Bebeğimi rüyamda hiç görmedim:(

Amin. Masıl gördünüz neden kötü oluyorsunuz peki? Ben de her kızıma gidişimde sessiz sessiz ağlıyorum. Babası konuşur birşeyler söyler ama ben sadece içimden geçirebiliyorum söyleyeceklerimi
Ağlarken ya da bana bakarken görüyorum,cok çekti yavrum zaten,agladi hep kısacık ömründe, çok hasta doğmuştu.

Çok ağlıyo musun?

Üç veya dört güne kadar her gece ağlardım ama şimdi boğazıma düğüm geliyor sonra geçiyor aklım başka yerlere gidiyor
Ağlam... ağladığın için de gelmiyo olabilir. Esimin abisi şehit kayinvalidem çok ağlıyo ve rüyama gelmiyo diyo hocaya danıştı ağlama dedi sen aglama gelir dedi ve gördü rüyasında.

Ağlam... ağladığın için de gelmiyo olabilir. Esimin abisi şehit kayinvalidem çok ağlıyo ve rüyama gelmiyo diyo hocaya danıştı ağlama dedi sen aglama gelir dedi ve gördü rüyasında.
Azaldı ağlamalarım hatta iki gündür bir kez gözüm doldu sadece. Gelir inşallah

Başınaağolsun canım sen nasıl ve ne zaman kaybetmiştin bebeğini? Başka çocuğun var mı? Meleğinden sonra bebeğin oldu mu?

Yaklaşık 3.5 yıl olacak kaybedeli bebeğimi. Şuan bir oğlum var çok şükür, bir de kızım olacak 1 ay sonra inşallah. 37.haftada kalbi durdu benim bebeğimin. Eğitim araştırma hastanesinde genetik testler yaptırdım, kan pıhtılaşması hastasıymışım. Bebeğimi besleyen damarlar tıkanıyormuş ve bir süre sonra kalbi duruyormuş. Genelde ilk zamanlar kaybedilirmiş bebek ama bizim gibi son zamanlarında kaybeden de olurmuş... Hatta dekolmana da sebep olabilirmiş... Ben bebeğimi kaybettikten sonra ki 2 gebeliğimde de kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım. Çok şükür oğlumu kucağıma aldım, büyütüyorum; Rabbim kızımı da kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah...

Bilâkis konusun içinizi dokun tamam herkes üzülür ama en çok üzülmeye hakkı olan sizsiniz konusun ki hafifleyin tabi ki de tamamen bitmeyecek ama içinize atmayın lütfen. Duygularınızı bastırmayın. Başınız saolsun sabırlar dilerim eminim çok çok zordur.

İnşallah canım. bu genetik testleri nasıl yapılıyor her hastane yapıyor mu? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi

Bilmiyorum konuşabilmek için yalnız gitmem lazım sanırım

Yok mezarına gidince diye dememiştim insanlarla konuşmuyormuşsunuz ya ondan bahsettim üzülürler diye konuşmuyorum demissiniz bence aksine anlatın konusun paylaşarak biraz daha diner.
Ha doğru pardon anlayamamışım. Bilmiyorum konuşmak içimden gelmiyor nedense. Yazarak daha kolay anlatıyorum sanırım. Ben çocukluğumdan beri duygularımı hiç dile getiremem

Başınız sağolsun canım..Tarifsiz bir acı çeken anlar. Bende 5 aylık ikizlerimi erken doğumla kaybettim hayatımin en acı olayı benim icin. Sonrasında iki düşük daha yaptım.
Unutulmuyor hiçbir zaman, Şimdi onlar cennetin en güzel köşesinde bizleri bekliyorlar,
Gunahsiz miniklerimiz onlar.. cennet melekleri..
Rüyada göremiyorum diye üzülme belkide öyle daha çok acı çekeceksin..
Rabbim acını dindirsin sabırlar versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…