- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.914
- 333
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Benim kv beğendigi yönleri kendine ve oğluna ağız burun buktuklerini bana benzetiyor bende sen kahkahalar atıyorum takmayun bu dangalak cahiller i bu kadarSizin bir bebeğiniz var ve ilk bebeğiniz. Hamileliğiniz de çok zor geçti. O sizin en kıymetliniz ve tıpkı size benziyor (yani annesine)
Kaynananız duruyor duruyor görümcenizin kızını övüyor Bebeğiniz Görümcenizin kızına benzesin diye dua ediyor . Yani kendi torununabenzemesini süreklı birşey ima eder gibi söylüyor.
Ya ben sıkıldım artık bu konusmalarından. Yeni doğum yapmışım kaynanam durup durup (görümcemin kızı Ayşe olsun) ayşe ye benzesin benim kızım Ayşe gibi ilimli olsun diye dua ediyor.
Karşısında eşim ve kayınpederım de vardı onlar birşey demedi.
İlk değil bu üçüncü oldu imaları
Görümcemın kızıyla aramda 3 yas fark var. Benden küçük. Kapalı eğitimli bir kız. Tamam ona birşey demiyorum kötü de birşey demiyorda . Neden ilk doğum yaptığım da öyle bir cümle kuruyor. Demiyor ki annesine babasına benzesin. Daha 5 tane kız torunu var kaynanamın. Sadece o yok
Yada hiç bir şeyi demesin. Neden illa benzesin çabalarında. Geçen hafta evıme geldıler yine aynı söz. Sessizlik vardı. Oturuyorduk."Ayşe ablası çok seviyo kızımı..bnm kızım ayşe ablasına benzesın onun gibi ilimli olsun " diyor
Dedımkı annesi babası varken neden kuzenıne benzesinmiş.
"Ben de babannesiyim" dedi
Durduk yere illa üstü kapalı birşey ima edecek. Sizin bebeğiniz için "görümcenızın kızına benzesın" dense ne dersınız
Çünkü eminim bir dahaki görüşmemizde yine söyleyecek.
Buarada kv nin işine gelmeyınce bu Ayşe için "babası gibi sinirli" diyor
Bir de kızım deyip duruyor torunum der insan. Çok yapınıyor
Siziboğduysam yorum yazmayabilirdinizTıpa tıp annesine nasıl benzeyebilir yeni doğmuş bir bebek? Siz tipini benzetiyorsunuz, kayınvalide huyu suyu benzesin diyor. Ne var bunda sorun edecek? Sizin ya eşinizin huyları mükemmel midir? Benzemesini umduğu kişi bir çocuk ve çocuklar bence mükemmeller. Kötülük, art niyet barındırmazlar.
Yeni doğum yaptığınız, lohusasınız tamam ama şu triplerle boğmayın insanları.
Bence de ılımlı diyor. Yani ılıktan türeyen, sakin tatli huy anlamındaki ılım.Ilımlı anladım ya ben hay Allah
O kelimeye de nasıl gıcığım nasıl
Bu kk da çok okudum böyle muhabbetler. Yok çocuğuma kızım diyorlar vs diye. İlk açan ben değilimTorunum ordan bi bardak su getiriver mi desin.
Sokaklarda karşılaştığımız büyük kadınlara teyze,büyük erkeklere amca diyoruz. Onlar da bize kızım diyorlar. Demek ki hepsinin bizi nufusuna almak gibi düşünceleri var..
Ben yeğenlerime "annesi" diyorum, "evlat" diyorum... ama küçücük olmalarına ragmen beni anneleri zannetmiyorlar . Çünkü çocuklar gerizekalı değiller.
Sizin gibi takıntılı insanların cocuklarina bakışlarım değer de başım belaya girer diye korkuyorum.
Beni ne boğacaksınız canım, ne kocanızım ne kayınvalidenizim. İnsancıklarda bu duyguyu ilk defa yaşıyor. Orman çocuğu doğurmadınız ki, onlarda ailenin bi parçası. Onları boğmayında doğru düzgün bi duygularını yaşasınlar.Siziboğduysam yorum yazmayabilirdiniz
Anana benzeme demek ıstiyor yani ben zahmetini çekmişim ben hizmet etmişim ama bana benzemesinmişyani ben bu tarz seyleri dert bile etmiyorum.cidden takilacak bisey degil.ben kv yi kotu niyetli gormedim
Kendi sağlınız için bunları önemsemeyin. Sağlıkli bir evladınız varsa bunlarla gerilim yaratmayın. Kadın kötü bi şey demiyor. Buna inanin.Bu kk da çok okudum böyle muhabbetler. Yok çocuğuma kızım diyorlar vs diye. İlk açan ben değilim
Sizin bir bebeğiniz var ve ilk bebeğiniz. Hamileliğiniz de çok zor geçti. O sizin en kıymetliniz ve tıpkı size benziyor (yani annesine)
Kaynananız duruyor duruyor görümcenizin kızını övüyor Bebeğiniz Görümcenizin kızına benzesin diye dua ediyor . Yani kendi torununabenzemesini süreklı birşey ima eder gibi söylüyor.
Ya ben sıkıldım artık bu konusmalarından. Yeni doğum yapmışım kaynanam durup durup (görümcemin kızı Ayşe olsun) ayşe ye benzesin benim kızım Ayşe gibi ilimli olsun diye dua ediyor.
Karşısında eşim ve kayınpederım de vardı onlar birşey demedi.
İlk değil bu üçüncü oldu imaları
Görümcemın kızıyla aramda 3 yas fark var. Benden küçük. Kapalı eğitimli bir kız. Tamam ona birşey demiyorum kötü de birşey demiyorda . Neden ilk doğum yaptığım da öyle bir cümle kuruyor. Demiyor ki annesine babasına benzesin. Daha 5 tane kız torunu var kaynanamın. Sadece o yok
Yada hiç bir şeyi demesin. Neden illa benzesin çabalarında. Geçen hafta evıme geldıler yine aynı söz. Sessizlik vardı. Oturuyorduk."Ayşe ablası çok seviyo kızımı..bnm kızım ayşe ablasına benzesın onun gibi ilimli olsun " diyor
Dedımkı annesi babası varken neden kuzenıne benzesinmiş.
"Ben de babannesiyim" dedi
Durduk yere illa üstü kapalı birşey ima edecek. Sizin bebeğiniz için "görümcenızın kızına benzesın" dense ne dersınız
Çünkü eminim bir dahaki görüşmemizde yine söyleyecek.
Buarada kv nin işine gelmeyınce bu Ayşe için "babası gibi sinirli" diyor
Onun demesiyle olsaydı hepimiz birer manken olurduk ama olamadık.Anana benzeme demek ıstiyor yani ben zahmetini çekmişim ben hizmet etmişim ama bana benzemesinmiş
Hayatım ağzından "İ" harfi çıkıyor. Yani "İlimli" diyor "İ". Ve görmcmn kızı benden 3 yaş küçük. Küçük bir çocuk değil.Kendi sağlınız için bunları önemsemeyin. Sağlıkli bir evladınız varsa bunlarla gerilim yaratmayın. Kadın kötü bi şey demiyor. Buna inanin.
Bi de ilimli mi yoksa ılımlı mı demek istiyir. O konuyu tam anlayamadık. Bizi aydınlatır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?