Ben anlamıyorum ya hiç iyi kayinvalide yok mu yeryüzünde ?
Kayinvalidenim istedigi ismi asla vermeyin omur boyu sinir olur kafaniza takarsiniz.kendi istediginiz ismi babasi gitsin nufusa yazdirip gelsin.cok istiyorsa kv kendi dogurup o ismi koysun.ruyamda gordum bu ismi koyacagim de bari.40 liyken yemek isi zor oluyor onuda durumunuz musaitse disardan alin.yada bir komsuyla anlasin 1000 tl bilmiyorum azmi cokmu ama pek cok evhanimi yakin komsu olan gelip yardim edebilir birkac hafta.yemek konusunu bebegi yikama.ev temizliginide cok da kafaniza takmayin toparlaninca yaparsiniz.bi 10 gun sikinti cekersiniz sonra toparlanirsiniz diye dusunuyorum.bende dogum yaptim bebeğim 3 aylik
40 im cikana kadar annem kaldi oysa ben zaten duzelmistim git diyemedim oda 40 gun canima okudu.yemin ediyorum kendi annem beni delirtti cenesiyle yildirdi sutum kesilecek diye korktum.birakin kv gelmesin.
.
Eşin adam gibi adammış
Maşallah deyim nazar olmasın.
Tanıdığım çoğu adam öyle demek istememiştöör
öyle demez
sen niye cevap veriyorsüüöönn höynk
Ve benzeri cümlelerle seni suçlu çıkartır bide özür dilettirir hatta günlerce evde surat yapar.
Terbiyesiz utanmaz. Bebeğimi demiş bide. Sen çek sıkıntısını, sen doğur. O kadın bebeğim desin. Ya sabı rDirekt konuya giriyorum. Evliliğimde 7. yılıma girdim. Birçok kez düşük, kürtaj ve historoskopik ameliyatlardan sonra şimdi hamileyim. Konu bebeğimin ismi. Kv kafasında bir isim belirlemiş, benim istemediğim bir isim ve herkese bebeğimin isminin o olacağını söylüyor. Birkaç gün önce ben, görümcem ve eltim hep birlikte otururken yine kendi belirlediği ismi söyledi. Ben de o isimden hoşlanmadığımı ve eşimle birlikte belirlediğimiz ismi katacağımızı söyledim. Çıldırdı. Siz ne katarsanız katın ben bu isimle sesleneceğim dedi ben de öyle şey olur mu o zaman herkes istediği isimle seslensin, kabul etmiyorum öyle bir şeyi dedim. Bana ister kabul et ister etme ben katacağım zaten 6 yılda zorla bir çocuk yaptın ben bu bebeğimi nasıl bekliyorum, beni ilgilendirmez dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sadece bu benim elimde olan birşey değil. Hiçbir zaman olmayabilir de diyebildim. Kaldı ki bazı tarama testlerimde risk çıktı, inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Bu konuda endişeliyim zaten. Eşim başka odadaydı. Yanımıza geldi neden tartıştığımızı sordu. Konuyu öğrenince de isim hakkı eşimdedir anne o ne istiyorsa onu katacağız dedi ama kv yine ısrar ediyordu. Şimdi ben 2 gündür kendime gelemedim. KV'nin bu kadar öfke dolu olduğunu bilmiyordum."6 yılda zorla bir çocuk yaptın" sözleri sürekli kafamda zonkluyor. Kendimi aşağılanmış hissediyorum. Atlatamıyorum. Daha önceki acılı süreçlerimde aileden hiç kimse yanımda olmadı. Her şeyi hep eşimle halletmeye çalıştık. Hastanede tek başıma kaldığım işlemler oldu. Ama konu isme gelince nasıl kendilerinde bu denli hak buluyorlar anlamıyorum. Bir de sözde 40'ın çıkana kadar kv ben kalırım yanında demişti ama eşime söyledim. Lohusalık döneminde stres yaşamak istemiyorum annen böyle yapacaksa hiç gelmesin dedim. Eşimle ben sizce ikimiz bebek bakımını halledebilir miyiz? Başka kimse yok bize yardım edebilecek.
Kesin kendi kaynanasına ağzını açamamıştır. Acısını gelininden çıkarmaya çalışıyor.6 yilda zorla bir cocuk yapmissan biraksinlar da ismini sen koy. Senin ilk cocugun. Cok merakliysa o ismi kendi cocuklarindan birine koysaymis zamaninda
Çatlasınlar patlasınlar o vakit.Eşim ablasını aramış annem senin yanında bu şekilde konuşmuş neden müdahale etmedin diye. O da sizin söylediğiniz gibi annem öyle demek istemedi falan demiş. Başka birşey anlatmadı ama sanırım tartışmışlar. Muhtemelen aileyi karıştıran gelin demişlerdir bana.
Icinizi iyi tutun bisey yapamazlar..kendi çocuğunuz kendiniz isim verebilirsiniz ancak..onlar konussun duymayın görmeyin.. dediginiz gibi logusalikta önemli olan stres olmamanız.bir yardımciyla halledebileceginize inanıyorum..evet tek zor olacak ama evde kv deyle kafayi yemekten iyidir..yeterki bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alasınız
Yokk , varsa da bize denk gelmemiş :)))Ben anlamıyorum ya hiç iyi kayinvalide yok mu yeryüzünde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?