- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
ben başta avent natural da kullanmistim ve meme reddi yaşamıştık. bu biberon memeye donmesinde çok yardımcı oldu. sorun yaşayan olmuştur bilemem biz hiç yaşamadık. bunu denemeden bilemezsiniz
damlatma meselesine gelince bu biberonun kullanım süresi yanlış hatırlamıyorsam 3 aydi. 3-4 ayda bir değiştiriyordum. başlığını duzgunce taktiktan sonra hiç damlatma sorunu yaşamadım.
Allah bağışlasın sizin de..Ben de bir kere bugün bıraktım
4 saat birsey değil :)
Merak etme
Keşke 4 saat bırakabileceğim bir işim olsa
Benim bebeğim de 2,5 aylık
Teşekkür ederim ben de ilk etapta d vitamini verdigimiz damlaligi kullanmayi düşünmüştüm. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler:)3 ayda bir degistirilmezse benim 4 ayda da değiştirdigim oldu damlatiyor çünkü baslik gevsiyor. bi de temizliğini bebek malzemeleri icin olan steril makinesinde yapıyordum. kaynatma falan durumu olduysa belki.
Refleks adı üstünde, mudahale etmemiz imkansız. Dogal gelisen durumlar. Herhangi bir sey yapmadım. Her bebek farklıdır, sorun yasamadık.18 aya kadar yutma & cigneme refleksi icin birsey yaptiniz mi ? Yegenimde buyuk sorun oldu bu konu cunku.Donem gecislerinde hep geride kaldi.Cok zorladi bu onu.
Benimki erkek. Bebeginizin beslenmesine bakın ben not almayı düşünüyorum. Takıntı haline getirdim, zor oluyor başlamak ilk etapta. Ama olsun zor olan güzeldir. Sizin ilk çocuğunuz mu?Nisan anneleri grubuna hiç girmedim. Medela elektrikli makinesi var. İlk hafta sarılıktan yoğun bakımda kaldı. O zaman sağdım. Burda konuştukça biraz daha rahatladım. 15 dak. Önce uyudu. Bugün bi sayıcam öğlene kadar kaç kere besleniyor. Sizin erkek mi kız mı?
Ben de meme reddini yaşadım süt azalıp adet olmaya başladığımda 1 saat çığlık çığlığa ağlamıştı. Aglamaktan yoruldu uyudu biraz süt birikince emmeye başladı. Arttırmak için emzirdigim göğsümü yarim saat 1 damla bile gelse sağdım.diger birikeni ellemedim. Uyaninca birikeni emzirip emzirdikten sonra o göğsümü sağdım. Böyle Böyle arttırdım. 4 5 litre su içiyorum.cok dinlenemiyorum 2 çocuğum var ve yalnızım. Siz de yılmayın.Benim bebeğim de avent natural den sonra memeyi reddetmeye başladı
O kadar da memeyi seven bebekti çok üzülüyorum
Ama dogum sonrasi analik izninin bitiminden sonraki ilk 6 ay 3 saat sut iznimizi düşünürsek 18 saatten fazla nasıl verecekler? Ben ortaokuldayim günlük 7 saat. Siz lisedeyseniz belki değişebilir.Evet bir kere daha anladım ki ben dünyanın en rahat, en geniş insanlarından biriyim.
Ben de öğretmenim. Kızım şu an 4,5 aylık. Mümkünse maaş karşılığı ders isteyeceğim ama olmazsa da yapacak bir şey yok, paşa paşa alacağım 21i. Her halükarda sanırım biz de maksimum 4 saat kadar ayrı kalırız ama bunu dert olarak düşünmemiştim bile. Benim de annem ilgilenecek.
Fakat bıraktığım sütün tüketim yöntemi konusunda seçiciyim. Biberon kesinlikle kullanmıyoruz, sanırım 2 aylık falandı bir veya iki kere verdik anında tepki verdi memeye. O dönemde fazla sütü vermek için eds kullanmıştım. Şimdi de alıştırma bardağı veya kaşıktan başka alternatif vermeyeceğim küçük hanıma.
Bence bu kadar hassas olmamak, durumları dramatize edip dertlenmemek lazım.
Bebek sağlıklı, siz sağlıklı, işiniz bitince görüşeceksiniz. Bu kadar.
Hiç bu hesaplara girmedim.Ama dogum sonrasi analik izninin bitiminden sonraki ilk 6 ay 3 saat sut iznimizi düşünürsek 18 saatten fazla nasıl verecekler? Ben ortaokuldayim günlük 7 saat. Siz lisedeyseniz belki değişebilir.
Anliyorum hak da veriyordum, ben de ayni mesafedeyim okula. Idareniz anlayisliysa hesap etmiyor insan ama hakkinizi vermemek icin bahane uretilince bana da böyle hesaplar düşüyor ne yazık ki..Hiç bu hesaplara girmedim.
Lisedeyim bizim günde 8. Zaten kızım 19 Mart doğumlu, analık iznim Haziran başı gibi sona erdi. Yani zaten o 3 saat hakkımın olduğu 6 aylık sürenin 3 ayı tatilde bitti. Kalan 3 ay için idareyle pazarlık etmem açıkçası, bu tür durumlarda herkesi memnun edecek bir çözüm bulmak için uzlaşmacı davranmak uzun vadede her zaman kazançlı çıkarmıştır beni.
Evim zaten okula 250mt, pencereden bakınca görünüyor, en kötü ihtimalle boşluklu bir programım olur, sorun yaşanmaz.
Bir şekilde bir bahaneyle evden çıkmak lazım yahu, yetişkinlerle aynı ortamda bulunmayı özledim resmen.
YılmıyorumBen de meme reddini yaşadım süt azalıp adet olmaya başladığımda 1 saat çığlık çığlığa ağlamıştı. Aglamaktan yoruldu uyudu biraz süt birikince emmeye başladı. Arttırmak için emzirdigim göğsümü yarim saat 1 damla bile gelse sağdım.diger birikeni ellemedim. Uyaninca birikeni emzirip emzirdikten sonra o göğsümü sağdım. Böyle Böyle arttırdım. 4 5 litre su içiyorum.cok dinlenemiyorum 2 çocuğum var ve yalnızım. Siz de yılmayın.
Siz üzülmeyin. Biriken sütü sağın surekli sağın. En kötü sağarak surekli anne sütüyle beslersiniz. Hep emsin istiyoruz ama b planımız da bu olsun.Yılmıyorum
Çok üzülüyorum çünkü
Bende süt baya birikiyor ama gündüz emmek istemiyor
Gece uykuya meme ile dalıyor uyku aralarında da sorun yok ama gündüz istemiyor
Kızlar yakında işe dönmem gerekiyor. Bebeğim 5 aylık olacak. Şimdiden endişeler bastı beni. Çok üzülüyorum. Emziriyorum. Mama hiç vermedim. Napıcam.
bebeginiz kac aylik, emziriyor musunuz hala?Yoksa memeyi tamamen mi bıraktı? biraltiysa ne kadar oldu?Benim bebeğim de avent natural den sonra memeyi reddetmeye başladı
O kadar da memeyi seven bebekti çok üzülüyorum
biberonu bırakıp ayakta gezerek emzirmeyi hiç denediniz mi? Ben red ettiği dönemde ayakta gezerek emzirirdigimde emiyordu bi süre o şekilde emzirerek ve bahsettiğim biberonu kullanarak dondurmeyi basarmistim. bu ayakta gezerek emzirmeyle meme reddini asan başka anneleri de duymuştum.Yılmıyorum
Çok üzülüyorum çünkü
Bende süt baya birikiyor ama gündüz emmek istemiyor
Gece uykuya meme ile dalıyor uyku aralarında da sorun yok ama gündüz istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?