Bebeğimi rüyamda hiç görmedim:(

Psikolojik destek almak acizlik değildir. Tam tersine yüksek farkındalık gerektirir zira birisi sizi düştüğünüz yerden kaldırmıyor, bilinçdışınızda var olanla yüzleşmenizi sağlıyor sadece. Dediğim gibi yas sürecinde olduğunuz için yaşadıklarınız normal ama ileride daha da yıpranmamanız adına öneriyorum ben.

Acizlik olarak görmediğimi açıkladım aslında. Şöyle düşünün, başınız ağrıyor ama şiddetli değil ve geçeceğine inanıyorsunuz, hemen doktora mı gidersiniz yoksa geçmesini beklersiniz? Psikoloji de böyle bir durum bence, geçmeyeceğine ya da şiddetleneceğine inanırsanız bir profesyonelle görüşürsünüz. Demek istediğim boydu. Anlıyorum iyiliğim için söylüyorsunuz size tepki göstermiyorum yanlış anlamayın. Kendimi anlatmaya çalıştım

Anladım. Aynı şeyden bahsediyoruz aslında, frekanslar tutmadı diyelim.

Başın sağ olsun canım. Onların da pek gördüğünü sanmıyorum öyle kendilerini sartlandiriyor olabilirler. Kavuşmak istiyorsun anlıyorum, zamanı gelince bulusacaksinizdir da. Allah sağlıkla yeni bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah.

Belki gelecek bebeğinizi gördüler.
Nereden biliyorsunuz ki?
Kendinizi toparlamanız lazım bir an önce. Yoksa diğer bebeğinize hazır olamazsınız. Allah yardımcınız olsun.

Konu yorum ve profil mesajlariniza denk geliyorum bazen inanin yüregim aciyor.
Basiniz sagolsun eminim ki zor'dur.Dualarinizda olsun her daim.Onun icin yapacaginiz en güzel sey bu olur.
Rabbim kuluna kaldiramayacagi yükü vermezmis.Uygun görmüsse basimiza gelen her ne varsa vardir bir sebebi..
Tekrar olur bebeginiz butun sevginizi ona verirsiniz.Ama önce biraz daha toparlanmaya calisin.Elinizden geldigince tüm gücünüzle tutunun hayata.

ben 12 hatalıkken kaybetmiştim yavrumu.9 haftalıkken kalbi durmuş.uzuvları bile oluşmamış düşün ama annesin işte görmek hissetmek istiyorsun.bende çok istedim ama Rabbimin bi lutfu olarak düşünüyorum.Onlar bizi cennete bekliyor.Rabbi tekrar nasip etti.sende anne olucaksın tekrar .dahada rahatlarsın.üzme kendini

Başınız sağolsun. Ben de 6.5 aylıkken bebegimi kaybettim. Üstelik buna istemeden ben sebep oldum. Atlatmak uzun sürdü ama herşeyin bu hayatta bir nedeni var ve herkesin de kısmeti. Bazı şeyler bizim elimizde değil. Bazı şeyler için Tevekkül etmek ve öyle gerekiyormuş demekki, demek gerek.

O sana şefaatçi olacak bir de böyle düşün.Rabbim nice sağlıklı evlatlar nasip eder sana inşallah.Millet ne görmüşte rüyasında görüyormuş hiç takılma sormada kimseye .Üzülme dua et

Rabbım inşallah sana şefaatçi kılsın..uzulme en guzel yerde senı beklıyor..Rabbım dunya acını kefaret kılsın ahıret hayatına.

Canım benim seni konularından Hatırlıyorum.

Allah yardımcın olsun.

Bence Dr a görünmelisin.

Canım benim seni konularından Hatırlıyorum.

Allah yardımcın olsun.

Bence Dr a görünmelisin.
Sağol canım. Ne için öyle dedin bu düşüncelerim çok mu sıkıntılı görünüyor? Bunu ciddi anlamda soruyorum kendimi gözlemleyemediğim için.

O sana şefaatçi olacak bir de böyle düşün.Rabbim nice sağlıklı evlatlar nasip eder sana inşallah.Millet ne görmüşte rüyasında görüyormuş hiç takılma sormada kimseye .Üzülme dua et
Sormuyorum da söylüyorlar işte sevineyim diye güzel gördükleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…