- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi gonluyorgun
-
"Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi."
valla bu cumleden ben hic oyle bir sey cikaramadim, hatta bir anlam cikaramadim.
benimki ilk torun bizim taraftan, kucuk de son torun simdilikkardayim ablanin hesaba gore
Şuraya imza bırakıyorumAblanızın hamile oluşu,
sizin hayatınızın ana gündem meselesi sanırım.
Kendinize bir iş veya meşgale mi bulsanız?
Daha önceki konularınızı da hatırlıyorum.
İngiltere kraliyet ailesine veliaht mı doğuracak ablanız?
Siz niye olmayan bir hamileliği varmış gibi gündeme getiriyorsunuz?
Kusura bakmayın ama maaile tuhaf davranışlar sergiliyorsunuz.
Çocuk yetiştirmek için insanın belli bir olgunlukta olması gerekir.
Bence abla-kardeş bu konuya odaklanın.
Abla uvey galibaMerhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
Tek erkek torunu cumlesinj anlamadim hadi ilk dersinz de, buyuklere diyoruz ama galiba siz de erkek olmasina farkli anlamlar yukluyorsunuz...yani onun çocuğu ailenin tek torunu olacak nene dede etrafında pervane olacak, hediye alacak, görmeye gelecek
şimdi konu sahibi de doğurursa ilgi maddi manevi destek yarıya inecek bla bla
oğlum annemlerin tek torunu
kv nin ikinci torunu tek erkek torunu
hiç ekstra bir şey görmedim
torunun sayısının önemi yok ama konu sahibi de ablası da bunun farkında değil
Merhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
Aynısını düşündüm. Ama söylemek istemedim.Tek erkek torunu cumlesinj anlamadim hadi ilk dersinz de, buyuklere diyoruz ama galiba siz de erkek olmasina farkli anlamlar yukluyorsunuz...
Hay ellerin dert görmesinAblanızın hamile oluşu,
sizin hayatınızın ana gündem meselesi sanırım.
Kendinize bir iş veya meşgale mi bulsanız?
Daha önceki konularınızı da hatırlıyorum.
İngiltere kraliyet ailesine veliaht mı doğuracak ablanız?
Siz niye olmayan bir hamileliği varmış gibi gündeme getiriyorsunuz?
Kusura bakmayın ama maaile tuhaf davranışlar sergiliyorsunuz.
Çocuk yetiştirmek için insanın belli bir olgunlukta olması gerekir.
Bence abla-kardeş bu konuya odaklanın.
Tek erkek torunu cumlesinj anlamadim hadi ilk dersinz de, buyuklere diyoruz ama galiba siz de erkek olmasina farkli anlamlar yukluyorsunuz...
Hii anladim hem oyle bir anlam yukluyorlar hem de hic hirsey yapmiyorlar diye dedin, ben yanlis anlamismBen yüklemiyorum da Kv dem de o potansiyel var
Cevap yazdığım arkadaş da Kv min tarzını biliyor da onun için yazdım
Herkesin bebeği kendine.insallah Allah çok uğraşmadan sağlıkla size de nasip eder.ablaniz çok bencil.ama siz de bu kadar önemsemeyin.Merhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
Merhaba, ben ablanızın yerinde olsam yeğenim olacak diye, çocuğum kuzeni ile kardeş gibi büyür diye sevinirdim herhalde, hamileliğin verdiği psikolojiyle mi kıskançlık nedeni ile mi artık nedense gerçekten hiç hoş olmamış bu tavrı. Görüşmeyi azaltın diyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle, çocuğa bakma fikrini de mutlaka bir daha düşünün.Merhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
Merhaba kızlar, ablam 7 aylık hamile önceki konularımı okuyanlar bilir belki. Bizde eşimle Bebek düşünmeye başladık. Ben olmadığım halde ablamdan belki bende hamileyimdir diye zarf attım. Bana iyi geçmiş olsun yapamadıklarına otur da üzül dedi. Ya ben ne zaman Bebek düşündüğümü söylesem ya da konusu açılsa bana böyle tepkiler veriyor ama bu çok ağır oldu. Gerçekten anlamıyorum neden böyle yapıyor. Çocuk bu kadar mo zor bu kadar mo kötü bi şey ya. Beni soğutmak mı istiyor ? Kendisinin ilk bebeği . Ben bakabilirim belki bebeğe öyle konuşmuştuk. Ben kendi bebeğime bakarım ona bakamam diye mi yapıyor ? Şuan ilk torun olacak bizim tarafta. Eşinin tarafında görümcesi de hamike 3 ay falan var. Benim çoçuğum tek torun olma şansını elde edemeyecek gibi bi şey dedi.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?