Bekar kayınlara bakmaktan bıktım

Kendi adınıza ses etmeyin de çoluk çocuğa ne hakkınız var? Nerede yatıyor bu çocuklar, oyun alanları vs var mı? Kusura bakmayın, kimse de alınıp gücenmesin ama çocuklu evde kazık kadar adamlar yaşamamalı. Bu ne ya, ben buradan boğuldum, evin içinde kaç tane adam. Çamaşırılarını yıka yatağını ser kaldır, sofra kur kaldır... Çocuklarınıza annelik yapabildimiz mi bari? 20'li yaşlarda gencecik kadın, hem ev işi hem çocuk bakımı hem de kazık kadar boş beleş adamların hizmetini görüyor. Yarın evlenir giderlerse karılarını da el üstünde tutarlar.

Ya kardeşlerin ya ben demişsiniz, eşiniz de kardeşlerim demiş. Yapacağınız şey belli ama onu yapacağınız şüpheli.

Eşiniz sizin için ne fedakarlık yaptı peki? Hani yeri geliyor fedakarlık yapıyor demişsiniz de eşinizin size fedakarlık yapmaya hiç "yeri gelmedi" mi?

Doğulu aile olduklarını için bunu normal görüyorlar ama zaman değişti, kadınlar köle değil bunu anlayan boşanıp hayatına bakıyor artık.

Tabii şimdi siz gitseniz bunlar doğulu 3 adam kendine bakamaz deyip, eşinizde dahil biran önce evlenip hepsi kendi hayatını kurar kesin. Eşiniz de bu duruma güveniyordur zaten memleketten hepsine ses etmeden bakacak geleneksel bir kadın bulacaklarından emindir.

Aileniz yanınızdaysa daha ciddi davranmalısınız.

Hiç kusura bakmayın ama kazık kadar iki bekar erkek sizin yanınızda yengelerine yamanıyorsa benim gözümde sapıktır. Leştir.
Kocanız genişlikte çığır açmış. Ne münasebet yahu.
3 gün misafir gelse adam olan kendi rahatsız olur zaten yengeme ayıp olmasın der. Maasallah ailecek Konya ovasını geçmiş pis sapıklar.
Siz hala olayı görmeyin.

Bu adama iki cocuk vermek hata olmus. Ama onlari bosanmamak icin de bahane etmeyin. Bana böyle konusan adami eş diye yanimda tutmam, cünkü nikah ile tehtid edilmek net bosanma sebebidir benim gözümde.
Onlarda öyle. Evlilik oturmuş oturmamış önemli değil. Erkeğin çocuğu olduğunu cümle aleme göstermesi lazım. Ne kadar çocuk o kadar erkeklik.
Yan komşuma dedim dört çocuk neden. Eşim çok seviyor çocukları dedi ama adam sadece baba. Çocuklarla oyun oynadığını bile görmedim her şey kadının başında kaybı da dahil

Kayınbiraderle aynı ev nedir ? Dayatamazlar.Sizin ozeliniz var.Esek kadar adamlar bekar evine çıksınlar ? İstanbul'da yaşamak istiyorlarsa taviz vermeyin gerekirse evi terkedin bosanirsaniz bu sebepten hakim sizi haklı görür.Kayinvalide kayınbaba ile bile yasatamaz esiniz sizi.

İlla boşanmayin ama hani kendinizden de taviz vermeyin.Esinizle özel anınız oluyor mu o evde ? Rahat giyinebiliyormusunuz.Rahat duşa girebiliyormusunuz.Aileniz gelmiyor mu hiç evinize ?

Kapı orada diyene pısırık davranmayın.

Ben sizim ne boşanacağızına inaniyorum nede o küçük kayına bakmayacağınıza
8 senedir bakıyorsunuz zaten bir 8 sene daha bakarsınız
Bu son kayın inşallah, varmı daha peşi? Kv de daha doğurmaz inşallah yada kp başka biriyle evlenip çocuk yapıp size baktırabilir. Hepsi mümkün ama sizin o evden çıkacağınız çok mümkün değil

Banyoda çamaşırlıkta kirli sepetinde size ait şeyler var. Sütyenleriniz külotlarınız vs vs hiç mi demiyorsunuz acaba diye? Valla normalde rahat bir insanımdır ama bu tabloda iki hatta eşiniz de dahil 3 adet sapıktan başka hiçbir şey göremedim. Ortalığı çoktan yıkmanız gerek. Ne belli kayınların sizin eşyalarınızı koklayıp takılmadıkları? Dünyanın binbir türlü hali var. Adamlar pişkin pişkin boşa yamanmamıslardır çoktan ortalığı yıkmanız lazım sizin

2 taneye bakan 3ede bakar. Siz hiçbir şey yapamazsınız. Bi kere eşiniz nasıl geniş bir adam ki 30 yaşinda adamla karısı ayni evde yaşiyor ayip denen bir sey var. Zaten esiniz sizi sevmiyor deger vermiyor hizmetci gibi bir seysiniz onun için. Kendi agziyla demis kardeşlerim kalir sen gidersin diye. Biraz gururunuz olsun gercekten bu kadar paspas olmayin sonra sizin ezikliginizi cocuklarinizda çekiyor

Ya kusura bakmayın konu sahibi ama siz neden evlendiniz ki? Eltinin yanına evlenmek ne demek? Bi de eşiniz anlaşamadığı için ayrilmissiniz. Anlaşabilselerdi ömür boyu orada kalacaksınız demek ki. Yani 50 sene öncesiymiş gibi davranılmaz ki.

Afedersiniz ama sizinki evlilik değilki hizmetçilik olmus
Az yesınlerde kendılerıne bır ev tutsunlar
Siz neden bunlara katlanıyosunuzki

Bence sizde problem var. Hiçbir kadın kabul etmez at o çocukların eşyalarını kapıya ailesi akrabası kim varsa onlar baksın. Yabancı ve kan bağı olmayan erkeklerin ne işi var o evde hiçbir özel alanın kalmıyor.
Nasıl yaptılarsa çocuk baksınlar o karaktersiz kp ve kv.
Ne münasebet ya yollarım kocana uzaklaştırma al kendi gitsin evden dürzü.

Kayinlarla ilgili sorunum zaten 1 senedir var bu yüzden sürekli kavga ediyoruz ama bu diğerinin gelmesiyle artık patlak verecek

Israrla bu evliliği sürdürmek niye harika sevişken bir eşiniz mi var ya da karın tokluğuna size bakıyor diye mi bu gönüllü hizmetçiliği kabul ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…