- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
Amin canım Allah razı olsunAllah bağışlasın inşallah. Amin
Yazdıklarınız bana çok huzur verdi. Özellikle şu cümle çok mutlu ettiAslında siz bebeğinizi kaybetmediniz , ahirette rabbim yine sizi kavuşturacak inşallah .
İkinci olarak da , bebeğiniz yok olmadı, bunu bilmek çok güzel . Rabbim onu var etti, varlık aleminde 9 ay yaşadı , sizinle, karnınızda içinizde yaşadı . Sesinizi dinledi, sizinle huzur buldu . Hala var, bebeğiniz en güzel yerde , size emanet olarak verecek olan zat yanına almış, günahsız , tertemiz ..
Dünyaya gelse pek çok acziyet çekecekti, ağlayacak ama derdini anlayamayacaktı . Şimdi acziyette çekmiyor . Hiç zorlanmıyor ağlamıyor üzülmüyor hep mutlu , mutlu bir halde , sizi bekliyor . Beklediğini bile bilmiyor belki çünkü beklemek dahi az da olsa üzer . Orda hiç üzüntü yok , sadece mutluluk :)
Belki dünyaya gelse, yaşasa, büyüse başına kötü haller gelecekti , ya da bu kirli dünya da o da kirlenecekti . Hiç kirlenmeden direk cennete gitti ..
onu rüyasında görenleri kafaya takmayın bence, gördüyse ne olmuş . Aynısını mı görmüş sanki , bilinçaltına bi bebek kaydetmiş onu görmüş .
O bebek sizin , size ait , size yine verilecek . Bu gerçeği kimse değiştiremez
Yok üzücü değildi ama hani böyle mutlu bir rüya da değil.Üzücü müydü rüyanız?
Eşim direkt söylüyor sen suçlusun yordun kendini diyor. Doktorlara sorduk yorgunluktan olur mu diye olmaz dediler ama eşim ikna olmuyor. Bir de yetmezmiş gibi hastanede laborant olan amcası yorgunluktan olmuştur demiş ona inanıyor. Sen yaptın diyor. Bunu iki kez söyledi tavır yaptı soğuk davrandı dönem olarak atak olarak geliyor gibi yani birden aklına gelip sen yaptın diye düşünüp bir süre surat yapıyor üzülüyor ama diğer zamanlar normal
Anladım. Bilmiyorum ki istiyorum yine de ama dediğiniz gibi ucunda çok üzülüp etkisinden çıkamamak varYok üzücü değildi ama hani böyle mutlu bir rüya da değil.
Ne güzel yazmışsınız Gözyaşlarıma hakim olamadım. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah.Aslında siz bebeğinizi kaybetmediniz , ahirette rabbim yine sizi kavuşturacak inşallah .
İkinci olarak da , bebeğiniz yok olmadı, bunu bilmek çok güzel . Rabbim onu var etti, varlık aleminde 9 ay yaşadı , sizinle, karnınızda içinizde yaşadı . Sesinizi dinledi, sizinle huzur buldu . Hala var, bebeğiniz en güzel yerde , size emanet olarak verecek olan zat yanına almış, günahsız , tertemiz ..
Dünyaya gelse pek çok acziyet çekecekti, ağlayacak ama derdini anlayamayacaktı . Şimdi acziyette çekmiyor . Hiç zorlanmıyor ağlamıyor üzülmüyor hep mutlu , mutlu bir halde , sizi bekliyor . Beklediğini bile bilmiyor belki çünkü beklemek dahi az da olsa üzer . Orda hiç üzüntü yok , sadece mutluluk :)
Belki dünyaya gelse, yaşasa, büyüse başına kötü haller gelecekti , ya da bu kirli dünya da o da kirlenecekti . Hiç kirlenmeden direk cennete gitti ..
onu rüyasında görenleri kafaya takmayın bence, gördüyse ne olmuş . Aynısını mı görmüş sanki , bilinçaltına bi bebek kaydetmiş onu görmüş .
Basın sağolsun kardeşim...acini paylastigimi bilmeni isterim bende 36 haftalık bebeğini karnında kaybetmiş ve melek yüzünü göremeden evladını toprağa vermiş bir anne olarak acinin tarifsiz olduğunu anlayabiliyorum rabbim dayanma gücü versin..Ben doktorumun lafına bakarak bebegime bakmadim cok pismanim keşke o an gorseydim ailem kucugumun resimlerini daha sonra gorbilmem için çekti ama üstünden 4 sene geçmesine rağmen hala bakamıyorum...ilk zamanları çok zor atlattım hergün aglardim yemekten satan kesildim ama sonra dedim ki benim bir evladım daha var onun gözü önünde bu azabı onada yasatmamaliyim kendimi toplamaya çalıştım tabii cok zor oldu amaMerhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Artık o kadar ağlamıyorum. İçim hala acıyor ama çok üzülmüyorum. Özlüyorum sadece. Belki de sizlerin duaları sayesinde kalbim daha huzurlu. Dua eden insanların olması ne kadar güzel. Hiç tanımadan yardımcı olmaya çalışan kendi acılarını anlatan güzel insanların olması. Banane demeden uzun uzun mesajlar yazıyorsunuz ne kadar kıymetli olduğunu bilemezsiniz. Herkese tek tel teşekkür etmek sarılmak isterdim imkanım olsa. Sizin de başınız sağolsun. Fotoğraflarını çekmeyi ben de isterdim ama şimdi sadece aklımda onun narin yüzü. Aslında çok da bakamadım yani ne bileyim aklıma kazıyamadım yanağı kulağı aklımda. Başı yan duruyordu zaten kuzumun. Keşke daha fazla bakabilseydim. Ama Allah böyle istedi demek ki.Basın sağolsun kardeşim...acini paylastigimi bilmeni isterim bende 36 haftalık bebeğini karnında kaybetmiş ve melek yüzünü göremeden evladını toprağa vermiş bir anne olarak acinin tarifsiz olduğunu anlayabiliyorum rabbim dayanma gücü versin..Ben doktorumun lafına bakarak bebegime bakmadim cok pismanim keşke o an gorseydim ailem kucugumun resimlerini daha sonra gorbilmem için çekti ama üstünden 4 sene geçmesine rağmen hala bakamıyorum...ilk zamanları çok zor atlattım hergün aglardim yemekten satan kesildim ama sonra dedim ki benim bir evladım daha var onun gözü önünde bu azabı onada yasatmamaliyim kendimi toplamaya çalıştım tabii cok zor oldu amasonra bir gece rahmetli babam ve minik bebegimi bir kırda çiçek toplarken gördüm babamın arkasına saklanmisti babama niye saklanıyor ben onu çok özledim dedim babamda bana üzgün olduğunu söyledi neden dedim çünkü seni çok ağlattı dedi onu çok sevdiğim için olduğunu ama artık aglamayacagimi söylediğimde babamın arkasından gülümseyerek cikti ve çiçek toplamaya devam etti :'( uyandığımda tuhaf bir rahatlama hissettim 4 senede bir kez gördüm rüyamda ama su an yazarken bile o ani yaşamış gibi hissetim....su an çok acılı oldugunuzu dediğim gibi tahmin ediyorum ama onun mutlu ve rahat olması sizin acinizin hafiflemesinden geçiyor onu uzmeyi bırakırsanız eminim sizde meleginizi göreceksiniz tekrar başınız sagolsun
Yazinizi gercekten cok begendim ve ayni sekilde dusunuyorum .Aslında siz bebeğinizi kaybetmediniz , ahirette rabbim yine sizi kavuşturacak inşallah .
Canım Allah razı olsun tanımak şart mı demişsin kesinlikle değil burada sizlerle konuşup dertleşmek bana çok iyi geliyor yazdıklarımı birilerinin okuyor olması bile içime su serpiyorken uzun uzun teselli mesajları yazıyorsunuz derdime ortak oluyorsunuz Allah hepinizin gönlüne göre versin. Biliyorum ne acılar yaşayan insanlar var buna şükür dedirten. Hele burada ne yazılar okudum bebeğini büyümüşken kaybeden insanlar var acıları daha derin.Yazinizi gercekten cok begendim ve ayni sekilde dusunuyorum .
Konu sahibi : Ben ne zeman senin yazini okusam gozyaaskarina bogukuyorum dolayisiyla sana ne desek boss.. Annesin sen bir melegin annesi .. biliiyorum hic bir soz acini hafifletmeye yetmicek ama kendini toparla yavas yavas...
Aglamak mi istiyorsun agla..
Bi defter tut icindekileri yaz icinde tutma ..
Aanneannem cesmeyi ac akan suya anlat derdini derdi ..
Biriyle mi konusmak istiyorsun biz variz..
Tanimak sartmi dok icini bize . Sen iyi hisset kendini yeterki ..
Mutkaka uzman destek aliyorsundur ihmal etme lutfen o bebek senin annesi elbet kavusucaksiniz Allah ne zaman isterse .. onune bak Rabbim sana yeniden bir evlat versin ..
Kotunun de kotusu var iyke dusun .. nice kadinkar var inaniyorum yasayan evlatkarina hasret ..
Ben bebeginin seni izledigine inaniyorum o iyi yerde annesi
Plasenta dekolman oldu. Yani plasenta bebek doğmadan benden ayrılmaya başlamış. Bu sebeple de kan akışı ve oksijen duruyor maalesef bu yüzden bebek hayatını kaybediyor annenin de hayatı riske giriyor.Rüyanızda görseniz daha büyük bir depresyon geçirirsiniz. Görmemeniz daha iyi. Allah bu acıyı hafifletecek yeni bir bebiş verir inşallah.
Tekrar acınızı yaşatmak istemem ama sebebi neydi acaba?
Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Başınaağolsun canım sen nasıl ve ne zaman kaybetmiştin bebeğini? Başka çocuğun var mı? Meleğinden sonra bebeğin oldu mu?Öncelikle başın sağ olsun, Rabbim sabır versin canım... İlk zamanlar ben de görememiştim hiç... O kadar çok istiyordum ki rüyamda olsun görmeyi "Annecim hiç değilse rüyalarıma gel, orada öpüp koklayayım seni" diyordum... Ama gelmiyordu bir türlü... 3 yılda toplamda 3 kere gördüm2si kötüydü zaten... Morga görmeye gidiyorum bebeğimi, ben kucağıma alınca uyanıyor, gülümsüyor bana. Ablama diyorum "Abla bak ölmemiş bebeğim, yaşıyor diyorum. Ablam bakınca tekrar ölüyordu " Diğerinde ablamın da bebeği vefat ediyordu. Diyordum Mustafam'ın yanına gömelim. Onun bebeğini gömerken benim bebeğim canlanıyordu, sonra yine ölüyordu
Sadece bir kere güzel gördüm, o da kucağımda emziriyordum. Sonra gözlerini açtı, gözlerimin içine baktı. O kadar güzeldi ki gözleri. Masmavi, pırıl pırıl parlıyordu. Allahım dedim ne kadar güzel gözleri, içim eridi o an bana bakarken... O kadar güzeldi ki o rüyam... Çok güzeldi Mustafam, çok güzeldi... Ben o kadar güzel bir bebek görmedim ki her gören aynı şeyi söylüyor. Ben melek olan bebeklerin özel olarak yaratıldıklarını düşünüyorum. Melek oldukları için Rabbim ayrı bir güzellik veriyor onlara... Allah'ım tekrarından korusun, bir daha aynı acıyla sınamasın hiç bir melek annesini...
Yeniden bebek sahibi olmak istediğinde lütfen gerekli testleri yaptır ve dekolman sebebini bul, öyle gebe kal. Senin mesajlarını okuyorum hep, bebeğin gününe göre çok da küçük doğmuş, benim Mustafam gibi... Genetik olan kan pıhtılaşması testlerini yaptır lütfen...
Amin sağolun. Ne için Allah Allahh dediğinizi anlamadım amaAllah allah...
Başınız sağ olsun
Başınız sağolsun,sizi çok iyi anlıyorum,acinizi da,Allah sabir versin.Ben 3 tane karnımda,1 tane de dogduktan 7bucuk ay sonra bebegimi kaybettim 10 ay önce.1 tane oğlum var 7 yaşında çok o sukur,o üzülmesin diye gözyaşlarımi içime akittim,geceleri ya da oğlum yanimda değilken gozyaslarim sel oldu.Hala hergun aklimda.Ruyamda görüyorum ben ama uyandigimda çok kotu oluyorum.Mezarina 2 kez gittim,ikisinde de aglama krizine girdim, gidemiyorum.Allah kimseyi evladiyla sınamasin.Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedimneden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Amin. Masıl gördünüz neden kötü oluyorsunuz peki? Ben de her kızıma gidişimde sessiz sessiz ağlıyorum. Babası konuşur birşeyler söyler ama ben sadece içimden geçirebiliyorum söyleyeceklerimiBaşınız sağolsun,sizi çok iyi anlıyorum,acinizi da,Allah sabir versin.Ben 3 tane karnımda,1 tane de dogduktan 7bucuk ay sonra bebegimi kaybettim 10 ay önce.1 tane oğlum var 7 yaşında çok o sukur,o üzülmesin diye gözyaşlarımi içime akittim,geceleri ya da oğlum yanimda değilken gozyaslarim sel oldu.Hala hergun aklimda.Ruyamda görüyorum ben ama uyandigimda çok kotu oluyorum.Mezarina 2 kez gittim,ikisinde de aglama krizine girdim, gidemiyorum.Allah kimseyi evladiyla sınamasin.
İçim acıyor, çok üzülüyorum, ciğerim yanıyorAmin. Masıl gördünüz neden kötü oluyorsunuz peki? Ben de her kızıma gidişimde sessiz sessiz ağlıyorum. Babası konuşur birşeyler söyler ama ben sadece içimden geçirebiliyorum söyleyeceklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?