- Konu Sahibi Estiruzgar
-
Kendi adınıza ses etmeyin de çoluk çocuğa ne hakkınız var? Nerede yatıyor bu çocuklar, oyun alanları vs var mı? Kusura bakmayın, kimse de alınıp gücenmesin ama çocuklu evde kazık kadar adamlar yaşamamalı. Bu ne ya, ben buradan boğuldum, evin içinde kaç tane adam. Çamaşırılarını yıka yatağını ser kaldır, sofra kur kaldır... Çocuklarınıza annelik yapabildimiz mi bari? 20'li yaşlarda gencecik kadın, hem ev işi hem çocuk bakımı hem de kazık kadar boş beleş adamların hizmetini görüyor. Yarın evlenir giderlerse karılarını da el üstünde tutarlar.Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insan
Eşiniz sizin için ne fedakarlık yaptı peki? Hani yeri geliyor fedakarlık yapıyor demişsiniz de eşinizin size fedakarlık yapmaya hiç "yeri gelmedi" mi?Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insan
Onlarda öyle. Evlilik oturmuş oturmamış önemli değil. Erkeğin çocuğu olduğunu cümle aleme göstermesi lazım. Ne kadar çocuk o kadar erkeklik.Bu adama iki cocuk vermek hata olmus. Ama onlari bosanmamak icin de bahane etmeyin. Bana böyle konusan adami eş diye yanimda tutmam, cünkü nikah ile tehtid edilmek net bosanma sebebidir benim gözümde.
Kayınbiraderle aynı ev nedir ? Dayatamazlar.Sizin ozeliniz var.Esek kadar adamlar bekar evine çıksınlar ? İstanbul'da yaşamak istiyorlarsa taviz vermeyin gerekirse evi terkedin bosanirsaniz bu sebepten hakim sizi haklı görür.Kayinvalide kayınbaba ile bile yasatamaz esiniz sizi.Meraba arkadaşlar bu konuyu açmasam ve birilerinden fikir almazsam artık boğulacak gibi hissediyorum 8 senelik evliyim 2 cocugum var evlendiğim zaman eltinin yanına geldim eşimle anlaşamadıkları için ayrıldık ve eşimin iki bekar kardeşi yanında kaldı ve o günden bu güne benim yanındalar ve eşimin bi küçük kardeşi daha var oda memlekette 1 senedir kayinpederim onuda istanbula yanıma göndermek istiyor eşim ne kadar yok desede bi şekilde konu hep açılıyor bu seferde tatil amaclı 1ayligina gelsin diye biletini kesip gönderecek oda 17 yaşında ama ben tatil amaclı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir kere o alışsa artık gitmez zaten köyde kayinpederimlede anlaşamıyor diye başından def etmek istiyor dün eşimle bu yüzden çok kötü tartıştık daha ben yanımdakilerden kurtulamamışken bide bunu göndermesi çok canımı sıktı en sonunda eşime eğer kalıcı olarak gelirse bi dk durmam dediğimde bana sen gidersin ama onlar asla gitmez dedi ben artık ne yapacağımı bilmiyorum artık biktim başkaları için çabalamaktan bu evliliğin sonunu hiç iyi görmüyorum bana bi akıl verin okuduğunuz için tşk
Bu konu daha dün akşam konuşulmuş bişey daha ortada boşanma ile ilgili bi durum yok sadece şuan için bi çözüm arıyorum baktım daha fazla olmuyor zaten olması gereken olucak çünkü artık kendime bile tahammül edemiyorum
İlla boşanmayin ama hani kendinizden de taviz vermeyin.Esinizle özel anınız oluyor mu o evde ? Rahat giyinebiliyormusunuz.Rahat duşa girebiliyormusunuz.Aileniz gelmiyor mu hiç evinize ?Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insan
Siz bu kafayla sadece oturduğunuz yerde sinirlenirsiniz.Kayinlarla ilgili sorunum zaten 1 senedir var bu yüzden sürekli kavga ediyoruz ama bu diğerinin gelmesiyle artık patlak verecek
17 yasinda olan gelmese ne olacak evde 30 yaşında adam var diyosunuz. Gercekten cok tuhaf hayatlar.Kayinlarla ilgili sorunum zaten 1 senedir var bu yüzden sürekli kavga ediyoruz ama bu diğerinin gelmesiyle artık patlak verecek
Kayinlarla ilgili sorunum zaten 1 senedir var bu yüzden sürekli kavga ediyoruz ama bu diğerinin gelmesiyle artık patlak verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?