Arada kalcak durum yok vazgec guven cok onemli olmazsa olmaz benim jcin sevgidende once gelirMerhaba arkadaşlar
O kadar sıkıntılı bir ilişkim var ki güven yok mesela. Yine o gün buluştuk . Eski sevgilisi aramızı bozmak için o kadar çok uğraştı ki numaranı değiştir dedim değiştirmedi eski sevgilisini erkek ismiyle kaydetti onu da yakaladım sildirdim. Kız bana instagramdan yazıyordu engelletti kendinin de engellemesi gerektiğini söyledim tamam dedi buluşmaya gittim yanına yemek yiyeceğiz neyse telefonuna baktım ki kızı Instagram'dan aratmış ve engellememiş. Yani kıza açık kapı bırakıyor illaki . Restoranda kıyametler kopardım herkes bize bakti neyse çıktık ikimizin de suratı asık . Akşam doğum gününü kutlayacağım tabi haftalar öncesinden hazırlıklar yaptım arkadaşı ile birlikte . Megersem ki o da bana sürpriz yapıyormuş. Doğum gününü kutladık birden pankart açıldı benimle evlenir misin diye müzikler ışıklar falan diz çöktü herkes bizi kameraya alıyor falan. Ve o an evet demek zorunda kaldım . Sabahtan moralim bozuldu doğum günü diye içime attım ve birden evlilik teklifi aldım. O teklif alındı evet denildi yüzük takıldı ben biliyorum ki bu adamla evlensem hayatımın yanlışını yapacağım sanki o teklif ile elimi kolumu bağladı sanki . Nasıl yapsam bilmiyorum. İşim yok okulu yeni bitirdim . Ailemin de rızası yok o kadar arada kaldım ki..
Evet ama o an farklı bir durum.Ayip olmasin diye evet dedin yani.Adam seni simdiden aldatiyor evlenince de degismeyecek.Muhtemelen kizla konusuyor sen bir an once ayrilmaya bak bi mesaja bakar.
Bosver canim hicbir onemi yok evlenme teklifinin seni baglamak istemis.Ayrilmak istedigini soyle karsi tarafin aciklama yapmasina izin verme cunku muhtemelen seni kandirmaya calisacak.Evet ama o an farklı bir durum.
Ben hep düzelir umudu ile yaklaşıyorum ama o hep hata üstüne hata yapıyorŞöyle berbat ilişkileri insanlar neden sürdürüyor anlamıyorum
Adamın aklı açıkça başkasında, size evlenme teklif ediyor
Siz adamı aldatırken yakalamışsınız kaç kere, hiç güvenmiyorsunuz ama hala birliktesiniz?
Yani bu ilişkiyi 2 tarafın da sürdürme sebebi nedir çözemedim
Teşekkur ederim canım bir bahane bulup bırakacağımHaha kendimi gördüm, bende ayıp olmasın diye evet demiştim bu çocukta eksik birşeyler var demiştim kiiii ailesini gönderdi Nisan fln konuşulurken beni terketti:)) ayıp olmasın diye evet demiştim o beni yüzüstü bıraktı ve bana ablafiyen bacım dediği kızla evlendi. Bırak canım kibarlığı ilk kendini ve aileni düsun,içine sinmiyorsa ki böyle bir adam sinmesin,yol yakınken yol ver. Daha ishayati var parabitiktiticrn ailene yardım edilen gexicen, okul bitmiş yeni ne yüzüğü ne evlenmesi. Hakkında hayırlısı canım.
Kendini düşün, o seni düşünse o kızın profili ne bakmaz, seni üstüne basa basa üzüyor, o kızı kiskanfiriuor bence, yolTeşekkur ederim canım bir bahane bulup bırakacağım
Genelde evli kadınlar yapar bunu , bir çocuk dogurayim , belki düzelir , diye ! Düzelmez ... aç bdv yi en aşağı 10 tane konu bulursun ..Ben hep düzelir umudu ile yaklaşıyorum ama o hep hata üstüne hata yapıyor
Evet dedin diye devam etmek zorunda değilsin senet imzalamadın ya sıkma canınıMerhaba arkadaşlar
O kadar sıkıntılı bir ilişkim var ki güven yok mesela. Yine o gün buluştuk . Eski sevgilisi aramızı bozmak için o kadar çok uğraştı ki numaranı değiştir dedim değiştirmedi eski sevgilisini erkek ismiyle kaydetti onu da yakaladım sildirdim. Kız bana instagramdan yazıyordu engelletti kendinin de engellemesi gerektiğini söyledim tamam dedi buluşmaya gittim yanına yemek yiyeceğiz neyse telefonuna baktım ki kızı Instagram'dan aratmış ve engellememiş. Yani kıza açık kapı bırakıyor illaki . Restoranda kıyametler kopardım herkes bize bakti neyse çıktık ikimizin de suratı asık . Akşam doğum gününü kutlayacağım tabi haftalar öncesinden hazırlıklar yaptım arkadaşı ile birlikte . Megersem ki o da bana sürpriz yapıyormuş. Doğum gününü kutladık birden pankart açıldı benimle evlenir misin diye müzikler ışıklar falan diz çöktü herkes bizi kameraya alıyor falan. Ve o an evet demek zorunda kaldım . Sabahtan moralim bozuldu doğum günü diye içime attım ve birden evlilik teklifi aldım. O teklif alındı evet denildi yüzük takıldı ben biliyorum ki bu adamla evlensem hayatımın yanlışını yapacağım sanki o teklif ile elimi kolumu bağladı sanki . Nasıl yapsam bilmiyorum. İşim yok okulu yeni bitirdim . Ailemin de rızası yok o kadar arada kaldım ki..
Gerçekten hazmedemediğim seyler var ona göre ise hiç birşey yok ben büyütüyorumHazmedemedigim şeyler var sen doğru insan değilsin..
Bana layık hiç değilsin
Sorun bende değil sende..
Deyip yüzüğü ver eline dön yoluna git canim..
Gerçekten hazmedemediğim seyler var ona göre ise hiç birşey yok ben büyütüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?