Bebek sahibi ol

Gerçekten sizin belki bende hamileyimdir demeniz çok tuhaf. İnsan en yakın ablasına bunu söylüyorsa onda tersler yani.

Ben onun doğum psikolojisi le aman gezemeyeceğim, uyuyamayacağım vs diye düşünüp konu sahibine de bunu ima ettiğini düşündüm

Şuraya imza bırakıyorum

Benim anlamda bebeğim hep kız olsun isterdi, tek erkek çocuk bende olsun derdi
Benimde oğlum oldu.. psikolojisine ver boşver.. onların kendi anormalliği..

Abla uvey galiba
İnsanın öz ablası bunu demesin yanı.
Tek torun olunca noluyomus?
Bende hamileyim 3.torun,babannede 4.torun:)
Öyle sacma sey mi olur?
Neden cocuğuna ben bakarım dediniz ayrıca.Yardım edılır ama surekli bakmak cok buyuk sorumluluk..

Yapamadiklarina uzul diyorsa kendi neden hamile kalmiş, cok ilginc ablaniz sizi kiskaniyor.

Bole sacmalik mi olurmuş, eşinizinde sizinde anne ve baba olmak en dogal hakki. Ayni evin icinde olan sizssiniz. Nasil mutlu olmak istiyorsaniz öle yapin.

Bu şey gibi bole, amaaan evlenip napcan herkes mutsuz,
Ama boşan o zaman deseler ( aaa ben kocami, karımı seviyorum boşanmam ) gibi birsey bu

Tek erkek torunu cumlesinj anlamadim hadi ilk dersinz de, buyuklere diyoruz ama galiba siz de erkek olmasina farkli anlamlar yukluyorsunuz...

Ablanız sıkıntılı ve kıskanç bir kişilik. Ben olsam muhabbeti asgariye çeker öyle çocuğuna felan da bakmam. Bu ablayla sizinmoraliniz daha çok bozulur...

Hay ellerin dert görmesin

Tek erkek torunu cumlesinj anlamadim hadi ilk dersinz de, buyuklere diyoruz ama galiba siz de erkek olmasina farkli anlamlar yukluyorsunuz...

Ben yüklemiyorum da Kv dem de o potansiyel var

Cevap yazdığım arkadaş da Kv min tarzını biliyor da onun için yazdım

Herkesin bebeği kendine.insallah Allah çok uğraşmadan sağlıkla size de nasip eder.ablaniz çok bencil.ama siz de bu kadar önemsemeyin.

Merhaba, ben ablanızın yerinde olsam yeğenim olacak diye, çocuğum kuzeni ile kardeş gibi büyür diye sevinirdim herhalde, hamileliğin verdiği psikolojiyle mi kıskançlık nedeni ile mi artık nedense gerçekten hiç hoş olmamış bu tavrı. Görüşmeyi azaltın diyen arkadaşlara katılıyorum kesinlikle, çocuğa bakma fikrini de mutlaka bir daha düşünün.

Ablan bencil ve kıskanç

Bende oğluma hamileyken “gezmeleri, tatili unut. Herşeyi ona göre planlayacaksınız. Hiç dışarı çıkamayacaksınız” vs vs dediler. Valla hepsini de yapıyoruz. Sadece eskisi kadar sakin değil :) Rabbim isteyen her kadına sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Sorumluluk büyük ama asla yük değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…