Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Hanımlar selam kan testi sonuçlarım çıktı amh 4.68 pkos mu oluyor doktora tekrar henüz gitmedim bu hafta gideceğim değer yüksek mi

Son düzenleme:
Benimkinde kabul etti ama işte emin olamadım niye yapmasınlar diye olmadı yanımda doktoru arayacağım Emin olmak için öyle bi şey yaptıysa da ona ne yaparım bilmiyorum
Tek gönderme sen bidaha sende git çocuk düşünüyoruz deyince zaten direk sperm testi istiyor

Test yapan ya da yapmayı düşünen var mıııı??
Ben öğlene doğru yapmıştım buraya da yazmıştım negatif diye. Sonra baktığımda 2. çizgi vardı gölge gibi. Yarım saatlik idrarla yapmıştım bide o zamana kadar su falan da çok içmiştim. Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım

17 Ağustos çatlama gördüm. Tahmini Bat 31 Ağustos-1 Eylül hanımlarBenzer zamanlarda olanlar süreci ve belirtileri birlikte bekleyelim, pozitifleri görelim inşallah
Merhaba doktora gıden var mı test yapıp yoksa daha erken mi

Hamile olamam ya demi
ya bilmiyorum ki kimyasal geciren arkadasim vardi 15 gun kanama ve lekelenmesi olmuştu emin olamadim kimisi de once pozitif sonra negatife dönüyor normal regl oluyor senin 2 gun sürüp silik cizgi çıkması bi kafami karıştırdi kac gun geçti battan

Bat tarıhımız aynı bende dün gece kan verdım negatıf artık umudum bıttı tamamen . Adetı beklıyorum tekrar denıcez bakalım
İdrar testi yapmış mıydın? Belki regl günü yükselir değer belli olmaz canım umudunu yitirme hemen

İdrar testi yapmış mıydın? Belki regl günü yükselir değer belli olmaz canım umudunu yitirme hemen
Dpo 9 dan ıtıbaren hergun yaptım . Yukselmesı ımkansız artık canım . Her ay böyle üzülüp ağlıyorum . Her seferinde bır daha mı yumurtlama donemım den ıtıbaren umutla doluyorum . Az önce bır haber e denk geldım . “Bebegını keserek öldürüp çöpe atan anne tutuklandı “
Boylelerıne nasıp oluyor . Ben hep göz yaşı ıle Allah’a yalvarıyorum

Regl oldunuz mu belirtiniz var mı
Şimdilik regl olmadım. 12 günden beri şişkinliğim var. 1 haftadan beri de karın, kasık, bel ağrılarım vardı. 4-5 gündür de mide bulantısı. Bide hep beyaz akıntı. Bu sabah itibariyle ağrılarım geçti arada karnımın ortası ağrıyor gibi ve 1-2 saniyelik sancı giriyor. Sabah sarı akıntım oldu bir daha olmadı. Göğüslerim şiş, ağrımıyor pek ama rahatsızlık var. Yani böyle. Bakalım inşallah regl olmam ve bebişim sağlıkla büyüyodur onun belirtileridir bunlar

Canım benim fazla yüklenme kendine vardır bunda da bir hayır üzülme ağlama diyemem çünkü hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ama salıverme kendini topla inşallah Eylül'de güzel haberi alırsın Allah'ın izniyle daha fazla üzülme lütfen Rabbim kucagimizi doldursun herkesin
Anne denmez oylelerine zaten yatacak yerleri yok ay ben fazla haber flan izlemiyorum insan kötü olaylardan daha da çok üzülüp etkileniyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…