Ya arkadaşım senin erkek arkadaşın da rahatsız oluyorsa numarasini engelleyecek o kizin... bir şekilde irtibatı kopparacak hırsızın gönlü olsa öküzu bacadan çıkarır demişler... erkek arkadasin bir şekilde ortaya bir kuyruk sallamıs ki bu da yazacak cesareti buluyor kendin de lütfen yanii..benden önce tanışmış onla , konuşmuşlar falan bi süre, ama sevgilim benle tanıştıktan sonra kızla görüşmemeye başlamış kız da gururuna yediremedi diye düşünüyorum yoksa cidden bu durumun bi açıklaması yok.
hani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?
Bence senin ki hem ekmegimde bal olsun hemde yağ olsun istemiş ama yagin tadi hoşuna gitmeyince geri basmissphinx .!.:hani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?
Nisanliniz bunu ayirt edemeyecek, cizgiyi cekemeyecek kadar saf mi?çoook haklısın canım. ben de aynı dertten müzdaribim. öyle kızlar var ki şeytandan dah şeytan. benim nişanlım da sağolsun kim kardeş gibi yaklaşıyo kim asılıyo bir türlü ayırt edemiyo. ben de buradan rica ediyorum sevgilisi olan, flörtü olan, nişanlı olan, yüzüğü olan, evli olan erkeklere i liş me yiiiiiiin!!!
Nisanliniz bunu ayirt edemeyecek, cizgiyi cekemeyecek kadar saf mi?
Öyleyse eger, karakteri oturmus birini bulun, her kiza mesaja kanmasin.
Bazi kizlar da böyle kör olmayi tercih ediyor sanirim.
Ben her seferinde sorunu kendi sectikleri kiside degilde baskalarinda arayana kiziyorum. Yapiskan kötü niyetli kizlar bir tarafa. Kendi erkek arkadaslari bilerek isteyerek acik kapi biraktiklarini görmeyip, sevgilime yaziliyor denmesine.Saf olursa kaparız acımayız yada acımazlar diyorsun yani, saflık temiz yürekten gelir ard niyet gözetmemekten karakteri oturmamış ne demek ?
Saf olursa kaparız acımayız yada acımazlar diyorsun yani, saflık temiz yürekten gelir ard niyet gözetmemekten karakteri oturmamış ne demek ?
sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş
Diyene değil,dedirtene bakarım.Arlarındaki samimiyetle alakalı.hani buraya küfür yazmam doğru olmaz ama o kadar sinirliyim ki şu anda. sevgilisi olan bi erkeğe bildiği halde neden bi kız "çok özledim buluşalım mutlaka , canım benim keşke burda olsan,ah bir an önce ankaraya gelsen de buluşsak" manasında mesajlar atar ki . hayır arkadaş falan değiller, normalde kıskanç biri de değilim ama bunu duyunca kulaklarımdan duman fışkırdı resmen , ağzıma ne geldiyse söyledim . sevgilim gereken tepkiyi gösterip bir daha konuşmayalım falan demiş de sıkıntı o değil bence, bir kadının kendine bunu yakıştırması , haksız mıyım kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?