- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynı şeyler canım. Onlara devam sütü alip icirmiş bana oda yok anne sütüde yok bağışıklık sistemim 0 o nedenle. Onlara yemegin etlisini koyar bana et koymazdi onlarin eve gelmiycegi gün yemek bile yapmazdi. Abim evlenincede birdaha yemek yapmadi zaten ona yapiyomuşHiç sorma benim annemde yapardı.Kofte yapsa erkek kardesime Beş koyarsak bana bir iki verirdi Bende iki köfteyi koca bir ekmeğe yayar,karnımı doyururdum.Hey gidi gunler hey.
Cok uzuldum ya nasil bir anneniz var...insan nasil evladini ayirir aklim almiyor hele de yemek konusu devam sutu konusu icimi sizlattiAynı şeyler canım. Onlara devam sütü alip icirmiş bana oda yok anne sütüde yok bağışıklık sistemim 0 o nedenle. Onlara yemegin etlisini koyar bana et koymazdi onlarin eve gelmiycegi gün yemek bile yapmazdi. Abim evlenincede birdaha yemek yapmadi zaten ona yapiyomuş
Bu okuduklarım gerçek mi siz gerçekten bunu yaşadınız mı yani çok üzüldüm böyle anneleri okudukça sinirlerim bozuluyor. Biz bir erkek 3 kıziz abimi severler ama bizi hiç ayirdiklarini görmedim yalan söyleyemem. Şimdi evlendik abimin 3 beni iki çocuğum var hiç birine ayrım yaptıklarını da görmedim insanın yapısıyla alakalı demek ki cunku esimin tarafındanda erkeği ayrı bi severler ayrım yapacak derecede her yerde vardır ama ayrımsız. Annem şuan üniversiteli kardeşlerim eve gelecek diye bizden koşarak eve gider yemek hazırlık yapım diye.Aynı şeyler canım. Onlara devam sütü alip icirmiş bana oda yok anne sütüde yok bağışıklık sistemim 0 o nedenle. Onlara yemegin etlisini koyar bana et koymazdi onlarin eve gelmiycegi gün yemek bile yapmazdi. Abim evlenincede birdaha yemek yapmadi zaten ona yapiyomuş
Yuhh yani gerçektenAynı şeyler canım. Onlara devam sütü alip icirmiş bana oda yok anne sütüde yok bağışıklık sistemim 0 o nedenle. Onlara yemegin etlisini koyar bana et koymazdi onlarin eve gelmiycegi gün yemek bile yapmazdi. Abim evlenincede birdaha yemek yapmadi zaten ona yapiyomuş
Abilerime mükemmel annelik yapmistir ben son olunca bide kız olunca önemsememiş hiç ama torunu olunca değisti bana biraz. Torununu seviyor bayaBu okuduklarım gerçek mi siz gerçekten bunu yaşadınız mı yani çok üzüldüm böyle anneleri okudukça sinirlerim bozuluyor. Biz bir erkek 3 kıziz abimi severler ama bizi hiç ayirdiklarini görmedim yalan söyleyemem. Şimdi evlendik abimin 3 beni iki çocuğum var hiç birine ayrım yaptıklarını da görmedim insanın yapısıyla alakalı demek ki cunku esimin tarafındanda erkeği ayrı bi severler ayrım yapacak derecede her yerde vardır ama ayrımsız. Annem şuan üniversiteli kardeşlerim eve gelecek diye bizden koşarak eve gider yemek hazırlık yapım diye.
Bağışıklık sistemim o kadar zayıfki her ay hastalanirim ve çok uzun sürer. Şimdi hergün çok iyi besleniyorum et balik ceviz ama işe yaramiyorCok uzuldum ya nasil bir anneniz var...insan nasil evladini ayirir aklim almiyor hele de yemek konusu devam sutu konusu icimi sizlatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?