- 15 Mart 2025
- 96
- 48
- 3
- 27
İnşallah canım dua edinCanım beklemek zor ama bir kaç gün daha bekle inşallah yükselir değerlerin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım dua edinCanım beklemek zor ama bir kaç gün daha bekle inşallah yükselir değerlerin
Benimde dün tiroidim 4 çıktı. Senin değerin kaç? Bana ilaç başlamadıKesinlikle haber ederim canım aslında bu aydan ümitliydim ama pek emin değilim bir hafta antiniyotik kullandım tiroid ilacına başladım falan
Benim 5.171 çıktı. İlaç başlasak iyi olur gebelik için değerimiz 1.50 gibi olmalı falan dedi başladı canımBenimde dün tiroidim 4 çıktı. Senin değerin kaç? Bana ilaç başlamadı![]()
Bende aynen öyle sordum. Gebelik için 2,5 altı öneriyorlar dedim. O gebe kaldıktan sonra dedi. Aslında bende ilaç istiyordum. 4 bana yüksek geldi çünküBenim 5.171 çıktı. İlaç başlasak iyi olur gebelik için değerimiz 1.50 gibi olmalı falan dedi başladı canım
Beni kadın doğum yönlendirdi aslında ben idrar yolu enfeksiyonu için gittim hormonlarıma da bakıldı tiroid ilacı başlansa iyi olur dahiliyeye gidin dedi gittim gelmeniz iyi olmuş gebeliğe bunun da etkisi olabilşr gebelik öncesi tüm uygun şartları sağlayıp zemini hazırlamak önemli dediker başladık canım bakalım etkisi olacak mı. Kontrol günüm 11 eylülBende aynen öyle sordum. Gebelik için 2,5 altı öneriyorlar dedim. O gebe kaldıktan sonra dedi. Aslında bende ilaç istiyordum. 4 bana yüksek geldi çünkü![]()
Valla bacım benim bugün dpo 12 kan verdim negatif bu saatten sonra yükseleceğini de zannetmiyorum bazıları 9. 10. Günde bile öğreniyor olsa çıkardı diye düşünüyorumGerçekten negatif görmek yordu hiç yapmadan gecikmeyi mi beklesem dedim bilemedim
haklısın canım bu saatten sonra çıkmazmış gibi geliyor bazıları geç döllenme de olabilir diyor ama adet olacağım hissi de varValla bacım benim bugün dpo 12 kan verdim negatif bu saatten sonra yükseleceğini de zannetmiyorum bazıları 9. 10. Günde bile öğreniyor olsa çıkardı diye düşünüyorum
Aşkım geç döllenme olabilmesi için ovülasyonu senin bilmemen gerekiyor ama şimdi ben yumurtlama günümü yakaladım yani 16 Ağustos’ta benim yumurtam çatladı şimdi hesaba vurdugun zaman 28 Ağustos 12. günü olmuş oluyor böylelikle geç döllenme olabileceğini zannetmiyorum şimdi geç döllenme yumurta geç çatlar öyle oluşur şimdi benasyon testini takip ettiğim için ben kendimden eminim ama takip etmeyenler dediğin gibi geç döllenme olma şansı yüksekhaklısın canım bu saatten sonra çıkmazmış gibi geliyor bazıları geç döllenme de olabilir diyor ama adet olacağım hissi de var
Evet gittikce netlesti diye 2 kere cektim en.son boyle olduİkisi aynı test mi
bata kaç gün varEvet gittikce netlesti diye 2 kere cektim en.son boyle oldu
ben hiç takip etmeden rastgele yaşadık o sebeple acaba mı dedim ama hiç de emin değilimAşkım geç döllenme olabilmesi için ovülasyonu senin bilmemen gerekiyor ama şimdi ben yumurtlama günümü yakaladım yani 16 Ağustos’ta benim yumurtam çatladı şimdi hesaba vurdugun zaman 28 Ağustos 12. günü olmuş oluyor böylelikle geç döllenme olabileceğini zannetmiyorum şimdi geç döllenme yumurta geç çatlar öyle oluşur şimdi benasyon testini takip ettiğim için ben kendimden eminim ama takip etmeyenler dediğin gibi geç döllenme olma şansı yüksek
Bi bilsem bazen 27. Gün oluyor bazen28. Gün böyle böyle 31. Günü bile görüyorum tahminim bu ay için üç gün falan kalmıştır bilemiyorum tambata kaç gün var
Hiç umudum kalmadı gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık stres yapmaktan da ayrıca yoruldum bilmiyorum sonumuz hayrolaben hiç takip etmeden rastgele yaşadık o sebeple acaba mı dedim ama hiç de emin değilim
Denemeye devam edin inşallah olur yaHiç umudum kalmadı gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık stres yapmaktan da ayrıca yoruldum bilmiyorum sonumuz hayrola
Bugun aksam olduguna göre 1 gun kaldi sayilir 30 agustosbata kaç gün var
Hiç umudum kalmadı gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık stres yapmaktan da ayrıca yoruldum bilmiyorum sonumuz hayrol
ben de öyle canım altı aydır deniyoruz yoğun denediğimiz aylar da oldu ama hiç hareket yok üç ay önce kendi tahminlerime göre kimyasal yaşadım gibi ama ondan da emin değilim yani tam olarak ne olacak bilemiyorumHiç umudum kalmadı gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık stres yapmaktan da ayrıca yoruldum bilmiyorum sonumuz hayrola
ben de çok yoruldummm sorma :/Hiç umudum kalmadı gerçekten oturup ağlamak istiyorum artık stres yapmaktan da ayrıca yoruldum bilmiyorum sonumuz hayrola
İstemeye devam ettiğimiz sürece de olmicak zannediyorum bu ay bi doktora görüncem artık bence sende görün derimben de öyle canım altı aydır deniyoruz yoğun denediğimiz aylar da oldu ama hiç hareket yok üç ay önce kendi tahminlerime göre kimyasal yaşadım gibi ama ondan da emin değilim yani tam olarak ne olacak bilemiyorum