- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Kaç seferdir yorumlarınızı görmezden gelmeye çalışıyorum ama malesef. Konudan gidiyorum dedikten sonra bile kaç tane yorum yapmışsınız.Konu ahkam kesmek değil arkadaşlar sadece arkadaşın samimi olduğunu düşünmüyoruz. Başlarda yine aynı konu mu buna çözüm bulamadınız mi dedim başlık farklı aynı konu değil dedi. Bakıyorum evet sadece başlık farklı konu aynı. Zaten bu cevapları daha önce almıştı ben durumuna üzüldüm özelden bile yazdım samimi ve gerçekten derdi olan insan o mesaja yanıt verirdi çünkü onun durumunda olan birini örnek verip sakın aldırma demiştim. Aman neyse bana ne insanlar aynı şeylere yorum yapmayı seviyor demek diyecek birşey yok
Suç sizin değil, geleceği varmış. Bu Arada doktora göründünüz mü ultrason falan bebeğin yerleştiği yer önemli önce bir doktorla görüşün.tam da o haldeyim .. Amabnm bi ihmalim yok
bebeginizi lutfen emzirinpeki o emzirdi mi .. Of
buna sakincali.diyorlar tabiki onun hakki buna cok uzuluyorum en buyuk sorunda bubebeginizi lutfen emzirin
bizim burda doktorlar cok bilgisiz bu konuda
instagramda emziren anne var onu takibe alip danisabilirsiniz
o yavrunun gunahi ne memeden kesilecek daha 3 aylik
lutfen ona bunu yapmayin ve emzirin
Mutlaka ama mutlaka doktora giderdim. Risk yoksa doğururdumMerhaba bayanlar korundugunuz halde 3 aylik bebeginiz varken hamile oldugunuzu ogrenseydiniz ne yapardiniz .. Evet tamda bu durumdayim pozitif dusunmek istesem de kendimi bitmis hissediyorum daha dikislerim acirken.. Lutfen fikirler destek verin..
Not: neden korunmadin vs vs demeyin kesinlikle en saglam yoldan korundum bizde soklardayiz ..
kesinlikle kolay birsey degilBen dogurmazdim. Ama zaten siz sadece ne hissedersiniz diye sormussunuz valla cok pisman olurdum. Maddi manevi sorun demek ikinci cocuk benim icin.
Hayirlisi olsun
bugun gidiyoruz insAllah bakalim neler olacakMutlaka ama mutlaka doktora giderdim. Risk yoksa doğururdum
ne kadar tesekkur etsem.az su GUZEL niyetiniz ve en son cumleniz icinKaç seferdir yorumlarınızı görmezden gelmeye çalışıyorum ama malesef. Konudan gidiyorum dedikten sonra bile kaç tane yorum yapmışsınız.
Yahu size ne? Tatmin olmadıysa defalarca defalarca konu açabilir. Sizden izin alması mi gerekiyor?
Ayrıca cinsellik de kişiye göre değişir, herkes sizin rutininiz gibi olmak zorunda değil.
Kurtajcilarla rizikcilar arasında tartışma çıkarmak istiyor diyorsunuz. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, dervişin fikriyle zikri hesabı yorumunuz.
Lütfen konuyu daha fazla trollemeyin, siz cinsellik tarafına takmış olabilirsiniz ama konu sahibi için gerçekten ciddi bir dert olabilir bu konu.
İnşallah güzel sonuçlarla dönersin. Belki karnın büyümesi hemen olmayacağı için doğum yapman sıkıntı olmayabilir.bugun gidiyoruz insAllah bakalim neler olacak
bana ozelden 10 yildir cocugum olmuyor yazdi sanirim bayan o bu konuda hassastir ve ayni durumda olmadigimiz icin beninanliyacagini dusuedim kirmak istemedim .konum aynimi bir bakin Allah icinKaç seferdir yorumlarınızı görmezden gelmeye çalışıyorum ama malesef. Konudan gidiyorum dedikten sonra bile kaç tane yorum yapmışsınız.
Yahu size ne? Tatmin olmadıysa defalarca defalarca konu açabilir. Sizden izin alması mi gerekiyor?
Ayrıca cinsellik de kişiye göre değişir, herkes sizin rutininiz gibi olmak zorunda değil.
Kurtajcilarla rizikcilar arasında tartışma çıkarmak istiyor diyorsunuz. 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi, dervişin fikriyle zikri hesabı yorumunuz.
Lütfen konuyu daha fazla trollemeyin, siz cinsellik tarafına takmış olabilirsiniz ama konu sahibi için gerçekten ciddi bir dert olabilir bu konu.
ne kadar sacma bir yaklasim .. Canim o kadar skkn ki suan su sacmaliga cevap veresim gelmiyorKonu sahibi 2.bebek zor olur mu ? Diye sormuş
Maşallah kadını nasıl seviştiniz diye sorguya almışlar.
Sevişir arkadaşım kanaması bitince bal gibi de sevişir.
Doğum yapınca kendinizi kutsal görüp kocanızı yanınıza yaklaştırmıyorsanız o sizin sorununuz.
Konu sahibi üzerinden duyar kasmayın
Durumunuz zor ama üstesinden gelirsiniz inşallahne kadar sacma bir yaklasim .. Canim o kadar skkn ki suan su sacmaliga cevap veresim gelmiyor
sakincali diyen kim?buna sakincali.diyorlar tabiki onun hakki buna cok uzuluyorum en buyuk sorunda bu
Biraz eski kafalu yorum yapacam muhtemelen kiblenirim debunu cok merak ediyorum bazisi kotu bazisi iyi diyor
Annem de cocuklarini hamileyken emzirmis sütun tadi değişince diger cocuk sütten kendi kendine kesilirmis.@Mavidenizz01
Helal-haram mevzusunda sıkıntı Yok.
Öyle olsa süt kardeşlik olmazdı.
1 yaş ara isle süt kardeş olan çocuklar var. Ve beslenme için emzirilen.
Sütün tadı değişiyorsa büyüğe değişir. Onun da paşa gönlü bilir, beğenmiyorsa bırakır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?