• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

Benim 5.171 çıktı. İlaç başlasak iyi olur gebelik için değerimiz 1.50 gibi olmalı falan dedi başladı canım
Bende aynen öyle sordum. Gebelik için 2,5 altı öneriyorlar dedim. O gebe kaldıktan sonra dedi. Aslında bende ilaç istiyordum. 4 bana yüksek geldi çünkü😐

Bende aynen öyle sordum. Gebelik için 2,5 altı öneriyorlar dedim. O gebe kaldıktan sonra dedi. Aslında bende ilaç istiyordum. 4 bana yüksek geldi çünkü😐
Beni kadın doğum yönlendirdi aslında ben idrar yolu enfeksiyonu için gittim hormonlarıma da bakıldı tiroid ilacı başlansa iyi olur dahiliyeye gidin dedi gittim gelmeniz iyi olmuş gebeliğe bunun da etkisi olabilşr gebelik öncesi tüm uygun şartları sağlayıp zemini hazırlamak önemli dediker başladık canım bakalım etkisi olacak mı. Kontrol günüm 11 eylül

Valla bacım benim bugün dpo 12 kan verdim negatif bu saatten sonra yükseleceğini de zannetmiyorum bazıları 9. 10. Günde bile öğreniyor olsa çıkardı diye düşünüyorum
haklısın canım bu saatten sonra çıkmazmış gibi geliyor bazıları geç döllenme de olabilir diyor ama adet olacağım hissi de var

haklısın canım bu saatten sonra çıkmazmış gibi geliyor bazıları geç döllenme de olabilir diyor ama adet olacağım hissi de var
Aşkım geç döllenme olabilmesi için ovülasyonu senin bilmemen gerekiyor ama şimdi ben yumurtlama günümü yakaladım yani 16 Ağustos’ta benim yumurtam çatladı şimdi hesaba vurdugun zaman 28 Ağustos 12. günü olmuş oluyor böylelikle geç döllenme olabileceğini zannetmiyorum şimdi geç döllenme yumurta geç çatlar öyle oluşur şimdi benasyon testini takip ettiğim için ben kendimden eminim ama takip etmeyenler dediğin gibi geç döllenme olma şansı yüksek

Eklentiler

• 1000193728.webp
    1000193728.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000193726.webp
    1000193726.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000193711.webp
    1000193711.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43
Aşkım geç döllenme olabilmesi için ovülasyonu senin bilmemen gerekiyor ama şimdi ben yumurtlama günümü yakaladım yani 16 Ağustos’ta benim yumurtam çatladı şimdi hesaba vurdugun zaman 28 Ağustos 12. günü olmuş oluyor böylelikle geç döllenme olabileceğini zannetmiyorum şimdi geç döllenme yumurta geç çatlar öyle oluşur şimdi benasyon testini takip ettiğim için ben kendimden eminim ama takip etmeyenler dediğin gibi geç döllenme olma şansı yüksek
ben hiç takip etmeden rastgele yaşadık o sebeple acaba mı dedim ama hiç de emin değilim

Hiç umudum kalmadı gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık stres yapmaktan da ayrıca yoruldum bilmiyorum sonumuz hayrol

Hiç umudum kalmadı gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık stres yapmaktan da ayrıca yoruldum bilmiyorum sonumuz hayrola
ben de öyle canım altı aydır deniyoruz yoğun denediğimiz aylar da oldu ama hiç hareket yok üç ay önce kendi tahminlerime göre kimyasal yaşadım gibi ama ondan da emin değilim yani tam olarak ne olacak bilemiyorum

ben de öyle canım altı aydır deniyoruz yoğun denediğimiz aylar da oldu ama hiç hareket yok üç ay önce kendi tahminlerime göre kimyasal yaşadım gibi ama ondan da emin değilim yani tam olarak ne olacak bilemiyorum
İstemeye devam ettiğimiz sürece de olmicak zannediyorum bu ay bi doktora görüncem artık bence sende görün derim

Ben dpo 7 deyim henüz ama hissediyorum yine negatif olduğunu. O kadar bitmiş ve umutsuz hissediyorum ki. Benimle aynı zamanlarda evlenen herkesin çocuğu var tek ben kaldım. Sabahlara kadar ağlayasım var sanki ne yaparsam yapayım boşa uğraşıyorum çok yoruldum kızlar. Artık kendimi motive de edemiyorum önümüzdeki ay için. Canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın çok doldum gerçekten

Back
X