- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi ikincielci
-
Almıyorum şu an ihtiyaç hissetmedim kendim aşabilirim bunlar diye düşünüyorum. Umarım desteklik noktaya gelmem( bunu kötü ya da kınanacak birşey olarak söylemedim. Ruh sağlığım umarım o kadar kötü olmaz anlamında söylüyorum) her düştüğümde başkalarına koşmak istemiyorum.
Acizlik olarak görmediğimi açıkladım aslında. Şöyle düşünün, başınız ağrıyor ama şiddetli değil ve geçeceğine inanıyorsunuz, hemen doktora mı gidersiniz yoksa geçmesini beklersiniz? Psikoloji de böyle bir durum bence, geçmeyeceğine ya da şiddetleneceğine inanırsanız bir profesyonelle görüşürsünüz. Demek istediğim boydu. Anlıyorum iyiliğim için söylüyorsunuz size tepki göstermiyorum yanlış anlamayın. Kendimi anlatmaya çalıştımPsikolojik destek almak acizlik değildir. Tam tersine yüksek farkındalık gerektirir zira birisi sizi düştüğünüz yerden kaldırmıyor, bilinçdışınızda var olanla yüzleşmenizi sağlıyor sadece. Dediğim gibi yas sürecinde olduğunuz için yaşadıklarınız normal ama ileride daha da yıpranmamanız adına öneriyorum ben.
Acizlik olarak görmediğimi açıkladım aslında. Şöyle düşünün, başınız ağrıyor ama şiddetli değil ve geçeceğine inanıyorsunuz, hemen doktora mı gidersiniz yoksa geçmesini beklersiniz? Psikoloji de böyle bir durum bence, geçmeyeceğine ya da şiddetleneceğine inanırsanız bir profesyonelle görüşürsünüz. Demek istediğim boydu. Anlıyorum iyiliğim için söylüyorsunuz size tepki göstermiyorum yanlış anlamayın. Kendimi anlatmaya çalıştım
Doğrudur saat geç benim uykum geldi ondan olabilir. Hakkınızı helal edin. Hayırlı gecelerAnladım. Aynı şeyden bahsediyoruz aslında, frekanslar tutmadı diyelim.
Doğrudur saat geç benim uykum geldi ondan olabilir. Hakkınızı helal edin. Hayırlı geceler
Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
ben 12 hatalıkken kaybetmiştim yavrumu.9 haftalıkken kalbi durmuş.uzuvları bile oluşmamış düşün ama annesin işte görmek hissetmek istiyorsun.bende çok istedim ama Rabbimin bi lutfu olarak düşünüyorum.Onlar bizi cennete bekliyor.Rabbi tekrar nasip etti.sende anne olucaksın tekrar .dahada rahatlarsın.üzme kendiniMerhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
O sana şefaatçi olacak bir de böyle düşün.Rabbim nice sağlıklı evlatlar nasip eder sana inşallah.Millet ne görmüşte rüyasında görüyormuş hiç takılma sormada kimseye .Üzülme dua etOlsun bir kez göreyim Allahım nasıl olduğunu nerede olduğunu göstersin istiyorum. Dediğiniz gibi belki üzülmemem için göstermiyor rabbim ama birilerinden dinlemekten sıkıldım artık. Onların anlattıkları da çok mutlu ediyor ama ben de istiyorum
Aynı yastayız canım benimde ıkı cocugum var Insallah sizlerinde olur ısmıde cok guzel mis Insallah yine olur ona koyarsınız adınıYok canım 1 yıllık evliyim 29 yaşındayım ilk bebeğim miraç aselim
Sağol canım. Ne için öyle dedin bu düşüncelerim çok mu sıkıntılı görünüyor? Bunu ciddi anlamda soruyorum kendimi gözlemleyemediğim için.Canım benim seni konularından Hatırlıyorum.
Allah yardımcın olsun.
Bence Dr a görünmelisin.
Allah bağışlasın inşallah. AminAynı yastayız canım benimde ıkı cocugum var Insallah sizlerinde olur ısmıde cok guzel mis Insallah yine olur ona koyarsınız adını
Amin allah razı olsunallahım kucagını doldursun cnm
Amin amin Allah razı olsunRabbım inşallah sana şefaatçi kılsın..uzulme en guzel yerde senı beklıyor..Rabbım dunya acını kefaret kılsın ahıret hayatına.
Sormuyorum da söylüyorlar işte sevineyim diye güzel gördükleri içinO sana şefaatçi olacak bir de böyle düşün.Rabbim nice sağlıklı evlatlar nasip eder sana inşallah.Millet ne görmüşte rüyasında görüyormuş hiç takılma sormada kimseye .Üzülme dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?