Beklenmeyen evlilik teklifi

Şu ayıp olmasını günlük hayattan çıkarsak vallahi daha mutlu bir toplum olacağız.
Ayıp olsun ya ne güzel tertemiz. O sizi ayıp ederken düşünüyor mu? O kızı da engellemedim ayıp olur mu demeyen adama evet demek bile ayıp. Kaç kurtul arkadaşım.

Hadi ayıp olmasın diye evet dediniz yanınızda arkadaşlarınız vardı mahcup olsun istemediniz. Allah aşkına ayıp olmasın diye bir ömür heba edilir mi. Eski sevgilisini başka isimle kaydeden adamla evlenilir mi.Kocam yapsa boşanma sebebi olur.

Sevgili arkadaşlar kesinlikle haklısınız hatanın farkındayım zaten

Eline çok güzel bir fırsat geçmiş aslında ama kullanamamışsın. O hazırlıklar, kameralar, insanlar arkadaşlar
toplanıp o sana evlenme teklifi ettiğinde 'Seninle hayatta evlenmem hayır' deyip orada milletin içinde
dımdızlak bırakıp egosunu zedeleyip yaptığı haksızlıkların rövanşını alabilirdin ama hem de aynı günün sabahında adamın hala karıştırdığı işleri öğrenmişken ama geçmiş.

O kadar acımasız olamadım :)

iliskiniz gercekten sorunsuz mu sizce.valla arkadasim bikere guven yok. o acik kapi biraktigi kisiye devam edecek kapiyi aralamayi. adam seninle evlenip yan cebe atip yine gozu disarda olacak .kendine yazik etme boyle biri icin omrunu tuketmeye deger mi cajim

sakin duzelir umuduyla bekleme canim .kendine yazik edersin. sen mahvolurken hergun o kendi keyfinde olur. evlenmeseydin der. bukadar basit.

Böyle bir adama ne olursa olsun Evet diyerek müstakbel aldatılmış kadın adayı olmayı hedeflemişsin sanırım. Düğünden sonra aldatıldım konuları açan bir yeni gelin olmak istemiyorsan derhal bu adama tekmeyi bas şekerim

Dediğini yapacağım şekerim :))

İçine sinmeyen bir şeyi yapmaya kendini zorlama bence. Kendini mecbur hissetme, kararlarını dingin bir ruh haliyle ver, baskı altında değil. Yoksa pişman olacağın adımlar atabilirsin.

İçine sinmeyen bir şeyi yapmaya kendini zorlama bence. Kendini mecbur hissetme, kararlarını dingin bir ruh haliyle ver, baskı altında değil. Yoksa pişman olacağın adımlar atabilirsin.
Evlilik teklifine evet diyince üzerimde sorumluluk hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…