Çok gecmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum.Bundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Dua ediyorum inanın. Ama neden bilmiyorum geçmiyor. Kaybımı babama söylerken çok ağladım. Babam da çok üzüldü ben babamın kızıyım. O bana bir daha bu konuyu açmadı. Ama ne bileyim sanki kimse beni anlamıyor çevremdekiler hep susuyor.2 gebelik kaybı yaşadım 9 haftalıkken kürtaj oldum kalpleri durdular. Verende allah alanda allah kendinizi yıpratmayın başında olması daha iyi, doğumda kaybedenler var. Taktir allahın dua etmekten başka yapacağımız bşey yok
5 gebelik kaybım var.hatta sonuncusu 5 aylıktı bir tane de sezaryen izim kaldı ondan geriye.sizi anlıyorum bir de olsa beşte olsa hep aynı acı.İnşallah yeniden o duyguyu yaşayacaksınız ama size tavsiye lütfen çocuğunuz doğana kadar bir çorap bile almayın.Rabbim bir daha kimseye bizlere böyle acı yaşatmasın.Bundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Ben artık istemiyorum bebek en az 1 sene.4,5 sene önce yaşadım aynısını.
Ben de pembe ve mavi battaniye almıştım.
Geçti gitti. O battaniyeleri tepe tepe kızımda kullandım sonra.
Acısı falan da kalmadı.
Geçmiş olsun.
Ben kimyasaldan 2 3 ay sonra hamile kalmıştım.
5 gebelik kaybım var.hatta sonuncusu 5 aylıktı bir tane de sezaryen izim kaldı ondan geriye.sizi anlıyorum bir de olsa beşte olsa hep aynı acı.İnşallah yeniden o duyguyu yaşayacaksınız ama size tavsiye lütfen çocuğunuz doğana kadar bir çorap bile almayın.Rabbim bir daha kimseye bizlere böyle acı yaşatmasın.
Seni çok iyi anlıyorum ama her zaman daha kötüleri düşün bunada şükür diyelim. Elimizden bşey gelmez . Bir bakmışsın hamilesin dogurmuşsun acılar hep eskide kalmış :) kendini bu aralar hep başka şeylerle oyalaDua ediyorum inanın. Ama neden bilmiyorum geçmiyor. Kaybımı babama söylerken çok ağladım. Babam da çok üzüldü ben babamın kızıyım. O bana bir daha bu konuyu açmadı. Ama ne bileyim sanki kimse beni anlamıyor çevremdekiler hep susuyor.
Ya cok cok üzgünüm lütfen dirayetli olun. Allah insallah bir dahakini saglikla kucaginiza almayi nasip eder. Güçlü olmaya çalışın. Gecmis olsun Allah sabir versinBundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Evet yanımda. Öbür dünya İçin isim mi koymam gerek? Ama daha cinsiyetini bile bilmiyordum kiBaşınız sağolsun. Bizim burada mutlaka isim koyun denir. sebebi için ise öbür dünya için olduğu söylenirdi. Eşiniz yanınızda mıdır ?
Çok sağol Allah razı olsunSeni çok iyi anlıyorum ama her zaman daha kötüleri düşün bunada şükür diyelim. Elimizden bşey gelmez . Bir bakmışsın hamilesin dogurmuşsun acılar hep eskide kalmış :) kendini bu aralar hep başka şeylerle oyala
Sadece yaşlılarımızdan duyduğumu söylemek istedim. Çok geçmiş olsunEvet yanımda. Öbür dünya İçin isim mi koymam gerek? Ama daha cinsiyetini bile bilmiyordum ki
Allah razı olsun. İşte ben Allah’a dua ediyorum. Nolur nolur bir dahakine böyle bir şey yaşamayım.Ya cok cok üzgünüm lütfen dirayetli olun. Allah insallah bir dahakini saglikla kucaginiza almayi nasip eder. Güçlü olmaya çalışın. Gecmis olsun Allah sabir versin
2 cinsiyete de uyan bir isim koyayım çokSadece yaşlılarımızdan duyduğumu söylemek istedim. Çok geçmiş olsun
Kendinize iyi bakmaya saglikli beslenmeye calisin. Kadinlarin ilk hamileliklerinde sıklıkla düşükler yaşanabiliyor. Bu yüzden ikincisini saglikla kucaginiza alacaginiza eminim. Allah yardimciniz olsun.Allah razı olsun. İşte ben Allah’a dua ediyorum. Nolur nolur bir dahakine böyle bir şey yaşamayım.
Allah yardımcın olsun. Çok büyük bir acı. Evladını 20 yaşında kaybetmişsin doğmadan kaybetmişsin farketmez . Başınız sağolsunBundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Dua ediyorum inanın. Ama neden bilmiyorum geçmiyor. Kaybımı babama söylerken çok ağladım. Babam da çok üzüldü ben babamın kızıyım. O bana bir daha bu konuyu açmadı. Ama ne bileyim sanki kimse beni anlamıyor çevremdekiler hep susuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?