Ben bu kadına napıyım bana acil yardım edin içim içimi yiyor.....

Ben de böyle bir durumda eşime söylemeden duramazdım. Bayramda falan da görüşmezdim. Gerek yok böyle insanlarla bayramlaşmaya.

Söyleyen kişinin kim olduğunu söylemenize gerek yok. Ama siz söylemeseniz de kim olduğu anlaşılacak ve hamile kadının sağlığı riske girecekse bir şey diyemem. Düşündüğünüz buysa bayramdan sonra da gündeme getiremezsiniz zaten.

Eşinize söyleyin, görüşmek zorunda kalmazsınız bundan sonra.
Size bu iftirayı atmış kadının düşüğü durumu mu düşüneceksiniz ?
onun düşeceği durumu düşünmüyorum gerçekten sadece çok oyuncu bi kadın kendini sıyırtıp yalan söylüyor diye beni atar ortaya bayramdan sonra o yüzden bunu yapmak istiyorum

yutmadım ben zaten bunu gün yüzüne çıkartıcam fakat bunu ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini kestiremiyorum...
Size söyleyen kişi mesaj yoluyla mı söylemişti kanıt var mı elinizde yani

bayramdan sonra eşime söylemeden annesiyle konuşmak istedim çünkü bunu kimseye söylemeden direk ona söylersem belki gözü korkar da susar diye düşündüm. korkar kocasının duymasından

K.validene mesaj atma delil bırakma. Arama da. Direk yanına git. Kulağıma böyle şeyler geliyor ne zaman gidip çocuk aldırdık seninle de. Oğlunun haberi var mı de. Olanlar neler se attığı iftiralar açık açık konuş. İstersen konuşmayı kaydet sana kalmış (eğer benimle iyi konuşur arkamdan yine atar diyorsan). Neden böyle yapıyorsun hepimiz insan değil miyiz de ya. Sen evladının mutlu olmasını istemiyor musun de. Milletin arkasından iftira atmak hiç hoş değil. Ben olsam açık açık konuşurum

Yazınızda hep "sustum, birşey demedim, eşime soylemedim..." gibi cümleler kullanmişsiniz. Susmayın güzel arkadaşım, konuşun, ifade edin kendinizi. Neden kendini bilmez insanların lafları altında ezilmeye mahkum hissediyorsunuz kendinizi. Alenen iftiraya ugramişsiniz, sesiz kalırsanız daha sonra daha büyük bir iftiraya da uğrama ihtimaliniz var. Kesinlikle zaman geçmeden eşinize durumu anlatmalisiniz.

Ben olsam eşime söyler, kayınvalide ile muhatap olmazdım.

Onun başına şu mu gelir bu mu gelir fazla düşünmeyin bence.Onlar sizin dedikodunuzu yaparken düşünmüşler mi sizi.

Nacizane bir fikrim de şu ki bu olay da dahil olmak üzere hiçbir şeyi eşinizden saklamayın.Bu eşinizi doldurmak değil var olan şeyleri paylaşmak demek.Benim gördüğüm saklayıp aman ağzımızın tadı bozulmasın modunda gezen hiçbir kadın kimseye yaranamadı şimdiye kadar.Hatta en sonunda suçlu bile çıkarıldılar.

öyleyse annesiyle konuşmaktansa eşime mi anlatmalıyım ? bilemiyrum ailem böyle bir şeyi duysa kahrolur çok üzülürler bizim için her şeyi görmezden gelip destek oldular

Aklima cok deli bi fikir geldi
Esinize bu aksam eve gelince diyin ki cildirarak sen beni aldatmissin nisanliyken bir de cocuk aldirtmissin gidip annenle, baya olay cikarin ama.
Sonrasini bi kenara gecip izleyin, cok eglenceli olacak
Keske sunu yapsa, ama nerdeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…