- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Neymis bu Aysenin ilmi bu kadar ovgu almis? Harvard da prof herhalde
Ama şöyle bir durum var bu Ayşe için demişti kiİlk evlat, lohusalık... herşeye alınır ve anlam yükler insan. Evet sürekli söylenmesi gerçekten batar insana.
Ancak Ayşe gibi güzel olsun Ayşe gibi akıllı olsun demiyor da ılımlı olsun diyor. Hani anne babasından alabileceği bir özellik değil. Eltimin bir kızı var top gibi ordan oraya getir götür sesi çıkmıyor kızın her ortama uyuyor. Yemesi içmesi çok kolay. Benim oğlan tam tersi. İlk başta bana da denilseydi belki alınırdım. Ama artık kendim söylüyorum keşke x gibi ılımlı olsa diye.
Kv nin başka falsoları yoksa kötü anlamda söylemiyor olabilir. Sizin de rahat edebileceğiniz uyumlu bir bebek olsun istiyordur.
Sonuna kadar dikkatle okudum ilmini öğrenmek içinNeymis bu Aysenin ilmi bu kadar ovgu almis? Harvard da prof herhalde
Ilımlı değil ilim li dedi:)Ayşe the ılımlı
Ilımlı değil ilim li dedi:)
Doğru söylüyosun babası gibi sinirli olur inşallah deSizin bir bebeğiniz var ve ilk bebeğiniz. Hamileliğiniz de çok zor geçti. O sizin en kıymetliniz ve tıpkı size benziyor (yani annesine)
Kaynananız duruyor duruyor görümcenizin kızını övüyor Bebeğiniz Görümcenizin kızına benzesin diye dua ediyor . Yani kendi torununabenzemesini süreklı birşey ima eder gibi söylüyor.
Ya ben sıkıldım artık bu konusmalarından. Yeni doğum yapmışım kaynanam durup durup (görümcemin kızı Ayşe olsun) ayşe ye benzesin benim kızım Ayşe gibi ilimli olsun diye dua ediyor.
Karşısında eşim ve kayınpederım de vardı onlar birşey demedi.
İlk değil bu üçüncü oldu imaları
Görümcemın kızıyla aramda 3 yas fark var. Benden küçük. Kapalı eğitimli bir kız. Tamam ona birşey demiyorum kötü de birşey demiyorda . Neden ilk doğum yaptığım da öyle bir cümle kuruyor. Demiyor ki annesine babasına benzesin. Daha 5 tane kız torunu var kaynanamın. Sadece o yok
Yada hiç bir şeyi demesin. Neden illa benzesin çabalarında. Geçen hafta evıme geldıler yine aynı söz. Sessizlik vardı. Oturuyorduk."Ayşe ablası çok seviyo kızımı..bnm kızım ayşe ablasına benzesın onun gibi ilimli olsun " diyor
Dedımkı annesi babası varken neden kuzenıne benzesinmiş.
"Ben de babannesiyim" dedi
Durduk yere illa üstü kapalı birşey ima edecek. Sizin bebeğiniz için "görümcenızın kızına benzesın" dense ne dersınız
Çünkü eminim bir dahaki görüşmemizde yine söyleyecek.
Buarada kv nin işine gelmeyınce bu Ayşe "babası gibi sinirli" diyor
S sassyassyy aynen ...İnşallah anana benzemezsin diyememiş böyle bi yol izlemiş aklınca..Ah bu kaynanalar..Salla gitsin.O öyle dedikçe anasına benzesin inşallah deyin,kudursun
Oy oy ne büyük kabahat,Bir de kızım deyip duruyor torunum der insan. Çok yapınıyor
Oy oy ne büyük kabahat,
torunum değil de kızım demiş kv.
Tiz kellesi vurula,zinhar kimse konu sahibinin kızına 'kızım' demeye.
Şaka bir yana hayatınızı zorlaştırmaktan başka bir şey değil bu.
Açıkcası böyle her lafın,her hareketin altından anlam çıkarırsanız sinir hastası olmanız işten bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?