daha 3 ay önce ikinci kez bebeğimi kaybettim hem de 6 aylıkken eltimle beraber hamileydik
şimdi kayınvalidemle oturan eltimin yanındayım çünkü o bugün yarın doğum yapmak üzere ve kayınvalidem burda yok o yüzden ben kalıyorum
ona her bakışımda üzülüyorum kahroluyorum:çok üzgünüm:
cnm öncel,ikle başın sagolsun acın büyük rabbim sabrını versin bende iki kere üst üste bebeg,imi kaybettim şimdi 8aylık hamişim neden öldü minigin nedeni neydi[/Q
rahim ağzı yetmezliği malesef teşhis geç kondu o yüzden bu 2. bebeğimdi hayırlısı
hayatım seni eşinin düşünmesi lazım laf söz gelemsin diye sen mi onu düşüneceksin keyfimi sanki bece eşin için bu fedakarlığı yapmamalısın çünkü bu bence sağlığını hiçe saymak bırak eşin snei düşünüp benim eşimin dinlenmeye ihtiyacı var deyip snein dinlenmeni sağlasın.
daha 3 ay önce ikinci kez bebeğimi kaybettim hem de 6 aylıkken eltimle beraber hamileydik
şimdi kayınvalidemle oturan eltimin yanındayım çünkü o bugün yarın doğum yapmak üzere ve kayınvalidem burda yok o yüzden ben kalıyorum
teşekkür ederim
malesef kalacak insan çok ama beni düşünen yok
bana geçmiş olsun bile diyen yokki üstelik yeni rahim filmi çektirdim
dinlenmem gerekiyor ama dünya iyisi eşime laf söz gelmesin diye katlanıyorum
öyle ama kar'çığım sonra ben sana bakamam ayakları yaparsa yanieltınıze bakıcak kımsede yokmus sanırım..
ya bı dost olarak ona yardımcı olursunuz yada bakmaazsınız ..
ama onun guzel gunlerınıde ona zehır etmeyın..emınım sız de gene yasıyacaksınız..
eltınıze bakıcak kımsede yokmus sanırım..
ya bı dost olarak ona yardımcı olursunuz yada bakmaazsınız ..
ama onun guzel gunlerınıde ona zehır etmeyın..emınım sız de gene yasıyacaksınız..
teşekkür ederim
malesef kalacak insan çok ama beni düşünen yok
bana geçmiş olsun bile diyen yokki üstelik yeni rahim filmi çektirdim
dinlenmem gerekiyor ama dünya iyisi eşime laf söz gelmesin diye katlanıyorum
hayır canım ne münasebet ben zaten eltime stem etmiyorum ki aksine çok içten davranıyorum ve üzüntümü asla belli etmemeye çalışıyorum dolayısıyla ona günlerini zehir edecek hiçbişey de yapmıyorum sadece içten içten kendi acımı yaşıyorum ve çok mutsuz olduğum bir dönemde burada paylaştım
sadece benim kırıldığım nokta bana sen gelme daha acın taze sana bunu yapamam demesini beklerdim ama olmadı napım demekki herkes bu kadar ince düşünemeyebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?