Ben babannesiyim

Birsey devamli soylenince batar hele kv tarafindan soylenince altinda genelde geline laf sokma cabasida oluyor bir iki susardim en sonunda annesine benzeyecek o benim gibi olsun zaten saglam karakteri olur derdim en sonunda

Valla benmki kizimi amcasina benzetiyor diye bile sinir olmustum. O yuzden cok iyi anliyorum.
Bazi insanlar cat cat cevap verebiliyor cok ozeniyorum. Pisirik degilim ama bu tarz konularda kendimi yiyip karsi tarafa bisy demiyrm

Huyunu begendigi icin oyle diyordur ne var hic anlamadim. Ilimli olsun diyor birde yani iyi vir ozellik uzerinden bahsediyor. Bende kizimin buyuk kuzeni icin insallah onun gibi olur diyorum. Sakin bir cocuk cunku. Bende babaannesiyim derken ben kendime de benzemesin onun gibi ilimli olsun diyor. Hic kotu birsey yok ortada emin olun

Kadın bir şey dememişki kendince ilimli gördüğü birine benzesin diye dua etmiş helede sizden ilimliyse bunu olay yaratmanız kıskanclıkta nirvana derim..bir kendimize gelelim tamam çocuğu biz doğurduk da o da babane yani dua etme şekilerinede mudahale etmeyelim..not bana cirkef her işe karışan kötü bir kadın başka olaylardan dolayı bu sözüne takdim de anlarım ama sadece bu sözden artı niyet arıyorsanız kendi artı niyetinizin farkına varın derim

He çok art niyetli ym durduk yere benzetme çabalarındayim. İnsan gibi oturup hanım hanimcik susuyorum . Susmayan biri varsa o da kv.

Beni kıskançlıkla itham eden fesatlıktan nirvana yapmış. O benzemesini istediği kız iyi kız ama kv nin işine gelmeyince "babası gibi sinirli" oluyor naber.

Hani babası gibi sinirliydi. Noldu işine gelmeyince ilimli oluyor

Birak ya herkes işine geldiği gibi davranıyor kv.

Şunu da belirteyim bir kere değil iki kere değil 3 kere söyledi aynı lafları. Bence böyle dua olamaz dua edecekse Allah'a etsin. Bana soylemesin

Amaaaan çok önemli değil ya duymazdan gel bebeğin aaa babaannem ayseye benze dedi ayseye benzeyeyim demez ya sen benim kv görsen şükredersin seninkine he de geç takma bile kendini yıprattığına değmez

Cok damarima basarsa kv nin gözlerine bakarak aman birileri gibu patavatsiz ne konusacagini bilmeyen olmasin da kime benzerse benzesin derdim.

Annenin oldugu yerde babaanneye laf düşmez diyemediniz mi? Şu insanlara bir kere had bildirseniz ne görümce ne kaynana ne elti vs. sorununuz olmayacak.

Benim kayınvalidem de inatla babasının kopyası olan görümcemin oğlunu eşime benzetiyor. Ama görseniz cocuk aynı babası.En son eşim anne ne beni ya aynı babasına benziyor dedi ama yok anlamıyor hala yok yok aynı sen diyor eşime:)

Kaşı gözü benzesin demiyor ki kadın, onun gibi okusun eğitimli olsun diyormuş. Desin inşallah yavrucak okusun babaanenin dediği gibi ilimli olsun. Ama tabiki huyu suyu size benzeyecek siz doğurdunuz sonuçta. Ama ben gerçekten takılmam halasıdır amacasıdır dededir benzesin. Herkesten birer güzel ahlak alsın . Ama onlar anneye bile benzesin istemez o kısım ayrı. Yalnız babaannenin cevabı yerinde olmamış bende babaannesiyim.

Kv sizin huyunuzubeğenmiyor,dolaylı yoldan laf çarpıyor..sallayın gitsin
Benim kv de her cümlesinde kızımın,afedersiniz osturmasına kadar kendine benzetiyor

bir dahaki sefer soylediyignde ayy oyle deme bir omur kendi cocugumdanda mi nefret edigim allah korusun. Onu ben dogurdum de. Eger bu cocuk ayseye benzerde simdiden topluma ve hayata buyuk kayip olacak de .

Senin hassas noktanı fark etmiş gıcıklığına yapıyor gibi geldi.
Âmin âmin benzesin de geç.
Rahatsız olduğunu belli edersen üstüne üstüne gelir böyle ama hiç rahatsız olmamış farkında değilmiş gibi yaparsan bu sefer bşy diyemez.

Ayşenin neyini sevmiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…