Ben Asla Normal Bir Olamayacağım Sanırım..

kaybetme korkusu iyidir değer verilir karşılıklı.ama çok korkma başına gelmesin. özgüvenın ve sevgin varsa yeterli korkmaya gerek yok

çok seviyorsun çok üstüne gidiyorsun.aklın hep onda. Ve yanında olmayacağın için endişeleniyorsun bunların karşılığında elinde olmadan üzüyorsun. Seni sevmese sana katlanmaz . Seni sevdiğini düşün kaybetmek istemiyorsan ağzından çıkacak herşeyi bin kere düşünerek yap ve biraz allaha sığın sabrını verir herzaman istemesini bil. Sakinleşmenın en doğru yoludur dua.doğru yolu bulursun. Kendi ellerinle yoksa başkasına emanet edeceksin aklında olsun.

kaybetme korkusu iyidir değer verilir karşılıklı.ama çok korkma başına gelmesin. özgüvenın ve sevgin varsa yeterli korkmaya gerek yok

O korku bende var onda pek yok o bana çok fazla güveniyor bırakıp gitmiceğime o anlamda onun sorunu yok ama bu zaten gitmez mantığı ilgisizlik yapmıyor gayette ilgili korur kollar yani zaten elimde demiyor.
Ama ben korkmasınıda istiyorum.

bulmuşsunuz bunuyorsunuz çatlakkk hanım. aaaaa ne güzel işte güveniyor. daha ne istiyorsun. senden emin olması çok güzel. benm arkadaşım hep güven sorunu vardı seneryolar çiziyordu emin ol çok kötü öyle sonuç ayrılık...

okurken bı an benı anlatıyorsun sandım:) bu sebepten ılışkım ıkı hafta once bıttı. delı gıbı asık olarak bırbırımıze ölerek basladıgımız ılışkı yaptıklarım sayesınde mahvoldu. ıkımızde gercek aşkı buldugumuza ınandık ama ben oyle kaptırdımkı şarjı bıtse arkadaşlarını arıyorum sızın yanınızdamı falan diye. bu ve bunun gbı seyler ilişkımızı tukettı benı bunaltıyosun demesıyle basladı hersey ve zamanla bı baktım bana asık cocuk gıtmıs sankı ılıskıyı zorla yuruten bırı gelmıs. oturup konustuk kendındn soguttugunu soledı bu sekılde yaparak bende sogursan sogu ben buyum dedım:) sonuc ilişkim bıttı ve mutlu muyum hayır.. daha once bıcok kez psıkologa gıtmıs bırı olarak soluyorum bu bır takıntı ve kısılık bozuklugu. gecmıste erkekler tarafından atılan kazıklar yedıgımız darbeler bızı bu hale getırıyor. kendını degıstırmek ıcın elınden gelenı yap ama gercekten zor. bende yaptıgım seylere cok pısman oluyorum soyledıkten sonra ama bu huy degısmıyo malesef. hem senın psıkolojık olarak rahatlaman hemde ona guvenmen bu sorunu cozecektır. ımkanın varsa yardım al derım. bu arada panık atak hastasıım benım boyle dawranıslarım normal ama senın baska problemlerın varmı yanı bole bı rısk olabılrımı onu da dusun erkenden onlemını al bunların canım.

Orasıda öyle tabii :)

yeni burunla bolll şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…