Ben babannesiyim

Aman bu kv lerin lafları bitmez bugün geldi bebegim daha 45 günlük bakıyo ay gözleri ela mi olmuş diyo oğlunun gözleri de ela ya bildiğin koyu kahve göze öyle diyo. Bende yok koyu kahve dedim sustu yani bizlere benzememeli dogurdugumuz cocuklar babasina amcasina kuzenine dıdısının dıdısına benzemeli

ya tamam benzetme konusunda hadi diyelim kaynana haksız olmasada haklıda değil doğru değil ama konu sahibi sıkıntılı
babanesi torununa kızım diyormuş!
bu konu sahibinin abartılı tavrının olduğunu gösterir

Hiç kafama takmam onun demesiyle benzecekti değil ya benzese ne olur ben sorun göremedin der der susar

Evet o kısmı biraz abartılı bence de :)) buluttan nem kapar olmuş öfkelendiği için galiba.

Ben iki görümcemden eğitim açısından daha iyi bir konumdayım.kv inşaallah halaları gibi okurlar diyor. Beş vakit namazımdayim. İnşallah halaları gibi namaz kılarlar diyor.
Oğlum enstrüman çalıyor, halası da yıllar önce almış eline sürmemiş çatıda duruyor.
Halasına çekmiş diyor.

Hep böyle.aman hiç ciddiye alamam.hi hi derim..

Ben sizin sinirlenmenizi haklı buldum. Zaten bu sözlere gelene kadar eminim size yıpratacak başka olaylarda olmuştur ki bugün bu sözleri sizi bu kadar rahatsız etmiş.

Neden benden 3 yaş küçük birine benim çocuğumu benzemesi için dua edilir ki? Ben o kadar masum bulmadım ayrıca bir kez değil tekrar aynı şeyleri söylüyor olmasında da insan art niyet arıyor.

Yeterki saglikli olsun hayirli evlat olsun derim üstüne konuyu kapattiririm daha da acmam veya duymazdan gelirim hic takma kafana :)

Ama işte burda ne çıkıyor demekkı benım huylarımı vs beğenmiyor

Bu kadar büyütmezdim ben olsam. Bakın siz de onun huyunu beğenmiyorsunuz? :) insanlar geçinmek için birbirine bayılmak zorunda değil. Demek ki bir şekilde takdir ediyor torununu, ona benzesin istiyor, kötü niyetle kurulmuş bir cümle değil ki. Siz de o da kime benzesin isteseniz de çocuk büyüyünce kendi karakterini oluşturacak zaten. He der geçerdim ben olsam. Küçücük şeyi kendinize dert edip üzüldüğünüze değmez, bakın zor hamilelikten sonra yavrunuza kavuşmuşsunuz, üzülmeyin böyle şeylere bence.

Sinir bozucu bir kayinvalide vakasi daha!Bunlarin hepsi mi ayni model Allahim ya...Benzetirler arkadasim benzetirler!Tipini,huyunu sen haric kendi sulalesinde ne kadar insan varsa benzetirler.Senin cocugunu senden iyi bilirler o derece yani.Bu modeller boyle.Sinir oluyorum bu durumlara.Bir tane de benim basimda var.Hep onlarin tarafa benziyor.Guleryuzlu ayni bize cekmis,saclari kivircik yok didinin didisina cekmis:)))Ohoooo didinin didisi oraya gelene kadar diyorum.Olur muuuu buyuk dayisii diyor.Vallahi pes diyorum.Arkadasim bir daha bu tarz seyler soylerse kime benzerse benzesin sonucta benim cocugum de arkasindan da gicik bir gulus ekle gitsin.Sinir seyler ya...Ay ben de ayni dertlerden muzdaribim,iyice gicik oldum.

“Neden anne - babası geçimsiz huysuz mu?” derim. Babası gibi melek diyenlere “annesi şeytan mı? Anne-babası gibi diyeceksiniz “ demişliğim var.

Dediklerini birebir yaşadım ama şöyle oldu görümcemin kızı daha küçüktü Ben hamileyken 6 yaşındaydı ben çok dua ettim Onun kirpikleri gibi olsun bıcır bıcır lığı benzesin diye Ben kendim çok dua ettim Yani olabilir benzetebilir ama sizden 3 yaş küçük sonuçta orada bir ima var yani dediğiniz gibi neden annesine babasına değil de illaki Ayşe'ye benzesin Fatma'ya benzesin İnsan kendi evladına başkasının benzetmesini İyi de olsa kötü de olsa çok da konduramıyor benim Kayınvalidem de sürekli Ay benim tarafıma benziyor Ayşe Öyle ay böyle deyip duruyordu Oysa ki benim kızım benim babama benziyordu bir gün ben de patladım benim tarafım benim tarafım deyip durma bu çocuğu sen de olsaydın senin tarafına benzerdi dedim artık dayanamamış tüm Yani bir yerde bozmak gerekiyor Ayrıca kendi annem de sürekli bir benzetme yapsaydı kendi Anneme de kızardım Yani bu kayınvalideye özel bir şey değildi benim için yetiştirilme tarzından da kaynaklanıyor Biraz benim annem hep der biz büyüttük ettik Yeter artık kenara çekildik Sıra Sizde Siz de kendi Çocuğunuzu büyütün diye her zaman söyler çok da haklı Herkesin bir kendine göre tecrübesi olmalı anneliği yapabilmeli Annem bana o fırsatı verdi çok şükür karışmadı hiçbir şey mi Ben de Kayınvalidem o fırsatı vermedim hiçbir şeyimi Karıştırmadım Sen de öyle yap

Bu babanneler her yerde ayri bi sinir

Aman boşverin dillerinin kemiği yok, dedikleri lafın nereye gideceğini bilmiyorlar y da (bence kesinlikle böyle) patavatsıza yatıp ağızlarına geleni tartmadan söylüyorlar.

Sizinki en azından görümcenizin kızına benzemesini umut etmiş.

Benimki en küçük kaynımın düğününde ekru bir tuvalet giydirip bale topuzu yaptırdığım kızımı "aynı xxx yengesi(o düğünün gelini)ne benziyor.bu kadar olur yani" demişti. Hem de 3 kez.

3.söyleyişinde eşime dönüp "annenin dediği lafın nereye gittiğini sen mi söylersin?ben mi söyleyeyim?" demiştim.

Ruh hastası bunlar. Bence görümce kızına benzetme sebebi de onların kızlarının mükemmel olmasından dolayı onların çocuklarının da mükemmel olduklarındandır. Gelin ile kız aynı mükemmellikte çocuk doğurabilir mi?

not: buradaki her konu geçmişte yaşadıklarımı bir kez daha hatırlatıyor bana. Şimdiki aklım olsa bu kadar sabırlı olabilir miydim inanın bilmiyorum.

Eğer gorumcemin kızını seviyor ve beğeniyorsam hiç takılmazdim.muylu bile olurdum.

Yahu kadın kötü birsey dememiş ki! Sanki kainatta tek çocuk doğuran sizsiniz. Abartmayin Allahaskina acıdım kv nize cidden Allah sabır versin. Sizin de hiç derdiniz yok herhalde dert ariyorsunuz pes yani

Kimsenin demesiyle kimse olunmuyor...
Evlat anne babanin yetistirme tarziyla bağlantılı birsey..
Desin yani..
Ayrica benim kayinvalidem de kizim oglum diye.sever ..
Tabi kendi annemde
Ikiside torunum demez..lohusa oldugunuz icin fazla takmissiniz...
Hayirli ömürleri olsun bebeğinizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…