- Konu Sahibi Estiruzgar
Kendi adınıza ses etmeyin de çoluk çocuğa ne hakkınız var? Nerede yatıyor bu çocuklar, oyun alanları vs var mı? Kusura bakmayın, kimse de alınıp gücenmesin ama çocuklu evde kazık kadar adamlar yaşamamalı. Bu ne ya, ben buradan boğuldum, evin içinde kaç tane adam. Çamaşırılarını yıka yatağını ser kaldır, sofra kur kaldır... Çocuklarınıza annelik yapabildimiz mi bari? 20'li yaşlarda gencecik kadın, hem ev işi hem çocuk bakımı hem de kazık kadar boş beleş adamların hizmetini görüyor. Yarın evlenir giderlerse karılarını da el üstünde tutarlar.Bu sadece nankörlük eşimin ve ailesinin nankörlüğü şimdi siz ne desenizde haklısınız ama inanın herşey öyle konuşulduğu gibi değil evet aptallık bende yıllardır ses etmemem bazen insan eşi için her fedakarlığı yeri gelince yapıyor benimkide bu oldu amam sonu nankörlük olacağını bilemezdim buda benim hayatımdaki gerceğim oldu geç de olsa anlıyor insan
Ya kardeşlerin ya ben demişsiniz, eşiniz de kardeşlerim demiş. Yapacağınız şey belli ama onu yapacağınız şüpheli.