Yani muhtemelen sebep yine o olacakEski sevgili meselesini aç yine, engelledin mi diye sor, ben sana güvenmiyorum, hala engellememişsin, bu şartlarda evlenemem fln de
Sağolun2 evlilik yapmış tecrübeli bir ablan say beni
ve
içine sinmeyen adamla
aslaaaaa evlenme
Kesinlikle. TeşekkürlerYani o an için EVET demiş olabilirsiniz.
Çokta şey bağlamayın buna,olabilir.Millet evlenip boşanıyor sırf İMZA attılar diye boşanmasınlar mı yani.Öyle düşünün.
En önemlisi Güven DUYMADIĞINIZ bir ilişki yüzünden hala devam etmeniz.
farklı bır durum? bence evlenme teklıfı ettı dıye amaan o kızla arasında bırsey olsa neden evlenmeye kalkıssın hereksn ıcınde boyle bır teklıf etsın dıye dusunmussunzdur ama 10-15 yıllık ılıskıler evlıkleer herkesın gozu onnde yasanıp bıtıyor bu neden bıtmesın once oturun bır sakınce boyle bır durumun uzeıne evlenme teklıfnn ne anlama geldıgını sor nerden cıktıgını sor. kendını affettırmek ya da senın gozunde bak onla ısım olsa sana bunları nıye yapayım süsümü veriyorsun dıye bı sor bakalım. eskı sevglısınde olabılır aklı yarn bırgun senle evlıyken gıder o kıza mesj atar hala senı nutamadım bıkez olsn goruselm vs dıye.nasılsa artık ceptesın. suan yolun basındayken herseye hakkın varEvet ama o an farklı bir durum.
Haha . Zaten yüzüğü taktıktan sonra yüzüğü satıp yeme diye espri yapmıştı. Bu da bunun üzerine güzel gider.Yüzüğü kaybettim de buna sinirlenir sende kavga edip ayrılırsın temiz
Şimdi ex sevgilini arattın falan desen e sen bunları bilerek bana evet dedin der hiç o toplara girme.
Bilemedim . Öyle olsa bile bende istemiyorumBence ayrilmamaniz icin evlilik teklif etmis. Oyalamak icin sadece. Sonra kendisi ayrilacaktir.
O kızı sevdiğini düşünmüyorum ama o kızla egosunu şişiriyor . Ve bu hiç hoş değil.Afedersiniz ama evet dediniz diye noter tastiği ile resmi mühür ve belge mi imzalamış oldunuz .O anda herkesin içinde seni mahcup etmemek için evet dedim dersiniz sonra kibarca hayır deyiveverirsiniz.Yoksa bu adamla bir ömür boyu bütün evetlere açık olacaksınız zararın neresinden dönerseniz kardır.Başkası aklında olan biri ile şahsen birlikte olmak istemezdim ne olursa olsun başka aşkın kırıntıları ile yetinmemek lazım çünkü sonrasında hep o şüpheyle yaşayacaksınız böyle ömür geçmez.
O kızla egosunu tatmin ediyor.Ayrilacaginizi anladigi icin evlenme teklifi yapmis, bence yaptigi hatanin farkinda. Evlilik teklifi ederse sizin onemli oldugunuzu anlayacaginizi sanmis sanirim. Benim dusuncem, size asik degil, ama sizi o kizdan daha ustun goruyor, yani sizi evlenilecek kiz olarak daha uygun goruyor ve kacirmak istemiyor. Zaman isteyin, ve aldatilip aldatilmadiginizdan emin olun. Tahminim, eger eski sevgili surekli ariyorsa, en azindan yuz buluyordur sevgilinizden.
Demek ki dengesiz ve doyumsuz bu daha tehlikeli değil mi ?Bir oraya bir buraya gidecek sürekli ...Sen ol ya da ya da olma ya da o kız olsun ya da olmasın sonrasında da başka birilerine gidip gelecek.Aşk sadakat ister gözün kimseyi görmez.Kendini bu adamı layık görüyorsan devam et.Adam zaten alışkın ona birşey olmaz senden sonra hemen üçüncüyü de bulur.Olan sana boşvyere üzülürsün.İnsanı öyle duruma düşürüyor ki böyle adamlar sadece sen ilişki de suçlu zannediyorsun kendini elinde oynatıyor farkına varamıyorsun. Ben böyle insanların aşkına da inanmıyorum sadece kendilerini seviyorlar severmiş gibi görünüp kendilerini tatmin ediyorlar....O kızı sevdiğini düşünmüyorum ama o kızla egosunu şişiriyor . Ve bu hiç hoş değil.
Kesinlikle .bende sizin gibi düşündüğüm için evlenmek istemiyorumDemek ki dengesiz ve doyumsuz bu daha tehlikeli değil mi ?Bir oraya bir buraya gidecek sürekli ...Sen ol ya da ya da olma ya da o kız olsun ya da olmasın sonrasında da başka birilerine gidip gelecek.Aşk sadakat ister gözün kimseyi görmez.Ben böyle insanların aşkına da inanmıyorum sadece kendilerini seviyorlar severmiş gibi görünüp kendilerini tatmin ediyorlar....
Kaç defa guvenimi zedeliyorsun dedim sen büyütüyorsun diyorEger aldatmadigindan son derece eminseniz bence diger ozelliklerini gozden gecirin. Bilmiyorum, belki geri kalan ozellikleri cok iyidir. Mesela sinirli mi, kiskanc mi, anlayisli mi, yemek yapabiliyor mu, caliskan mi, akli basinda mi vs. Burada herkes genelde ayrilmayi oneriyorlar, ama aslinda o mukemmel adam ya da mukemmel iliskilere ben hic rastlamadim. Eger boyle bir sey ararsaniz, yani hemen vazgecerseniz de en sonunda yalniz kalabilirsiniz. Herkesin bir falsosu var, belki bu adaminki de sadece egosunu sisirmektir. Yine de onaylamiyorum tabi ki, bu konuyu kesinlikle evlilik onunde sorun olarak gordugunuzu ve guveninizi zedeledigini soyleyin.
Kaç şans verdim bir bilsen CanimGüven yoksa bir ilişkide olan size olur.hem hasta,hem paronayak olursunuz zamanla kendinizi tanımayacak hale gelirsiniz.ama yine de karar sizin bildiklerinizi ona anlatip bir şans daha verebilir ve gidişata bakabilirsiniz.eğer yine sizin karakterinize uymayan bir hareket yaparsa hiç değilse ben bir şans verdim ama o kullanmayı bilmedi diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?