- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Henuz yeni gelin mood onBen bu izinde 8 gün dayandım inan aynı evde yaşasak katil olurum allah korusun sizi tebrik ediyorum
“Hıhı, bulursan seslenirsin.” diyeydiniz.Siz ne katarsanız katın ben bu isimle sesleneceğim dedi
Laf sokmuyor muHenuz yeni gelin mood on1 yillik evliyim daha bilmiyorum . Aslinda umursamamayi ogrendim . ne derse he diyom yine kensi bildigimi yapiyprum . En iyisi oyle
Arada bi biseyler diyor ama takmiyorumLaf sokmuyor mu
Nasıl takmıyorsun ya vallaArada bi biseyler diyor ama takmiyorum
Kendi kendine soyleniyor bos konsuuyorNasıl takmıyorsun ya valla
Haklısın canım valla.Ben hafta da 1 görüyorum ond ada zaten yılan gibi sokup duruyo. Aynı evde düşünemiyorum , allah korusun.Amin amin :) halinize sukredin her zaman gormuyorsunuz
Genel de maraşlılar koymak yerine katmak derler ama bilemedim :) Çay koyarmısın yerine Çay katar mısın vs gibi.“Hıhı, bulursan seslenirsin.” diyeydiniz.
Bu arada memleket neresi? Katmak fiili çok ilginç geldi.
Valla ne yalan söyliym ben takıyorum. Ama eşim için susuyorum myeri geldiğinde. Şu takmama sanatını bi öğrenem zaten sırtım yere gelmez:)Arada bi biseyler diyor ama takmiyorum
Kendi kizlarinin basina da kendileri gibi kaynana gelse acaba ne yaparlarHaklısın canım valla.Ben hafta da 1 görüyorum ond ada zaten yılan gibi sokup duruyo. Aynı evde düşünemiyorum , allah korusun.
Esimim hatri icin zaten kabini kirmamaya çalışıyorum :) o yizden takmiyorum taksam altta kalmam laf sokarim ben de :) napabilir en fazla yani :)Valla ne yalan söyliym ben takıyorum. Ama eşim için susuyorum myeri geldiğinde. Şu takmama sanatını bi öğrenem zaten sırtım yere gelmez:)
Benim tek dediğim şey , rabbim herkesi kendi gibi insanlarla karşılaştırsın. Başka birşey istemiyorum.Kendi kizlarinin basina da kendileri gibi kaynana gelse acaba ne yaparlar
Öyle tabi ki canım. Zaten eşimiz için katlanıyoruz. Büyüğümüzdür diyoruz susuyoruz.Esimim hatri icin zaten kabini kirmamaya çalışıyorum :) o yizden takmiyorum taksam altta kalmam laf sokarim ben de :) napabilir en fazla yani :)
Buyuk diye hep saygi duyalim oyle kabul edelim idare edelim alttan alalim derim ama bu ne ya haddini asan bir teyze daha..esinizi kutlarim tutumundan dolayi keske hic kv deye de demeseydinizEvet canım alamamış. Ha bi de şey diyor mesela , benim kızım çocuklarına karıştırmadı beni , ben bu çocuğa karışırım istediğim gibi büyütürüm diyor :) Allahtan eşim de kendi kızının karıştırmadığı çocuğa el kızı karıştırır zaten dedi de susturdu. :)
Acemilik canım işte , heycanımıza ortak olsunlar istedik. Böyle yapacağını nerden bileyim ki. Benim annem de mutluluktan uçtu ama kadın söylemedii riskim var diye. Herkes hamile diye bilince allah korusun bir şey olursa sormaya devam edecekler ve bu süreç daha zor geçecek. En azından ilk 2-3 ay duyurmak istemedim. Eşim de kızdı sonradan zaten. Söyleme onlara birşey dedi. Ben eşime üzülüyorum. Ailesinin tutumundan dolayı çok mahcup oluyor hep. Ama inan soğudum bu hareketinden sonra. O laflardan sonra. Hamileliğimin başı ve ben kaç gün boyunca eşim görmeden ağladım. Rabbim herkese hakettiğini versin.Buyuk diye hep saygi duyalim oyle kabul edelim idare edelim alttan alalim derim ama bu ne ya haddini asan bir teyze daha..esinizi kutlarim tutumundan dolayi keske hic kv deye de demeseydiniz
Bence de en son onlara soyleyin :) ben sahsen onllara en son soylemeyi dusunuyorum :) gercekten sir tutmasını bilmiyorlar :) bisey soyle oteki koyler duyarÜstelik benim hamileliğimin duyulmamasını istememin sebebi düşük riskim var ve korkyorum. Sadece bu fikrime saygı duyulsun isterdim. Ama ağzımın payını aldım. Bu da zaten duydukları duyacakları son şey oldu. Bundan sonra en son duyacaklar herşeyi.
maşallah eşine takdir ettim vallaEvet canım alamamış. Ha bi de şey diyor mesela , benim kızım çocuklarına karıştırmadı beni , ben bu çocuğa karışırım istediğim gibi büyütürüm diyor :) Allahtan eşim de kendi kızının karıştırmadığı çocuğa el kızı karıştırır zaten dedi de susturdu. :)
Aynen canım , tüm köy duymuş :)))) Benhaberleri yok ssanıyorum , amcası halası gelmiş hayırlı olsun diyor , küçücük çocuklar yengem hamileymiş diye geziyor :) Ve bana halen kimse bilmiyor diyor :)Bence de en son onlara soyleyin :) ben sahsen onllara en son soylemeyi dusunuyorum :) gercekten sir tutmasını bilmiyorlar :) bisey soyle oteki koyler duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?