Ben babannesiyim

Ben olsam o lafın karşılığında, kaynana kişisine hiç bakmadan bebeğimi severdim oooy benim prensesim aman da annesinin gülü, annesinin tıpkısımıymış anneye mi cektiiiin seeen deyip kaynana kişisinin sinirlerini bozardim

Bence abartıyorsunuz takılmayın bu kadar benim eşimin ailesi de hep bi kendi taraflarına benzetme çabasındaydı ki bu her ailede mutlaka olur herkes kendi tarafından birilerine benzetir çocuğu
bizde de öyleydi ama iki çocuğumda tıpkı ben

Görümcemin kızı uslu bir kızsa benzesin derdim. Takmam böyle şeyleri . Bu kadar tekrarlaması hoş olmasada büyütülecek bişey değil.

Yahu kadın kötü birsey dememiş ki! Sanki kainatta tek çocuk doğuran sizsiniz. Abartmayin Allahaskina acıdım kv nize cidden Allah sabır versin. Sizin de hiç derdiniz yok herhalde dert ariyorsunuz pes yani
Tek vukaat bu değil daha çok şey var. Asil Allah bana sabır versin.neden hemen kv den yana oluyorsun onunla bir oldunuz hemen.

Hep iğneleyici lafları vardır.
5 çocukla eltimlerden aşağı ben ilk önce inerdim dedi.
Çok hamaratimdir. Çok güzelimdir. Der durur. Kendini över. Lohusaligimda misafirlere hizmet etmemi nin beklemiştir. Bağırmasi çağırması çoktur.

Asıl benim Sabretmedgmi nereden biliyorsunuz.

Son düzenleme:

"Görümcemin kızının babası ile benim çocuğumun babası farklı" derdim...

Şuan kaynananız ne söylese batacak çünkü hormonların etkisi altındasınız.
Bence direk bunu söyleyin , anne sanırım hormonlarımdan bu lafın bende sinir etkisi yapıyo bisüre söylemesen olmazmı derim :)

Aşırı alınganlık göstermişsiniz bence. Hem o dedi diye illa kuzenine benzeyecek değil. Her doğumdan sonra çatlak sesler olur mutlaka. Ama sizinki çok kötü niyetli gelmedi bana. Allah evladınızı hayırlı evlat eylesin

Belkide kotu niyeti yoktur
Aysenin huyunu suyunu begendigi icin iyi duada bukunuyodur belki.ben takilck bir durum goremedim

Gülerek okudum çünkü birebir aynısını yaşıyorum
Kızım 16 aylık bildiğiniz kopyala yapıştır o derecede ben ,kendimi doğurmuşum sanki
Her neyse benim kv de halasına benziyor, su huyu halası, ay inşallah halası gibi olir vs vs konuşur durur..
Pardonda o çocuk için 10 yıl anam ağladı neden annesine çeksin denmiyor demi yani??
Sonra kızıma bir teşhis kondu hipotoni allahım tüm hasta yavrularimıza şifa versin , inanın o söylediklerinin ,yaptıklarının hicbir önemi kalmadı.. alınmakta haklisiniz ama yavrumuz sağlıklı olsun iyi olsun ayseye benzesin ne olacakki. Onlarda öyle içlerini soğutuyor allah başka dert vermesin . Hiç takilmadim sonralarında kızım sağlıklı elhamdülillah halasına benzesin huyu çokta severiz halasini . Hala daha oturuşu ayni halası der içten içe gülerim

Canim desin desin dursun takma bence benim kv de senin oglun olsun babamin adini koycagim diyor ben tup bebekle asilamayla ugrasiyorum kv gelmis isme takilmis hic takmiyorum
Sadece sunu dedim 3 oglun olmus kb adini koymussun birine de kendi babanin adini koysaydin dedim gectim

Sizde inşallah bana benzer deyin. Yada inşallah babasına benzer deyin ona da itiraz etmez herhalde. Aslında kötü birşey yok dediğinde ama hoşunuza gitmiyorsa sürekli bunu tekrarlamaması gerektiğini soyleyebilirsiniz

o öyle derse siz de "armut dibine düşermiş. anası kılıklı olucak benim kızım maşallahh" yapın şöyle bir gülün geçin

O inşallah Ayşe’ye benzer dedikçe ,inşallah bana benzer derdim. Ben babaannesiyim dersede bende annesiyim derdim

Bende kızıma hamileyken görümcem inşallah halasına benzer halası gibi güzel olur dedi kendini kastederek.bir dedi iki dedi.üçüncüde patladım.niye anne babası çirkinmi de sana benzesin güzel olsun istiyorsun dedim.sonra lafı çevirdi.bi daha da demedi.kendini beğenmişlik mi yoksa bizi mi beğenmediğinden söyledi bilmiyorum ama çok sinir bozucu.kızımda bana benzemedi ama aynı babası oldu.neyseki ona benzemedi.

Belki Ayşe'yi kendine yakın daha olımlı buluyor, açık konuşmak gerekirse hiç üstünde bile durmazdım, hoş onun demesiyle birine benzemeyecek çocuk, takılmayın böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…