- 11 Ağustos 2017
- 103
- 25
- 98
- Konu Sahibi gonluyorgun
-
Evet tam da o sebeple yapıyorBen kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor
Insanın en yakını boyleyseMerhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
Sadece kendi bebegi sevilsin istiyor benceMerhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
omg bazi ablalar elti massallah baci kendine hizmetci ariyor sen niye hamile kaldin hem benim cocugum ilk torun olmuyacak hemde bana ve cocuguma bir hayrin dokunmicak diyor aaa yuh benim cocuklarim bizim tarafta ilk torunlar ve kiz kardesim bebek denedi olmadi simdi hamile duyunca nasil sevinmistik nedir bu yaris anlasamMerhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
vallaha ya sanki sehzade dogurucak tahta ikinci bir velihat istemiyor cocuk annenin babanindir ilkdir sondur hic farketmezablan hamile ve anladığım kadarı ile torunda ilgi olsun istiyor
annen baban sen her kim varsa onun çocuğunun etrafında pervane olsun istiyor
bunları geç de sen niye hamile olmadığın halde hamileyim deme ihtiyacı hissediyorsun
senin içinden geçen ne
yani senin değerlendirmende de sıkıntı var
ilk torun olsa son torun olsa kaç yazar her çocuk ayrıdır
ayrıca da çocuk benim çocuğum birinin ilk ya da son torunu olmasının önemi yok ki
sakinleşin ve gerekirse destek alın çocuk sahibi olmak ailede statü sahibi yapmaz kimseyi
çocuğu sadece ikiniz istediği için ona iyi bir gelecek verebilecekseniz yapın
ben ablanizin cumlesini anlamadim,
ne demek o ?
yani onun çocuğu ailenin tek torunu olacak nene dede etrafında pervane olacak, hediye alacak, görmeye gelecek
şimdi konu sahibi de doğurursa ilgi maddi manevi destek yarıya inecek bla bla
oğlum annemlerin tek torunu
kv nin ikinci torunu tek erkek torunu
hiç ekstra bir şey görmedim
torunun sayısının önemi yok ama konu sahibi de ablası da bunun farkında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?