Bebeğinizin 40i cikana kadar annenizlemi kaldiniz kaynananizlami

Ilk 1 hafta annemde kaldım, 1 hafta da kv de kalıp eve döndüm. Annem calistigi icin 1 hafta anca izin alabildi annem evde olsaydi kv de hic kalmazdim. Benimki normal doğumdu ama alttaki dikisler zorluyodu beni onlarin iyileşmesi zaman aldi biraz. Ilk 1 hafta guzel bakildi bana ama kv nin evinde birakin dikislerin iyilesmesini daha beter kotu oldum gec iyileşti. Güya bana bakmak için israr kıyamet çağırdılar gittigimin 3.günü benden is beklediler saka gibi. Off hic guzel bi anım yok.

İlk cocugum da hastane dahil 4 gun, ikinci cocukta 8 gun. 40 gun kalırsam lohusa olurum ben mazallah😂 buarada ben kalmadım kimsede bende annem kaldı

kesınlıkle bırde lohusayken bırtek bende mı oldu bılmem ekstra sinirli oluyor sanırım ınsan sahsen ben oyle yorgun ve sinirliydim ki gelen gıden benı daha cok yorardı yalnız kalmak en guzelı
eş yardımcı olacak babalık vazıfesını bılecek
Sinir, duygusallık, yorgunluk hepsi bir arada oluyor.

Bir de başında gelen misafirlere uyuyan çocuğu göstermek için uyandıran bir kv varsa, ozenle deliriyor insan lohusa haliyle 😁

En güzeli insanın kendi evi.
Tecrübeyle sabittir konu sahibi ☺

Ilk dogumda annem 3 gun , k.validem 2 gun kaldi.sonra tek devam ettim.

diger dogumlarimda kimse kalmadi ben istemedim.40 gun ne demek baska evde zaten rahat edemem.kendi evimdede ilk dogum icin 5 gun bile fazlaydi.

Bebek yikamak için kalabaliga gerek yok ilk doğumumda annemdeydim ben mecburen onlarla birlikteydik ama evimiz dubleksti ust kata çikardim ikinci oğlumda annem geldi yanima aslinda 20 gun sonra gidecekti ama benim saglik problemlerim oldu 2 ay kalmak zorunda kaldi sağliğiniz yerindeyse evinizde kalmaniz daha iyi olur tabi

Vallahi iki çocuğumdada kimse kalmadı , annem , elalem anası gelmemiş demesin diye bir kaç gün geldi gitti işte , benim bebeklerde zordu ama ben güçlüydüm :) eşimdende allah razı olsun tabi , çok yardımcı oldu .
Bizim kizi ilk dogdugu gece boyunca kayinvalidem kucaginda tutmus. Sizde ilk dogdugu gece nasildi ? Acaba ondan mi ?

su dogumdan sonra biri bana baksin bebege baksin olayi sadece bizim türk kadinlarina mahsus bi olay.

ne biri benle kaldi ne ben baskasinda. dogumdan 3 gün sonra evimdeydim devirsi günde normal hayatimiza geri döndük.

Rahatsız olmuyorsa kal 40 ın çıkana kadar yalnız kalma bir şey olmuyor ama yine de yalnız kalma

O ne saçmalık yahu? 40 gün Annemde de kalmam kaynanamda da... evimde rahat etmek isterim arada gelip dolaşsınlar yeter de artar bile

Back
X