beleşe çocuk. baktiracak amacı o

Canım sana "hayvan" diyen çocuğuna "hayvanoğluhayvan" der. Senin kıymetin yok ki torunun olsun. Yani çocuğun görse ne görmese ne. Bir çok ailede var bu erkek çocuk ayrımcılığı çevremde de var. Erkek çocuğun oğlunu kızını severken evlat gibi, kızının çocuklarını el gibi seviyor niye öyle diye sorulduğunda bunlar daha bir bizden bizim filan lafı. Şimdi çocuğun ayrımcılık görse o kaba davranışlar ona yapılsa özgüvenini sarsar yıllarca atlatamayacağı bir olay olur. Akılları başlarını geldiğini düşündüğün zamana kadar görüşme derim.

Hiç sorma benim annemde yapardı.Kofte yapsa erkek kardesime Beş koyarsak bana bir iki verirdi Bende iki köfteyi koca bir ekmeğe yayar,karnımı doyururdum.Hey gidi gunler hey.
Aynı şeyler canım. Onlara devam sütü alip icirmiş bana oda yok anne sütüde yok bağışıklık sistemim 0 o nedenle. Onlara yemegin etlisini koyar bana et koymazdi onlarin eve gelmiycegi gün yemek bile yapmazdi. Abim evlenincede birdaha yemek yapmadi zaten ona yapiyomuş

Benim anneme hayvan diyecek anneanne ve dedeyi hayatimda istemezdim. Arkanizdan soylenmesi ile yuzunuze denmesi arasinda fark yok. Gorusmeyin mumkunse.

Cok uzuldum ya nasil bir anneniz var...insan nasil evladini ayirir aklim almiyor hele de yemek konusu devam sutu konusu icimi sizlatti

Konu sahibin eski konularina baktim.Aile cok cok sikintili.Hic bir faydalari olmadigi gibi hep kostek olmuslar kiza destek olacagi yerde annesi evinden yemek tasimis erkek kardesine..Bu konusmalari da cok sasirtici degil.Ben yerinde olsam hic gorusmem de gorusturmem de evladimi.Zaten babasi da zirnik koklatmam olunce herseyi ogluna birakacagini soyluyormus etrafa.Iyiki farkli sehirde.

Böyle annem babam olsa bir daha ne arar ne sorarım heralde.
Çocuğunuz böyle zararlı insanları tanımasa da olur bence.

fikirlere bak ya belese cocuguna baktiracakmis hayvan mış
anneler babalarda bir tuhaf oldu iyice

Bu okuduklarım gerçek mi siz gerçekten bunu yaşadınız mı yani çok üzüldüm böyle anneleri okudukça sinirlerim bozuluyor. Biz bir erkek 3 kıziz abimi severler ama bizi hiç ayirdiklarini görmedim yalan söyleyemem. Şimdi evlendik abimin 3 beni iki çocuğum var hiç birine ayrım yaptıklarını da görmedim insanın yapısıyla alakalı demek ki cunku esimin tarafındanda erkeği ayrı bi severler ayrım yapacak derecede her yerde vardır ama ayrımsız. Annem şuan üniversiteli kardeşlerim eve gelecek diye bizden koşarak eve gider yemek hazırlık yapım diye.

Yuhh yani gerçekten
Herkes anne olamaz diye boşa denmiyor

Evlat ayrımı yapan ve bunu kızının gözüne sokan bir aile
Hep denir ya ‘anne babaya iyi davranmaktan geçer Allah ın rizasını kazanmak
Peki,konu sahibi ailesiyle tüm bağlarını koparsa haksız mı bu durumda
Bence değil

Abilerime mükemmel annelik yapmistir ben son olunca bide kız olunca önemsememiş hiç ama torunu olunca değisti bana biraz. Torununu seviyor baya

Cok uzuldum ya nasil bir anneniz var...insan nasil evladini ayirir aklim almiyor hele de yemek konusu devam sutu konusu icimi sizlatti
Bağışıklık sistemim o kadar zayıfki her ay hastalanirim ve çok uzun sürer. Şimdi hergün çok iyi besleniyorum et balik ceviz ama işe yaramiyor
Demekki ilk 5 yaştaki beslenme bağışıklık sistemini oluşturuyor sonraki yaşlar ne yaparsan yap işe yaramiyor

Annenle baban ayrılmış sanırım baban da başkası ile evlenmiş yeniden mi birleştiler? İlk konunda öyle yazıyor ben mi yanlış anladım acaba?

Ben bu hayatta en çok insanın kendi yakinlarina bile olsa dert anlatmamasi gerektiğini anladım. Size de bunu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…