- 23 Mayıs 2020
- 102
- 164
- 18
- 40
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
-
Ne güzel. Demekki biraz yalnız takılmak gerekiyor.Benzer bi konuya daha yazmıştım.Benim de tamamen tesadüfen oldu.Bi kitap etkinliğinde çıktı karşıma (Her yaştan insan vardı) 33 yaşında nişanlıyım şuan..Biraz kader biraz da aktiflik diye düşünüyorum.Nişanlanmadan önce de sonra da arkadaş grubu veya yalnız giderim bi yerlere.Tek başıma sırt çantamı alıp hiç bir plan yapmadan tatile gittiğim de olmuştu..Hala bile bazen alır kitabımı gider bi cafede tek başıma otururum.Çok da severim kendi başıma takılmayı...
Üç dört kişi ile tanışmıştım netten. Son erkek arkadasimla eğlendim.Evlendiniz mi tanistiginizla
Ekşi sözlükte mi tanışmıştınız :)Yoo korkmadim. Sokaktan bulan çok mu hayrını görüyor? Kısmet işi.
Benim halam var 55 yasında ve bekar istediği halde evlenememiş :)Belli bir yas derken? Valla benim yasim belliydi evlenirkenBelirsiz yas mi var ilahi
Sakasi bir yana her yasta her turlu sansimiz var bence. Benimle yasit bekar arkadaslarim da var,evli 3 cocuklu olan arkadasim da var,herkes kendince mutlu ama kim daha mutlu derseniz bekarlar mutludert etmeyin amac evlenmekse isteyip de evlenemeyen yok siz de evlenirsiniz gonlunuze goresini bulunca
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Eski çevreler, gezmeler olmuyor haliyle. Kime desem gelin buluşalım, bir yerlere gidelim. Herkesin işi gücü oluyor.Valla benim.arkadasim.araci oldu ,ablasıyla arkadaştı, aynı şehirde değildik ama ,ailesi iyiydi ,ama kendi leş çıktı boşanma süreci devam ediyor,31 yaşındayım,konu sahibinin dediğine bi nebze katılıyorum, şimdi ben ayrıldım ailemin yanına geldim ,eskiden oturduğumuz kalkigimz arkadaşlar evli,hepsi peşpeşe doğurdu,çoluk çocuk, eş uğraşları var, hadi gel bi kahve içelim dertleşelim diyemiyorsun,sorumlulukları vs,farklı oluyor ,çok nadir görüşürüm bende onlarla çünkü uygun zamanları olmuyor arkadaşın sorusunu gayet iyi anladm
Ben zaten müsait olmadıklarını bildiğimden sormuyorum bile çoğu zamanda tek.cikiyorum kafa dinliyorumTeşekkür ederim beni anladığınız için. Eski çevreler, gezmeler olmuyor haliyle. Kime desem gelin buluşalım, bir yerlere gidelim. Herkesin işi gücü oluyor.
Sosyal mesafeye uyuyorsa beyefendi, ben okeyım mesela. Hemen bir çay ıcerımAslında düşününce market sırası çok mantıklıher sey abur cubur mu? Düzensiz hayat belirtisi. Yumurta, bal, kaymak mi var tam ev erkeki sgshahah
Ah kiyamam yaaaBenim halam var 55 yasında ve bekar istediği halde evlenememiş :)
Artık ne kadar içinde kaldıysa şimdi etrafındaki herkesi evlendirmek istiyor.
Ya market sırası diye küçümsemeyin:) ekim gibi markette birini görmüştüm resmen çarpılmıştım:)) tabi kasadan ödedik ve yollarımız ayrıldı:)Düşünsene market sırasında önünde duruyor, kucağında luppo, gel de aşık olma
Evet arada beğenmedikleri olmuş sonra da bulamamış işteAh kiyamam yaaa
İstedigi halde evlenememis degildir belki,begenmemistir ne bileyim ille bir sey olmustur yani. Sevdigi onu sevmemistir belki ya da tam tersi.
Evet sözlükten tanışmıştık :)Ekşi sözlükte mi tanışmıştınız :)
Hayırlı olsun
Orada benimde çok sevdiğim arkadaşlarım oldu.
Evlilik sitesi tarzı yerler olmadıktan sonra forumlar daha güvenilir konu sahibi.
Ben buna katılmıyorum. Aramayan, istekli olmayanın bulması zor.Vallahi ben aşırı kaderciyim. Allah nasip ettikten sonra market sırasında bile gelip bulur seni. Aracı illede şart değil.
Arkadaşım Zara'nın sırasında tanıştıHayallerimdeki tanışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?