Bebeğim ve kayınvalidem

Tabi yeter ki bizden almasın :) aynen takmamak gerek.

Benimde yiğenimi hep bana benzetirlerdi aynı halası diye. Yooo bence aynı annesi derdim kiii haklı çıktım annesinin fotokopisi oldu :)

Anlayacaklarını bilsem ben de konuşurum ama tabi kendisine benzemedi o yüzden çekemiyor diyecekler.

İnan aynılarını yaşıyorum.

merhaba, sinir olmak yerine oğluma benziyor aynı dediği zaman evet birtanecik kocama benzedi benim oğlumda ne şanslıyım kocam gibi yakışıklı oğlum olacak. o oğluma benzedi dedikce sizde sevgili kocama benzedi ay ne güzel oh ne güzel diyip geçin.. ki şaka bir yana gerçekten de iyi değil mi sevdiğinize benzemiş olması ben sizin sıkıntınızı anladım ancak başka bir zararı yoksa bu şekilde geliştirin.

:) çok teşekkürler... Beni bir anlayabilse çok daha farklı olurdum. Anlamasını bırak hiç ses etmese ona da razıyım ama yok. Hiç tarzım olmayan şeyler aslında. Yok bebek babaya benzemiş vs hiç işim olmaz ama inadına yapmaları beni sinir ediyor.

Çok sağolun anneniz de inadına yapmıyordur eminim. İnşallah size benzer sizinki de :)))

Ay kuzum b.ka da benzeşe senin yavrun. Ötesi var mı?
Ama çok şükür bize benzedi dediğinde susmazdım. Ne ayıp!
Sen de ne varmış ki çok şükür onlara benzemiş..
Bu arada evet bebekler değişir

İşte kızdığım noktalar bunlar. İşine gelincr de millete tlf açıp gelinim şöyle böyle diye hava atıyor. Çirkin olsan seni almazdım bile diyebilecek kadar basit biri. Herşey görünüş onlara göre. Bebeğin benzemesi de onlara göre bir güç meselesi. Cahiller çünkü. Of of

bemim kizimda ayni babasi bende evet babasina benziyor diyorum babasi yakisikli simdi iyikide benzemis babasinin fistigi diye seviyorum kv denin yaninda.bosver cnm ya bunu mu dert ettin o bebek senin.klasik kv zirvaliklari duyma gorme bosveerrrr saglikla buyusun minigin

Tabi ki babasının da benim de iyi yönlerini alsın sonuçta insan evladını hep iyi görmek istiyor :)

Sizdede kiskanclik var heralde niye bu kadar taktiniz bu duruma çok saçma esinize benzesin yani kocaniza nolmuş cok garipsiniz yahu

Hayır onların tavırlarına kızıyorum. Hayatta tarzım değik bu tür düşünceler. Onların bunu baskınlık olarak görmesi sinir bozucu bana göre. Çok misafir gelmesiyle bile hava atıyorlar misal. Benim ailem kalabalıktan hoşlanmaz örneğin ama onlara göre kalabalık olmak karşı tarafı bastırmak demek. Değişik bir güç anlayışları var.

Zaten bebek ya babaya benzer ya anneye.
Mesele o degil zaten.
Surekli basinda bit bit bit bitt yapan birinin olmasi.
Cok sinir bir durum
Bide bu kv modellerinin her seye trip atanlari da yok mu... Ah ahh

Aynen öyle. Ben rahatlıkla derim şurası sana benziyor vs diye. Ama onlar Allah korusun hiç derler mi? Bu saçmalığı anlayamıyorum işte. Cahillik.

Ayyy hiç çekilmiyorlar valla.

Eşime benzemesinden değil kv.nin Allaha şükür bize benziyor demesinden rahatsızım.

Hayır belli etmiyorum. Biri doğum yapınca sağlıklı mı diye sormadan önce kime benziyor diye sorarlar. Kendileri kız tarafıysa mutlaka anneye erkek tarafıysa mutlaka babaya benzemelidir o bebek. Bu düşünce tarzına kızıyorum.

Tabi ki bebeğimden uzaklaşmam. Boşanmaya birçok kez karar verdim ama değmeyeceğini düşündüm sonra.

yuzu benzesin huyu benzemesin bosver...
armut dibine duser....boosssverrr

Aynen teşekkürler. ..

Takilmayin bu kadar yahu tasdikleyin aynı siz deyin geçin nolur yaa kendinizi hasta edince ne olacak emin olun kimse dönup de bakmaz

Babasına benzemesi değil sorun. Allaha şükür bize benzedi demeleri. Bebeğimin sağlığından çok görüntüsüyle ilgilenmeleri. Hatta herkesi görüntüleriyle değerlendirmeleri. Ailedeki özürlü çocuklarla dalga geçip taklitlerini yapıp eğlenmeleri. Ve ben anne büyük konuşma bizim de evladımız var deyince. Hayır benim torunum dünya güzeli o yamuk gibi olma ihtimali var mı demeleri. Bilmem anlatabildim mi?

Benimde kızım babasına benziyor.
kv görümcemin fotolarını getiriyor aynı kızım diye
bende yooo babasına benziyo diyorum.
siz hic cevap vermiyomusunuz o öyle derken.

Buradaki yorumlarda bile benzesin babasına kıskançlık yapmayın vs denmiş. Ben kv.ye cevap versem kıskandı derler iyice emin oldum :) ben diyorum aynı babası falan diye...

Anladim da o kadar degisik aileler varki onu demedisine kizmayin bazi insanlar sadece kendi ailelerinin cok iyi oldugunu sanirlar karsi tarafi da kucumserler sanirim kaynananizda böyle biri ve hic bi zaman değişmicek yani hep benim ailem diyen tiplerden ama yinede sükut edin ve bişi demeyin en azindan kocaniza benzetiyor ya kendine benzetsetdi bardagin dolu tarafindan bakin :)))

Degisir tabi.Sana gicikligina yapıyor anlasana.Ayrica esinize ya da erkek tarafına benzemesi bir sorun değil yani varsın benzesin ama bu konuda kvnizi bi bozun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…