beleşe çocuk. baktiracak amacı o

Kesinlikle gorusmeyin ve çocuğunuzu da göstermeyin. Torununu çok seven nene ve dede böyle konuşup davranmaz. Akılları başlarına gelsin. Bakicinizi degistirin bence

Babanızı hiç haklı bulmuyorum....annenizi de.. ama içime acaba düştü maddi durumları uzun süredir kötü de acaba siz bu duruma sağır taklidi yapmış olabilir misiniz

Ayrı şehirlerdeymişsiniz zaten bir süre arayıp sormayın özlesinler sizi.ayrıca çocuklar herşeye alışıyor merak etmeyin mesela benim kızım da babannesini çook küçükken biliyordu şimdi ikiye gidiyor ve hiç tanımıyor ama arada sorduğunda artık burada yaşamıyorlar kızım başka şehirde çok uzak gelemiyorlar diyorum unuttu onları ailecek görüşmüyoruz hiç küçük oğlum benim babaanneme babaanne diyor onu biliyor inanın hiç umursamıyor çocuklar.lütfen canınızı sıkmayın çocuğunuza sarılın çok güçlü kadınsınız ayrılmış çocuklu ve işinde yükselerek ilerleyen dik duran bir kadınsınız gururunuzda önemli anne baba silinmez ama söylenen laflar çok çirkin biraz uzak kalın pişman olsunlar kendinden pay biç kendi çocuğun için bunları der misin ayağına taş değse üzülürüz dimi

Ne iğrenç sözler bunlar... Yerinizde olsam anne-babamın olduğunu aklımdan çıkartırım ve görüşmem.

Sizin arkanızdan hayvan diyen iki varlık nasıl anne-baba olabilir inanamıyorum.

İnsanlar nasıl bu kadar çirkinleşip merhametsizleşebiliyor aklım almıyor benim. Hiç mi vicdan yok anne-babalık güdüsü yok içlerinde.

Uzakta olmakla cok dogru karar vermişsin. Yilda 2 kez bayramlarda gor yeter artar onlara. Terbiyesizler ya. Ben şuan calisamiyorum borcumuzda var. Babam sık sık cikarir para verir, evden yiyecek verir. Yuzume ya da arkamdan birsey dedigini duysam ne yapardim bilmem cok uzuldum.destek olcaklari yere neler dusunuyolar

Uzaktan okuyan bir kişi olarak sizinle gurur duydum. tek başına mücadele eden başarılı bir annesiniz. allaha havale edin sonuçta anne ve baba bosverin uzmeyin kendinizi

Normalde ailenizle aranız nasıl ki?
Evlenmeden önce mesela? Sevgi, saygı olmadı mı hiç? Sizin onlara karşı büyük bir ayıbınız oldu mu, derinden incitecek ve saygıyı sevgiyi yok edecek?(haklı çıkarmaz ama sebep arıyorum)
Hiçbir sebep yokken şu sevgisizliği, kıt kalpliliği anlamakta güçlük çekiyorum çünkü

ayy nasi laflar bunlae sadece dertlesmissiniz ne var bunda.ahh biz ne zaman boyle kotu kalpli olduk hani insan evladi icin canini verirdi.burada yazilanlari okudukca cok korkuyorum insanlarda

Görüşme
Çocuğunu da gösterme öldü diye bilsin bosver

Çok üzüldüm adınıza
Çocuğunuz size hayvan diye hitap eden dedeyi tanımasa da olur
Daha iyi olur hatta
Sizin yerinizde olsam benden özür dileyene kadar annemle de babamla da konuşmazdım

Ne demek hayvan?Çalışıyorsun paran var Allah'a çok şükür.Kendi ayaklarının üstünde duruyorsun.Çıkar hayatından.Anne babanın da ebeveyn olmayı bilmesi gerek.Sinir harbiyle demek var bir de böyle durduk yere.Yazık ya.

Hayret ettim gerçekten insan nasıl yıllarca büyüttüğü gözünden sakındığı canından bir parça olan evladı için bu şekilde konuşur düşünür anlam veremedim . Büyüdü diye senin çocuğun olmaktan çıkmıyor ki ilginç yani. Ben yerinizde olsan aramaz sormaz telefonlarına da çıkmazdım . Akılları başlarına gelsin . Birde üste çıkmaya çalışıyorlar ya

benden hayvan diye bu şekilde bir laflarla bahsedenler de çocuğuma hayvan oğlu hayvan der.onları çocuğumdan oldukça uzat tutarım ne biçim insan bunlar ya.

Allah seni öyle anne babaya muhtaç etmesin , başka da diyecek bişey bulamadım.Senede 3 kere görmekle torun anneanne dede ilişkisi kurulmaz zaten.Onu düşünüp kendine onu dert etme bir de.Bu zihniyetteki insanları çocuğun da çok sevemez zaten bence.Çocuklar her şeyi anlar.

Bana da konu sahibini kıskanıyorlar gibi geldi.Kendi başına her şeyi halledip bir de oğullarının alamadığı terfiyi alıp bir de yalnız çocuk büyüttüğü için içten içe kıskanıyorlar.Offf üzüldüm yahu.Yüzüme , sesime hasret bırakırdım öyle anne babayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…