- 12 Şubat 2020
- 12
- 14
- 88
Rabbim kucağını hayırlı zamanda doldursun inşallahBundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Bı kimyasal gebelik birde kürtaj yaşadım. Kürtaj onbir haftalikti. Zaten zor hamile kalmıştım. Çok ağır gelmişti. Herkesten nefret ediyodum o ara . Taaaki oğluma hamile kalıncaya kadar. Şimdi iki oğlum var. Asla ilk bebeklerimin acisini unutmadım. Ama teselli buldum yavrularimda. Rabbim seninde tesellini tez zamanda göndersin inşallahBundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Çok geçmiş olsun canım bende kaybetmiştim bebeğimi insanın içi acıyor hala içinde gibi hissediyorsun ama bir süre sonra geçiyor ama utanmıyorsun... İstediğin kadar ağla bagır, içini boşalt ama daha sonra tekrar ayağa kalk ve yeni umutlar için güçlen inşalla kısa zamanda güzel haberlerini alırızBundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Gececek bu gunler.Allah dermansız dert vermesın.Ablamda once dış gebelık Gecırfı sonrakı gebelıktete 4. Haftada bebegın kalp atışı durmuş.Kürtaj oldu.Ne kadar uzuldu.Hala uzuluyor.Ama Allahtan geldı.Yine olur bebegınız.Bıraz kendınıze zaman ayırın eger ımkanınız varsa yolculuk yapın esınızle.Fatklı seyler yapın .AllaH yardımcınız olsunBundan 2 gün önce bebeğimi düşürdüm. Kimyasal gebelik yaşamışım. 2 gündür ben ben değilim. Öğrendiğim gün gidip 2 tane çorap almıştım ona. Biri mavi biri pembe. Çok mutsuzum içim öldü sanki. Çorapları kaybettiğim gün kokladım öptüm. Gebelik testlerim ve sonuç kağıdının olduğu kutuya kaldırdım. Bir daha da dokunamadım. Çok mutsuzum lütfen biri bana bir şey desin. Psikolojim bozuldu resmen. Geçmiyor bu acı.
Hayır ya doğumla ölen bebekler için o canim Allah korusun arkadaş yanlis hatırlıyor. Daha büyük kayıplar için. Çok geçmiş olsunEvet yanımda. Öbür dünya İçin isim mi koymam gerek? Ama daha cinsiyetini bile bilmiyordum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?