Beklenmeyen evlilik teklifi

sizi anlamak istemeyen birine laf anlatmakla vakit kaybetmeyin verin yüzüğü gitsin

o insanla evlenmek istemiyorsan evet dememen gerekiyordu..hadi dedin bu illaki evleneceğin anlamına gelmiyor..nikah olmadı sonuçta..

Unutma tatlım,

Nikah memuruna değil, evlenme teklifine evet dedin. Neticede bir bağlayıcılığı yok. O yüzden hala geri dönme şansın var. Eğer evet dedim mecburen evlenmem lazım diye düşünürsen burda açacağın son konu bu olmaz.

senin yerinde olsam o an bende evet derdim rezil olunmasın diye ... ama nikah masasinda evet demedin bir bağlayıcılığı yok gönder gitsin... fazla konuşmasınada izin verme ikna gücü baya kuvvetli belli yine istemeye istemeye devam ettirir seni... lafı ağzına yüzüğüde avcuna tıka yolla

sıkma canını her evlenme teklifinden sonra insanlar evlenmek zorunda değil ,

bir süre daha çık sonra bas tekmeyi , bundan sana huzurlu bir koca olmaz , sen dedektif olur cıkarsın ,

Yazdıklarınızın ilk 15 satırını bir kaç kez okuyun zaten kendiniz yazmışsınız ne kadar yanlış bir tercih olduğunu. Sizi seçenlerle değil sizin seçtiğiniz biriyle evlenin

Düzelir diye evlenenlerin hepsi önceden senin gibi asiklardi. Sakın ayıp olur diye düşünme asıl evlenirsen kendine ayıp etmiş olursun hem de ömürlük ayıp. Böyle biri için ailenin karşına alma asla

Yirmi yıllık evli üç çocuklu kadınlar boşanıyor. Kıytırık bir evlenme teklifi yüzünden başınızı mi yakacaksiniz? Zaten adam siz reddedemeyin diye böyle organizasyon yapmış. Geçenlerde bir video geziyordu adam yolu mu ne kapatmış evlilik teklifi için kız direkt hayır dedi. Kızı çok takdir etmiştim. Elalem ne der diye yaşıyor ayıp olmasın diye bilerek ipi başkasının eline öylece veriyoruz. Ufacık bir supheniz içinize sinmeyen bir şey varsa o insanla durmayin. Aman canım düzelir demeyin. Duzelmez kendisini öyle kabuk etmişsiniz niye düzelsin ki? Ama biz kadınlar kendimizden her türlü ödünü veririz. Makyaj yapma der tabi ki deriz. Kısa etek giyme hayhay annene giderken benden izin al. Gerekirse hiç gitme tabi ki aşkım vs. Ama onlara aynısını de bakalım. Ortalığı nasıl ayağa kaldırırlar. Bu yüzden en ufak bir şüphe de yollayın gitsin hiç de kendisini açıklamasına izin vermeyin.

İşte sonra evlenıyosunuz , çocuk yapıyosunuz .
Mutsuzzz mutsuz bır hayatınız oluyor .

Neden ?

- Ayıp olmasın dıye ..

Bence arada kalınacak bir konu değil bu...Herşey gayet ortada.

Neden sanki bu adam son şansınız gibi davranıyorsunuz anlamıyorum?

Sizinkisi bile bile lades demek oluyor...

Adı üstünde teklif bi mecburiyetiniz yok.

Bence de evlenmeyin bu arkadaşla akıl işi değil..

yüzük taktın diye sözleşme mi imzaladın ya, saçmalama. ayrılmamış olman hata. hatta ve hatta o doğumgününe gitmen bile hata. planlamış olman bişey değiştirmez.

Yani o an için EVET demiş olabilirsiniz.
Çokta şey bağlamayın buna,olabilir.Millet evlenip boşanıyor sırf İMZA attılar diye boşanmasınlar mı yani.Öyle düşünün.
En önemlisi Güven DUYMADIĞINIZ bir ilişki yüzünden hala devam etmeniz.

İnsanlar nikah masasında hayır diyolar.. Zor değil yani vazgeçmek. kafanızda netse direk yüzüğü iade edip vazgeçtim demek ne kadar zor olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…