Bebek Yapamayan Beceriksiz Gelin...

O nasıl laf öyle. Ne kırıcı kv var. Valla saygınızı iyi koruyup cevp vermişsiniz ben muhtemelen az biraz cemkirirdim. Eşinız de sakince cevabını vermiş. Tek başına istediği isimle seslensin yarın çocuk yüzüne bakmadığında mecbur gerçek ismiyle seslenmek zorunda. Lohusayken yanınızda kalırsa cildirirsiniz

sağlıkla kucağınıza alın.
eşin arkanda zaten, hiç korkma.

6 yılda yapamadın demek dangalaklık olmuş. bir daha derse ben hamilelik için 6 yıl bekledim, kimse benim ve bebeğimin huzurunu kaçıramaz, kaçırmaya kalkarsa nah gösteririm, herkes ayağını denk alsın, sonra torunumu görecem diye kapımda zırlamasın diyin.

İyi tepki vermişsin aynen devam, kendi doğursun koysun ne istiyorsa. Halledersin bence eşinle, ne güzel destek oluyor sana kafana takma.

Aynen böyle söyledim. Siz zaten çocuklarınızı doğurup büyütmüşsünüz ve istediğiniz isimleri katmışsınız. Bu benim ilk çocuğum. Bırakın da herkes kendi çocuğuna gönlünden geçen ismi katsın dedim. Ben bir daha doğuramayacağıma göre benim istediğim olacak diye inatlaşıyor.

koyma istediği ismi sanki sadece o bekledi bebeği.siz o kadar uğraşmışsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.konuşsun dursun stresde yapmayın eşiniz yanınızdaysa gerisinin bir önemi yok.

Şu an sadece evladınızı sağlıkla kucağınıza almaya odaklanın lütfen

Tek isteğim bu inanın. Yine de bir çocuk yapamadın sözü çok ağrıma gitti. Bugüne kadar hiç bana bu şekilde yansımamıştı durum. Kv'den beklemiyordum sanırım. Ne kadar öfkeliymiş, içinde neler birikmiş, kimbilir arkamdan neler konuşmuş.

Bende şu isim konusunda direten kv kp olayını hiç anlamıyorum.madem öyle kendi çocuklarına koysalardı o ismi.hani sizin kv nin kızı da var oğlu da var anladigim kadarıyla koysaymış o zaman.hadi biri olmasa içinde kalmış dersin ki onda bile anlamıyorum diretmeyi. Benim kv 'nın kızı yok kızlarım için bir kaç işim söyledi ama çok sıradan isimlerdi eşim de ben de istemedik bir kere bile benim dediğim olsun demedi sağolsun.

Ay ne sıkıyorsunuz canınızı 6 yılda bi çocuk yaptım evet onunda ismini koymak bana düşer çok istiyorsan kendin uğraş bi tane daha doğur ona koy bu ismi anne deseydin keşke. Bu tür konularda hiç ne tartışın ne üzülün herkese verin cevabını yoksa hem susmazlar hem daha çok üstünüze gelirler üzüldüğünüzü anlayıp

Böyle insanlara sinirlerini bozmamak için hehe diyip geçiceksin. Sonuçta evlad sizin 9 ay siz tasicaksiniz kararda siz vericeginiz için kudursun dursun edepsiz kadın

Görümcem de sen he de diyor da şimdi tepki göstermezsem artık çocuğumun üzerine o isim yapışıp kalır. KV bilsin istemediğimi diye düşünüyorum. Onunla birlikte bütün aile de bu konudan rahatsız olduğumu öğrenmiş oldu iyi de oldu bence. Yoksa annemizi kırmayalım diye onlar da annelerinin istediği ismi kullanabilirlerdi.

çocuğu siz yaratmadınız sonuçta... üzülmeyin.. kendi edepsizliği... Bi kere yaradana laf etmiş oluyor.

Ben her zaman annelere karşı saygı taraftarıyım. Ama ve lakin: Bu kadın sizin canınızı sıkmaya devam ederse hiç ağzının payını vermeye çekinmeyin. Gerekirse eve almayın, ama haddini bilmeyi öğrensin. Ne hasta ruhlu insanlar var ya. Daha çocuk doğmadan insanları strese sokuyorlar. Siz bebeginizi sağlıkla kucaga alin insallah. Gerisi önemli değil. Ikinci oğlumun doğumundan sonra esim ve ben hem büyük oğluma hem kendimize yardım olmadanda baktık. Allah güç kuvvet veriyor. Olur ya yardım gerekirse anneniz gelsin sadece. Fazlasına gerek yok

Yani surda söylediklerini yüzüne söylesen öyle rahatlarsın ki kuş gibi hafiflersin.. gelmedin etmesin yapmadın hakkın yok aynı böyle şöyle isim konusu acilinca

Katacagiz derken isim mi katacaksiniz ? Hic taviz vermeyin bu konuda bazi insanlar insanliktan nasibini alamamis malesef .. kendi kizininda basina gelirse anlar belki ..

Kayınvalide akıl hastası belli. Hiç taviz vermeyin. İsmi katacağız ne demek anlamadım, kayınvalidenin belirlediği isme ek olarak kendi beğendiğiniz ismi mi koyacaksınız? Sebep? Kayınvalidenin isim koyabileceği bebekler, kendi doğurdukları oluyor. Çok istiyorsa doğursun bir tane daha. Ayrıca yeni doğan bir bebeğe eşinizle gayet güzel bakarsınız. Gergin bir evde ve sizi geren insanlarla emin olun en kolay iş bile zorlaşıyor.

Sağlıkla gelsin bebeğimiz inşallah.

Aynen çok süper bir cevap .
Ki bende de benzer bir durum olmuştu , sen çocuklarına istediğin ismi koymuş sıranı vermişsin sıra bizde dedim
Dinsizin hakkından imansız gelir misali .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…