyorum o mu bu ağrılara sebep bilmediğimden inş hamileliktir sebebi.
Aynen dediğin gibi kemik içi ağrır ya romatizmada öyle ağrılar kalça ve üst bacaklarıma vuran. Ve kasık altı ağrısı.
Yapsam olsada çıkmaz geç yumurtlama oldu daha 8.gün yumurtlamadan.İnsAllah gebeliktir cnm test yaptinmi hic
Ovülasyon takibi yaptım evet. 15 ekimde pik gördüm. 16 ekimde çatladı. 2 günde bir yumurta takibi de yaptı doktorum. Şansımıza 16 ekim gece birliktelik olmuştu büyük ihtimal o tuttu. Doktorum gün aşırı ilişki demişti onun dediğini yaptık. Adetten önce elimde ovülasyon testi kalmamıştı yapmadım ama düne kadar tüm idrar testlerim negatif çıkıyordu bi sürü test yaptım kaset ve erkenTeşekkürler cevabına, yumurtlamadan kaç gün sonra betanız böyle çıktı?
Ovulasyon takibi yapmış mıydıniz, o da koyulaşırmış adet öncesi.
Bu arada iyi nöbetler meslektaşım.
Günaydın. Şuan varsa da çıkmaz ki 100 kadından 5i gebeliği adetten önce öğreniyormuş. Düşük bir oran. Ben adet gününden sonraki 3. Günde gördüm silik çizgi. Biraz daha sabretGunaydin kizlar ben dun aksam ve bugun iki kaset test yaptim ama ikisi de negatif malesef acile gitttim burdaki acilde test yapmiyorlarmiskadin doguma gonderdi beni
Canim bugun 9 gunum gectiGünaydın. Şuan varsa da çıkmaz ki 100 kadından 5i gebeliği adetten önce öğreniyormuş. Düşük bir oran. Ben adet gününden sonraki 3. Günde gördüm silik çizgi. Biraz daha sabret
Bence de olabilir Belirtin var mı?Gec dollenme olabilir diye dusunuyorum ama bakalim
Hic bi belitri yok canim ne adete karsi mide bulantim oluyodu bil miyom cnm umidimi kestimBence de olabilir Belirtin var mı?
Ah ne güzel hayırlı olsunOvülasyon takibi yaptım evet. 15 ekimde pik gördüm. 16 ekimde çatladı. 2 günde bir yumurta takibi de yaptı doktorum. Şansımıza 16 ekim gece birliktelik olmuştu büyük ihtimal o tuttu. Doktorum gün aşırı ilişki demişti onun dediğini yaptık. Adetten önce elimde ovülasyon testi kalmamıştı yapmadım ama düne kadar tüm idrar testlerim negatif çıkıyordu bi sürü test yaptım kaset ve erken
Çatlamadan 14 gün sonra adet gelmesi gerekiyor adet olmadıkça umut var tabii ki. Hatta senin 5. Gecikme günün 28i adet olman gerekiyordu bence.Ah ne güzel hayırlı olsunbenim de 13 ekim yumurtlama 14 ekim çatlama. Pazar günü yaptım çıkmadı ama hala regl olmadım, o zaman ihtimal var mı dersin
Pazar günü negatif çıkınca ben baya ümidi kesmiştimÇatlamadan 14 gün sonra adet gelmesi gerekiyor adet olmadıkça umut var tabii ki. Hatta senin 5. Gecikme günün 28i adet olman gerekiyordu bence.
Amin inşallah sen de bugün yarın pozitif çığlıkları atarsınPazar günü negatif çıkınca ben baya ümidi kesmiştimsenin adına çok sevindim. Umarım sağlıkla kucağına alırsın
Bi kan testi yaptırıp gebelik olmadığından en olup doktoruma giderdim ben olsam. Ben 2 ay önce 18 gün geciktim. Ondan önceki 3 ay da sadece 1 gün süren kahverengi akıntım oldu. Yarım rahimliyim zaten doğuştan bir de rahim duvarı inceliği çıktı. Ondan adet olamıyormuşum. İlaç kullandığım gibi nar tükettim rahim içi temizliği için. Hem suyunu içtim hem tanelerini yedim rahim duvarım 8.5mme çıktı 5.5mmden.Hic bi belitri yok canim ne adete karsi mide bulantim oluyodu bil miyom cnm umidimi kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?