Bebeğimi düşürdüm

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Bundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.

Çok gecmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum.

Dua ediyorum inanın. Ama neden bilmiyorum geçmiyor. Kaybımı babama söylerken çok ağladım. Babam da çok üzüldü ben babamın kızıyım. O bana bir daha bu konuyu açmadı. Ama ne bileyim sanki kimse beni anlamıyor çevremdekiler hep susuyor.

5 gebelik kaybım var.hatta sonuncusu 5 aylıktı bir tane de sezaryen izim kaldı ondan geriye.sizi anlıyorum bir de olsa beşte olsa hep aynı acı.İnşallah yeniden o duyguyu yaşayacaksınız ama size tavsiye lütfen çocuğunuz doğana kadar bir çorap bile almayın.Rabbim bir daha kimseye bizlere böyle acı yaşatmasın.

Ben artık istemiyorum bebek en az 1 sene.

Başınız sağolsun. Bizim burada mutlaka isim koyun denir. sebebi için ise öbür dünya için olduğu söylenirdi. Eşiniz yanınızda mıdır ?

çok teşekkür ediyorum uyacağım tavsiyenize

Seni çok iyi anlıyorum ama her zaman daha kötüleri düşün bunada şükür diyelim. Elimizden bşey gelmez . Bir bakmışsın hamilesin dogurmuşsun acılar hep eskide kalmış :) kendini bu aralar hep başka şeylerle oyala

Ya cok cok üzgünüm lütfen dirayetli olun. Allah insallah bir dahakini saglikla kucaginiza almayi nasip eder. Güçlü olmaya çalışın. Gecmis olsun Allah sabir versin

Başınız sağolsun. Bizim burada mutlaka isim koyun denir. sebebi için ise öbür dünya için olduğu söylenirdi. Eşiniz yanınızda mıdır ?
Evet yanımda. Öbür dünya İçin isim mi koymam gerek? Ama daha cinsiyetini bile bilmiyordum ki

Çok sağol Allah razı olsun

Ya cok cok üzgünüm lütfen dirayetli olun. Allah insallah bir dahakini saglikla kucaginiza almayi nasip eder. Güçlü olmaya çalışın. Gecmis olsun Allah sabir versin
Allah razı olsun. İşte ben Allah’a dua ediyorum. Nolur nolur bir dahakine böyle bir şey yaşamayım.

Allah razı olsun. İşte ben Allah’a dua ediyorum. Nolur nolur bir dahakine böyle bir şey yaşamayım.
Kendinize iyi bakmaya saglikli beslenmeye calisin. Kadinlarin ilk hamileliklerinde sıklıkla düşükler yaşanabiliyor. Bu yüzden ikincisini saglikla kucaginiza alacaginiza eminim. Allah yardimciniz olsun.

Allah yardımcın olsun. Çok büyük bir acı. Evladını 20 yaşında kaybetmişsin doğmadan kaybetmişsin farketmez . Başınız sağolsun

Etrafındakiler sürekli hatırlatsa emin ol canın daha çok acır. Seni düşündükleri için konu açılmıyodur. Veren de Allah alan da Rabbim kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah

Geçmiş olsun.

Daha çok yeni kötü hissetmeniz normal.

Bende iki düşük yaşadım. İnsan elbette üzülüyor ama sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyor zaten bu tarafından bakmaya çalışın.

Düşüğü tramvatik boyutta yaşayanlarda oluyor, o noktaya gelmemek bir süre sonra kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olmaya çalışın.
Birçok kadınının yaşadığı ve atlattığı bir durumu yaşadınız diye düşünün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…