bazı kızlar o kadar..

Ya arkadaşım senin erkek arkadaşın da rahatsız oluyorsa numarasini engelleyecek o kizin... bir şekilde irtibatı kopparacak hırsızın gönlü olsa öküzu bacadan çıkarır demişler... erkek arkadasin bir şekilde ortaya bir kuyruk sallamıs ki bu da yazacak cesareti buluyor kendin de lütfen yanii..

Bir kız ancak bir erkeğin ona prim verdiği kadar o cümlenin sonuna koyduğun . . . . . . . . . . lardan olur. .

Kendine yakıştırmasını bilemem de, hiçbir kadın yüz görmediği, tersleneceği bir adama bunu yazmaz.
Sen yakalayınca belki gerçekten gereken tepkiyi vermiştir erkek arkadaşın. Asıl önceki tepkilere bakmak lazım.

çoook haklısın canım. ben de aynı dertten müzdaribim. öyle kızlar var ki şeytandan dah şeytan. benim nişanlım da sağolsun kim kardeş gibi yaklaşıyo kim asılıyo bir türlü ayırt edemiyo. ben de buradan rica ediyorum sevgilisi olan, flörtü olan, nişanlı olan, yüzüğü olan, evli olan erkeklere i liş me yiiiiiiin!!!

''Demiş de...'

Dedigine emin misin? Kancık kuyruk sallamasa...

Bence senin ki hem ekmegimde bal olsun hemde yağ olsun istemiş ama yagin tadi hoşuna gitmeyince geri basmis

Nisanliniz bunu ayirt edemeyecek, cizgiyi cekemeyecek kadar saf mi?
Öyleyse eger, karakteri oturmus birini bulun, her kiza mesaja kanmasin.
Bazi kizlar da böyle kör olmayi tercih ediyor sanirim.

Nisanliniz bunu ayirt edemeyecek, cizgiyi cekemeyecek kadar saf mi?
Öyleyse eger, karakteri oturmus birini bulun, her kiza mesaja kanmasin.
Bazi kizlar da böyle kör olmayi tercih ediyor sanirim.

Saf olursa kaparız acımayız yada acımazlar diyorsun yani, saflık temiz yürekten gelir ard niyet gözetmemekten karakteri oturmamış ne demek ?

Saf olursa kaparız acımayız yada acımazlar diyorsun yani, saflık temiz yürekten gelir ard niyet gözetmemekten karakteri oturmamış ne demek ?
Ben her seferinde sorunu kendi sectikleri kiside degilde baskalarinda arayana kiziyorum. Yapiskan kötü niyetli kizlar bir tarafa. Kendi erkek arkadaslari bilerek isteyerek acik kapi biraktiklarini görmeyip, sevgilime yaziliyor denmesine.
Saf su anlamda, konusuyorsa isteyerek bilerek konusuyordur. Kimsenin gözü kör degil, erkekler sanki kadinlardan korunmasi gereken varliklarmis gibi uyari göndermis, sonucta erkek arkadasi istemese kimse ona yazamaz. Sizin dediginiz saf iyi niyetli insanlardan bahsetmedim yani.
Güya saflardan.

Bir insanın karşısındaki insanın iyi niyetli mi yoksa art niyetli mi olduğunu kestirememesi olası tehlikeye karşı savunmasız olduğunu dolayısıyla karakterinin henüz tam anlamıyla oturmadığını gösterir ve evet bu kişilere acımazlar genellikle, kadın veya erkek farketmez. Saf olmamak olumsuz bir şey değil ki, iyiyle kötüyü ayırt edebilmek de demek.

Diğer kadının niyetini ben anlayamadım meğerse beni başka gözle görüyormuş gibi bir açıklamaya hangi kadın inanır? Bir dahaki sefere kadar sen anlayamıyorsun bu işleri diye erkeğin yerine karar da mı versin kadın? Bu işi hali hazırda yapabilen kadın da, erkek de daha güvenilir olur doğal olarak.

İnan erkeklere güven olmaz ama bazı bayanlarda çok cıvık 60 yaşındaki dedeme bile birtürlü evlenemediği eski sevgilisi benle slm söyledi yeminle rahmetli dedemin ağzının suları aktı başka birşey dedimi diye tam 30 kez sordu bizim kapının nerden açıldığını bilmeyen adam 2 hafta boyunca hergün eczaneye geldim size uğradım numarası yapıp bahar başka ne dedi torunum diye sormaya gelirdi bende bilmiyordum eski sevgilisi olduğunu sonradan öğrendim yani erkek ister 15 ister 70 olsun gönlü kayıyo dikkat etmek lazım konu sahibi arkadaş sen inceden inceye takipde ol her daim hepde kızda arama suçu istemeyen adam engeller niye tel nosunu falan değiştirmedi erkek arkadaşın bide kız nerden bulmuş numarasını bi araştır bunları bakalım ne çıkçak altından canım boş bırakmaya gelmez erkekleri

sinir olcak bi durum yok insanların huyunu karakterini değiştiremezsin. o kendine böyle bi davranışı yakıştırmış önemli olan ilişkine zarar verip vermemesi bu durumun ve sevgilinin tutumu

Kimse kimseye normalde böyle bir mesaj atmaz, sevgilin çok açık kapı bırakmış belli ama... Devir çok kötü, artık adam evli mi nişanlı mı önemli değil, kancayı takabiliyorlar. Dikkat et.

neden erkeği suçluyorsunuz anlamadım. dışardaki tacizlcilere kadınlarmı yüz veriyor yap dedirtiyor. evli herifler kadınlara musaallat olduğunda kadınmı suçlu. yada evli erkeğe bakan kadın illa erkekten mavi boncukmu görüyor. hayır.

Diyene değil,dedirtene bakarım.Arlarındaki samimiyetle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…