- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi nutellaa12
-
Bayram bayram ıffetıme iftira atanları küstürmemek ıcın demez ınsallahNeden bayramdan sonra?
çünkü yeni bir problem olarak gün yüzüne çıkıcak ve öyle bir aileki kafa yapıları öyle değişikki olaydan çok ben ortalığı karıştırmışım gibi gösterirlerNeden bayramdan sonra?
haklısınızHiçbirşeye mecbur değilsiniz ... eş hatrı için bile bana böyle davranan biriyle asla muhattap olmam ... bayramı beklemeyin şimdi den yazın ne yazmak istiyorsanız ... içinize atıp size dert olacağına söyleyin ona dert olsun
onun düşeceği durumu düşünmüyorum gerçekten sadece çok oyuncu bi kadın kendini sıyırtıp yalan söylüyor diye beni atar ortaya bayramdan sonra o yüzden bunu yapmak istiyorumEşinize söyleyin, görüşmek zorunda kalmazsınız bundan sonra.
Size bu iftirayı atmış kadının düşüğü durumu mu düşüneceksiniz ?
Size söyleyen kişi mesaj yoluyla mı söylemişti kanıt var mı elinizde yaniyutmadım ben zaten bunu gün yüzüne çıkartıcam fakat bunu ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini kestiremiyorum...
bayramdan sonra eşime söylemeden annesiyle konuşmak istedim çünkü bunu kimseye söylemeden direk ona söylersem belki gözü korkar da susar diye düşündüm. korkar kocasının duymasındanBen de böyle bir durumda eşime söylemeden duramazdım. Bayramda falan da görüşmezdim. Gerek yok böyle insanlarla bayramlaşmaya.
Söyleyen kişinin kim olduğunu söylemenize gerek yok. Ama siz söylemeseniz de kim olduğu anlaşılacak ve hamile kadının sağlığı riske girecekse bir şey diyemem. Düşündüğünüz buysa bayramdan sonra da gündeme getiremezsiniz zaten.
K.validene mesaj atma delil bırakma. Arama da. Direk yanına git. Kulağıma böyle şeyler geliyor ne zaman gidip çocuk aldırdık seninle de. Oğlunun haberi var mı de. Olanlar neler se attığı iftiralar açık açık konuş. İstersen konuşmayı kaydet sana kalmış (eğer benimle iyi konuşur arkamdan yine atar diyorsan). Neden böyle yapıyorsun hepimiz insan değil miyiz de ya. Sen evladının mutlu olmasını istemiyor musun de. Milletin arkasından iftira atmak hiç hoş değil. Ben olsam açık açık konuşurumnerden başlayayım hiç bilmiyorum ama inanılmaz doluyum. nişanlandığımdan beri tavrı, sorumsuzluğu, dedikodusu, yalanı dolanı bitmeyen bir kayınvalideye sahibim.... beni "eşimi ailesine karşı doldurmakla, onu onlardan koparmakla" itham eden ve etrafımdaki herkese bunu empoze etmek için elinden geleni yapan bi kayınvalidem var.... konunun arkası çok dolu o yüzden son yaptığını anlatıp bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında fikir edinmek istiyorum. yoksa çıldırıcam kendime hakim olamamaktan korkuyorum. biz nişan döneminde nişan atmıştık eşimle ve sonrasında beni özlediğini bensiz olmak istemediğini söyledi ve nitekim biz barıştık. eşimi çok sevdiğim için ailesinin her türlü ayıbına yanlışına her türlü lafına sustum. eşime hiçbiriyle ilgili bir şey söylemedim ama hep eşimi değiştirmeye çalışan ailesinden uzaklaştırmak isteyen biriymşim gibi düşünüldü. ben eşim askerdeyken asker gittiği şehre yanına gitmiştim onu orda sadece 2 saat görebilmiştim . nişan attığımız dönemde eşimin annesi olacak kadın kardeşine (yani eşimin dayısına) benim eşimin yanına gittiğimde birlikte olduğumuzu ve hamile kaldığımı üstüne bir de kendisiyle gidip çocuk aldırdığımı söylemiş. bunu ben eşimin bir akrabasından öğrendim. iki gün oldu öğreneli. eşim zaten evliliğimizin ilk zamanlarında annesinin yaptığı huzursuzluk yüzünden kendisiyle konuşmuyor. bunu da öğrense zaten onu mahveder ortalık karışır. ama ben yine söylemedim zaten öğrendiğim kişi şuan hamile ilk hamileliğinde bebeği tutunamadı şuanki de riskli o yüzden bunu eşime söylersem belki ona da kızabilir neden ortalığı karıştırıyorsun diye. olayın üstünden 2 sne geçti. ne yapacağımı bilmiyorum fakat kadın susmuyor sürekli arkamdan konuşuyor. bayramda muhtemelen eşim babasını aradığında onunla da görüşcek ve ben de bayramlaşmak zorunda kalıcam ona anne diyesim gelmiyor. nefret ettirdi kendinden. eşime de söyleyemiyorum bayramdan sonra kendisine whatsapptan uzun uzadıya içimi döküp bu konuyu bildiğimi söylesem mi diye düşünüyorum belki bu olayı öğrendiğimi bilirse kendini frenler diye düşünüyorum bunu eşim ve kendisinin eşi de bilse onu mahvederler içimdekileri söyleyip kusmadan rahat edemicem gibi hissediyorum. bana bi fikir verin lütfen....
evet mesajla söyledi ama zaten ona da bunu söyleyen eşimin dayısıymışSize söyleyen kişi mesaj yoluyla mı söylemişti kanıt var mı elinizde yani
öyleyse annesiyle konuşmaktansa eşime mi anlatmalıyım ? bilemiyrum ailem böyle bir şeyi duysa kahrolur çok üzülürler bizim için her şeyi görmezden gelip destek oldularKaynanalikta nirvana yapmis
Sen sessiz kalip sustukca daha cok sey duyarsin arkandan.
Ben esime ne olursa annesi bana ne yaparsa anlatirim birak arada kalsin ne.olursa olsun ben anlatirim.
Bende buna benzer bir kaynana olayi yasadim ama ben esime herseyi anlattigm icin esim bana inandi yoksa kaynanaya inanicakti sen anneme iftira atiyosun dicekti bana ama annesinin suclu oldgunu ben olayi ilk oldugu an anlatinca boyle bise diyemedi tabi.
Keske sunu yapsa, ama nerdeee..Aklima cok deli bi fikir geldi
Esinize bu aksam eve gelince diyin ki cildirarak sen beni aldatmissin nisanliyken bir de cocuk aldirtmissin gidip annenle, baya olay cikarin ama.
Sonrasini bi kenara gecip izleyin, cok eglenceli olacak
Ben de hic o potansiyeli goremiyorum konu sahibinde maalesefKeske sunu yapsa, ama nerdeee..
Aklima cok deli bi fikir geldi
Esinize bu aksam eve gelince diyin ki cildirarak sen beni aldatmissin nisanliyken bir de cocuk aldirtmissin gidip annenle, baya olay cikarin ama.
Sonrasini bi kenara gecip izleyin, cok eglenceli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?