Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

İnşallah güzel haberler alırsın canım

İlki erken gebelik testi dün yarım saatlik idrarlar yaptım. Diğer ikisi kaset test az önce yaptım. Fotoğraftan bir iki tık daha koyular ama inşallah fotoğraftada çıkmıştır. Ben şimdi hamile miyim gerçekten

Günaydın benimde 5 günüm geçiyor sabah test yaptım bu şekilde çıktı sizde görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20250902_080413.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 101
bende benzer durumdayım son durumunuz nedir?

Ben regl oldum. Yani 3 gün bekletip umutlandırıp testte negatif gösterdikten sonra geldi meret

bende benzer durumdayım son durumunuz nedir?
Dün batdı erken gebelik testi yaptım silik 2.çizgi çıktı. Bugün de iki kaset test yaptım 2.çizgileri silik yine. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. Belirti olarak da ağrılarım sancılarım geçti. Beyaz akıntı çoğaldı. Ara ara giren ağrılar, sancılar oluyor. 1-2 saniyelik geçiyor. Göğüs hassasiyeti aşırı değil ama var. Şişkinlik devam. Öyle yani. Senin bat ne zaman acaba

ben de en son 27 temmuzda adet gördüm. o biraz uzun sürmüştü 10 gün kadar sonrasında daha olmadım. 3 gün karın sancım oldu mide bulantım oldu adet olacam sandım ama olmadı dün kan verdim negatif çıktı.Bugün de sancılarım hafif hafif oluyor göğüslerim çok şişti ama ağrım yok bulantım da ara ara

Belki geç döllenmedir biraz daha zaman geçince tekrar kan verebilirsin. Ya da test alıp gün gün yapıp çift çizgi görünce kan verebilirsin o zaman belli olur bence

Belki geç döllenmedir biraz daha zaman geçince tekrar kan verebilirsin. Ya da test alıp gün gün yapıp çift çizgi görünce kan verebilirsin o zaman belli olur bence
teşekkür ederim.ben de öyle düşündüm sizdeki belirtileri de okuyunca sormak istedim :) 3 aydır deniyoruz tam bilmiyorum da. 7. ve 10. gün test yapmamı önerdiler. Sizin durumunuz nedir ?

Merhaba beklenen adet tarihim dün veya bugündü. Bugün sabah Laboquick marka ile gebelik testi yaptım ikisinde de silik çizgi çıktı. Sizde bakar mısınız? Bu test yalancı pozitif verir mi daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için

Eklentiler

• IMG_2548.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 91
yazmışsınız zaten yeni okudum :) aynı benim de ağrı sancı geçti sadece hafif bulantım var süt kesiği gibi akıntım oluyor. Sadece göğüsüm ve karnımda çok şişlik var

bence çizgi görünüyor. O markayı kullanmadım ama kanla netleştirin hayırlısı olsun şimdiden

Çok teşekkür ederim cevabınız için :) umarım doğrudur birkaç gün bekleyip emin olmak istiyorum
inşallah bende çift çizgi görürürm dualarınızı bekliyorum. Bikaç gün dayanabiliyo musunuz gerçekten ben olsam gidip hemen yapardım :)

inşallah bende çift çizgi görürürm dualarınızı bekliyorum. Bikaç gün dayanabiliyo musunuz gerçekten ben olsam gidip hemen yapardım :)
Bende dayanamıyorum ama birkaç kere aceleci davranıp sonuç hüsran olduğu için eşimi de umutlandırmak istemiyorum :) Biriyle paylaşmadan içimde patlıyor resmen. O yüzden buraya yazdım Umarım sizinde hayırla sonuçlanır çok dua edicem. Konunun başlarını okumadım adet tarihini mi bekliyorsunuz

27 temmuzda adet gördüm döngüm 31 gün genelde.karnımda adet olacak gibi sancım oldu 3 gün bulantım oldu ama dün test verdim negatif. Bugün de sancım geçti hafifledi daha doğrusu ama karnım ve göğsüm şiş

Kan testinde mi negatif çıktı

Amin canım Rabbim hayırlı evlat eylesin isterken de güzel dua etmek gerekiyor sonuçta oda bir ömür sorumluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…