- 8 Ağustos 2016
- 1.885
- 2.827
- 133
- 44
- Konu Sahibi ikincielci
-
Ağlarken ya da bana bakarken görüyorum,cok çekti yavrum zaten,agladi hep kısacık ömründe, çok hasta doğmuştu.Amin. Masıl gördünüz neden kötü oluyorsunuz peki? Ben de her kızıma gidişimde sessiz sessiz ağlıyorum. Babası konuşur birşeyler söyler ama ben sadece içimden geçirebiliyorum söyleyeceklerimi
Allah sabır versin başınız sağolsunİçim acıyor, çok üzülüyorum, ciğerim yanıyor
Kıyamam ben ona. Rabbim hiç kıyamamış almış yanına. Onun merhametinden sual olunmazAğlarken ya da bana bakarken görüyorum,cok çekti yavrum zaten,agladi hep kısacık ömründe, çok hasta doğmuştu.
Çok ağlıyo musun?Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Üç veya dört güne kadar her gece ağlardım ama şimdi boğazıma düğüm geliyor sonra geçiyor aklım başka yerlere gidiyorÇok ağlıyo musun?
Ağlam... ağladığın için de gelmiyo olabilir. Esimin abisi şehit kayinvalidem çok ağlıyo ve rüyama gelmiyo diyo hocaya danıştı ağlama dedi sen aglama gelir dedi ve gördü rüyasında.Üç veya dört güne kadar her gece ağlardım ama şimdi boğazıma düğüm geliyor sonra geçiyor aklım başka yerlere gidiyor
Azaldı ağlamalarım hatta iki gündür bir kez gözüm doldu sadece. Gelir inşallahAğlam... ağladığın için de gelmiyo olabilir. Esimin abisi şehit kayinvalidem çok ağlıyo ve rüyama gelmiyo diyo hocaya danıştı ağlama dedi sen aglama gelir dedi ve gördü rüyasında.
Inşallah sen içini ferah tut duanı et rabbim gösterir inşallah..Azaldı ağlamalarım hatta iki gündür bir kez gözüm doldu sadece. Gelir inşallah
İnşallah canımInşallah sen içini ferah tut duanı et rabbim gösterir inşallah..
Başınaağolsun canım sen nasıl ve ne zaman kaybetmiştin bebeğini? Başka çocuğun var mı? Meleğinden sonra bebeğin oldu mu?
Açıkçası çok üzüldüm, hay allah anlamında kullanmak istedim.Amin sağolun. Ne için Allah Allahh dediğinizi anlamadım ama
Bilâkis konusun içinizi dokun tamam herkes üzülür ama en çok üzülmeye hakkı olan sizsiniz konusun ki hafifleyin tabi ki de tamamen bitmeyecek ama içinize atmayın lütfen. Duygularınızı bastırmayın. Başınız saolsun sabırlar dilerim eminim çok çok zordur.Sizin de başınız sağolsun. Evet her an düşünüyor insan hep ondan konuşmak istiyor ama etraftakileri üzmemek için susuyorum. Belki ben de hiç görmeyeceğim rüyamdasizin yakınlarınızdan gören oldu mh
Olsun bir kez göreyim Allahım nasıl olduğunu nerede olduğunu göstersin istiyorum. Dediğiniz gibi belki üzülmemem için göstermiyor rabbim ama birilerinden dinlemekten sıkıldım artık. Onların anlattıkları da çok mutlu ediyor ama ben de istiyorum[/QUOTE Rabbim buyuk sabır versin.aacınızı desmek istemiyorum ama niye kaybettiniz.?başınız sağolsun Rabbim acınızı unutturacak evlatlar nasib etsin kimseye de yasatmasin inşaAllah
İnşallah canım. bu genetik testleri nasıl yapılıyor her hastane yapıyor mu? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziYaklaşık 3.5 yıl olacak kaybedeli bebeğimi. Şuan bir oğlum var çok şükür, bir de kızım olacak 1 ay sonra inşallah. 37.haftada kalbi durdu benim bebeğimin. Eğitim araştırma hastanesinde genetik testler yaptırdım, kan pıhtılaşması hastasıymışım. Bebeğimi besleyen damarlar tıkanıyormuş ve bir süre sonra kalbi duruyormuş. Genelde ilk zamanlar kaybedilirmiş bebek ama bizim gibi son zamanlarında kaybeden de olurmuş... Hatta dekolmana da sebep olabilirmiş... Ben bebeğimi kaybettikten sonra ki 2 gebeliğimde de kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım. Çok şükür oğlumu kucağıma aldım, büyütüyorum; Rabbim kızımı da kucağıma alıp büyütmeyi nasip eder inşallah...
Anladım canım kusura bakma yazılı olunca insan zor anlıyor bazenAçıkçası çok üzüldüm, hay allah anlamında kullanmak istedim.
Bilmiyorum konuşabilmek için yalnız gitmem lazım sanırımBilâkis konusun içinizi dokun tamam herkes üzülür ama en çok üzülmeye hakkı olan sizsiniz konusun ki hafifleyin tabi ki de tamamen bitmeyecek ama içinize atmayın lütfen. Duygularınızı bastırmayın. Başınız saolsun sabırlar dilerim eminim çok çok zordur.
Yok mezarına gidince diye dememiştim insanlarla konuşmuyormuşsunuz ya ondan bahsettim üzülürler diye konuşmuyorum demissiniz bence aksine anlatın konusun paylaşarak biraz daha diner.Bilmiyorum konuşabilmek için yalnız gitmem lazım sanırım
Ha doğru pardon anlayamamışım. Bilmiyorum konuşmak içimden gelmiyor nedense. Yazarak daha kolay anlatıyorum sanırım. Ben çocukluğumdan beri duygularımı hiç dile getirememYok mezarına gidince diye dememiştim insanlarla konuşmuyormuşsunuz ya ondan bahsettim üzülürler diye konuşmuyorum demissiniz bence aksine anlatın konusun paylaşarak biraz daha diner.
Nasıl olduğu önemli değil içini dok de yeter kağıda dökmek en iyisi aslindaHa doğru pardon anlayamamışım. Bilmiyorum konuşmak içimden gelmiyor nedense. Yazarak daha kolay anlatıyorum sanırım. Ben çocukluğumdan beri duygularımı hiç dile getiremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?