Ben bu kadına napıyım bana acil yardım edin içim içimi yiyor.....

Bu agir bir iftira. Esinize soyleyin siz hic bir sey yapmadan bilsin. Gerekirse size gelenleri arasin sorsun. Sonra biz demedik derler siz kotu olursunuz. Esinize mutlaka anlatin

Eşin arkandaysa korkma yardır. Neden kendine eziyet çektiriyorsun? O kaynana etrafınızda oldukça daha çok zarar göreceksiniz.

Senin ailen yok mu ne korkusuz bir kadın iftira atmak da nedir kendi kızından çocuğundan çıkar hiç mi bilmez bunları. Ailene anlat ya. Bu insan evine her türlü zararı getirir çirkin işler ya sinirlerim bozuldu

Eşinize anlatın ve ondan size haber götüren kişiye bunun bir iftira olduğunu bir daha böyle şeyler duyarsanız eşinizin annesi olmasına aldırmayıp iftira davası açacağınız söyleyin

Bn olsam böyle bir olay karşısında sessiz kalamam bu çok büyük bir iftara konuşurdum, hesap sorardım isterse yer yerinden oynasın haddini bilmeli

Anlat silsin annesini eşiniz çekilir mi bu çirkef kadın, en uzakta olun bir daha görüşmeyin o kadınla

Yanlız eşinize anlatmadan önce annesinin size iftira attığının kanıtıda olmalı çünkü bizimde şöyle bir olay olmuştu babaannem anneme ağır bir laf söylemişti.Annem babamın yanında bunu anlattığında babaannem annemin suratına baka baka ben böyle birşey demedim dedi.İnkar edebilir yani

Bence kesinlikle esin ile paylaş bu durumu. Ileride yeniden iftira attığında eşinizin aklımda acaba mi kalacak belki ama bu durumu bilirse kendisi de içinde olduğu için annesinin bu kadar rahat bir şekilde büyük bir iftira attığını görüp için de şüphe kalmadan inanacaktır size.

Bayramlaşma bayramlaşmak zorunda değilsin ki ...
Eşine de herşeyi anlat.

Bu hayat böyle bı laf varda burda yazamıyorum. Sizde dişlerinizi gösterin ki anlasın neyin ne olduğunu...

Esinizle birbirinizi seviyorsunuz bence esinizde cogu konuda zaten sizin yaninizda olmus , herseyi samimiyetle esinizle konusun hic kaynanayi sokmayin araniza belliki kaynana kara yilan bu bitse baska bisi yapacak , o yuzden esinizden saklamayin hicbisi araniza mesafeler girmesin

Benim degil ama esimle evlenmeden once kaynanam kendi oglu icin boyle bir dedikodu yapmisti. Oglunun gayri mesru cocugu varmista falan fişman , banada ayri iftiralar atilmisti. Esim herseyi anlatmisti bana yani gizli sakli kalmadi hicbirsey , cok şükür ki i o aileye ragmen cok iyi bir eşim var o yuzden dedim kimsenin araniza girmesine izin vermeyin sırtınızı birbirinize dayayin diye

Simdiden yak ortaligi alev alsin sana laf getiren de suclu soyle esine veya yaz gitsin bekletme icinde

Simdiden yak ortaligi alev alsin sana laf getiren de suclu soyle esine veya yaz gitsin bekletme icinde
Ben de kendisine yazmayı düşünüyorum aslında içimde kusmak istediğim o kadar şey varki eşime söylersem yani olayın aileme gitmesini de istemiyorum ailem çok üzülür zaten istemiyolardı beni vermeyi sırf ben seviyorum diye verdiler

evet eşim gerçekten evlendiğimden beri beni tutar annesiyle konuşmuyor resmen ve söyler yani sana karşı resmen yengemle bir olup cephe aldılar sana cephe alana ben de cephe alırım karıma öyle davranması zoruma gider demişti

çekindiğim tek şey zaten öyle bir aile ki öyle bir kadınki olayı bir anda kendi lehine çevirir yani eşim beni tutar yine biliyorum ama ailecek gene beni kötülerler gene beni ortalığı karıştırmakla itham ederler bundan da çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…