- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Perfect0123
-
Valla benmki kizimi amcasina benzetiyor diye bile sinir olmustum. O yuzden cok iyi anliyorum.Sizin bir bebeğiniz var ve ilk bebeğiniz. Hamileliğiniz de çok zor geçti. O sizin en kıymetliniz ve tıpkı size benziyor (yani annesine)
Kaynananız duruyor duruyor görümcenizin kızını övüyor Bebeğiniz Görümcenizin kızına benzesin diye dua ediyor . Yani kendi torununabenzemesini süreklı birşey ima eder gibi söylüyor.
Ya ben sıkıldım artık bu konusmalarından. Yeni doğum yapmışım kaynanam durup durup (görümcemin kızı Ayşe olsun) ayşe ye benzesin benim kızım Ayşe gibi ilimli olsun diye dua ediyor.
Karşısında eşim ve kayınpederım de vardı onlar birşey demedi.
İlk değil bu üçüncü oldu imaları
Görümcemın kızıyla aramda 3 yas fark var. Benden küçük. Kapalı eğitimli bir kız. Tamam ona birşey demiyorum kötü de birşey demiyorda . Neden ilk doğum yaptığım da öyle bir cümle kuruyor. Demiyor ki annesine babasına benzesin. Daha 5 tane kız torunu var kaynanamın. Sadece o yok
Yada hiç bir şeyi demesin. Neden illa benzesin çabalarında. Geçen hafta evıme geldıler yine aynı söz. Sessizlik vardı. Oturuyorduk."Ayşe ablası çok seviyo kızımı..bnm kızım ayşe ablasına benzesın onun gibi ilimli olsun " diyor
Dedımkı annesi babası varken neden kuzenıne benzesinmiş.
"Ben de babannesiyim" dedi
Durduk yere illa üstü kapalı birşey ima edecek. Sizin bebeğiniz için "görümcenızın kızına benzesın" dense ne dersınız
Çünkü eminim bir dahaki görüşmemizde yine söyleyecek.
Buarada kv nin işine gelmeyınce bu Ayşe için "babası gibi sinirli" diyor
Bence öyle. Ben kapalı değilim suçum bu
He çok art niyetli ym durduk yere benzetme çabalarındayim. İnsan gibi oturup hanım hanimcik susuyorum . Susmayan biri varsa o da kv.Kadın bir şey dememişki kendince ilimli gördüğü birine benzesin diye dua etmiş helede sizden ilimliyse bunu olay yaratmanız kıskanclıkta nirvana derim..bir kendimize gelelim tamam çocuğu biz doğurduk da o da babane yani dua etme şekilerinede mudahale etmeyelim..not bana cirkef her işe karışan kötü bir kadın başka olaylardan dolayı bu sözüne takdim de anlarım ama sadece bu sözden artı niyet arıyorsanız kendi artı niyetinizin farkına varın derim
Beni kıskançlıkla itham eden fesatlıktan nirvana yapmış. O benzemesini istediği kız iyi kız ama kv nin işine gelmeyince "babası gibi sinirli" oluyor naber.Kadın bir şey dememişki kendince ilimli gördüğü birine benzesin diye dua etmiş helede sizden ilimliyse bunu olay yaratmanız kıskanclıkta nirvana derim..bir kendimize gelelim tamam çocuğu biz doğurduk da o da babane yani dua etme şekilerinede mudahale etmeyelim..not bana cirkef her işe karışan kötü bir kadın başka olaylardan dolayı bu sözüne takdim de anlarım ama sadece bu sözden artı niyet arıyorsanız kendi artı niyetinizin farkına varın derim
Şunu da belirteyim bir kere değil iki kere değil 3 kere söyledi aynı lafları. Bence böyle dua olamaz dua edecekse Allah'a etsin. Bana soylemesinKadın bir şey dememişki kendince ilimli gördüğü birine benzesin diye dua etmiş helede sizden ilimliyse bunu olay yaratmanız kıskanclıkta nirvana derim..bir kendimize gelelim tamam çocuğu biz doğurduk da o da babane yani dua etme şekilerinede mudahale etmeyelim..not bana cirkef her işe karışan kötü bir kadın başka olaylardan dolayı bu sözüne takdim de anlarım ama sadece bu sözden artı niyet arıyorsanız kendi artı niyetinizin farkına varın derim
Cok damarima basarsa kv nin gözlerine bakarak aman birileri gibu patavatsiz ne konusacagini bilmeyen olmasin da kime benzerse benzesin derdim.Sizin bir bebeğiniz var ve ilk bebeğiniz. Hamileliğiniz de çok zor geçti. O sizin en kıymetliniz ve tıpkı size benziyor (yani annesine)
Kaynananız duruyor duruyor görümcenizin kızını övüyor Bebeğiniz Görümcenizin kızına benzesin diye dua ediyor . Yani kendi torununabenzemesini süreklı birşey ima eder gibi söylüyor.
Ya ben sıkıldım artık bu konusmalarından. Yeni doğum yapmışım kaynanam durup durup (görümcemin kızı Ayşe olsun) ayşe ye benzesin benim kızım Ayşe gibi ilimli olsun diye dua ediyor.
Karşısında eşim ve kayınpederım de vardı onlar birşey demedi.
İlk değil bu üçüncü oldu imaları
Görümcemın kızıyla aramda 3 yas fark var. Benden küçük. Kapalı eğitimli bir kız. Tamam ona birşey demiyorum kötü de birşey demiyorda . Neden ilk doğum yaptığım da öyle bir cümle kuruyor. Demiyor ki annesine babasına benzesin. Daha 5 tane kız torunu var kaynanamın. Sadece o yok
Yada hiç bir şeyi demesin. Neden illa benzesin çabalarında. Geçen hafta evıme geldıler yine aynı söz. Sessizlik vardı. Oturuyorduk."Ayşe ablası çok seviyo kızımı..bnm kızım ayşe ablasına benzesın onun gibi ilimli olsun " diyor
Dedımkı annesi babası varken neden kuzenıne benzesinmiş.
"Ben de babannesiyim" dedi
Durduk yere illa üstü kapalı birşey ima edecek. Sizin bebeğiniz için "görümcenızın kızına benzesın" dense ne dersınız
Çünkü eminim bir dahaki görüşmemizde yine söyleyecek.
Buarada kv nin işine gelmeyınce bu Ayşe için "babası gibi sinirli" diyor
Ahahaha ilimli miIlımlı değil ilim li dedi:)
Ayşe the ılımlı
Sonuna kadar dikkatle okudum ilmini öğrenmek içinkafaya takacağınız birşey yok bence kızın huyunu seviyorsa o yüzden demiştir. Bu sizi beğenmediği anlamına gelmez ki. Bu kadar takılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?