Ben bu kadına napıyım bana acil yardım edin içim içimi yiyor.....

Sizin arkanızdan böyle bir iftira atacak karakterde bir annesi varsa silsin zaten o anneyi. O ne demek ya yuh attık, eşinize söyleyin aman ortalık karışmasın ağzımızın tadı bozulmasın derseniz ilerde kimbilir ne iftiralar atacak, ya eşinizin de inanabileceği bir iftira atarsa??

Eş ailesinin bayramını kutlamak zorunda değilsiniz. Eşiniz telefonu uzatsa bile gidip başka odaya. Ben böle birşey duysam eşime sölerdim o gerekeni yapar

haklısınız ben belki kendisiyle konuşursam oğlunu tamamen kaybetmekten korkar eşinin duymasından korkar da kendne gelip düzelir diye düşündüm en iyisi eşimle konuşmak galiba

Ya sizi zerre düşünmeden böyle çirkin bir iftira atabilen biri var karşınızda, bırakın bayramı seyranı. Eşinize anlatın o çözsün bu problemi, sorun onun annesi nede olsa. Siz asla muhattap olmayın bundan sonra. Eşinizde annesinin yaptıklarına rağmen sizin ailenize karşı rest çekebilecek bir tipse onada çok güvenmeyin derim

bayramdan sonra eşime söylemeden annesiyle konuşmak istedim çünkü bunu kimseye söylemeden direk ona söylersem belki gözü korkar da susar diye düşündüm. korkar kocasının duymasından
Ne kadar sinmişsiniz böyle?
Bana bu iftira atılsa duyduğum gün o kv nin saçlarını yolar eline verirdim.

O ne der, bu ne der, ay elalem şöyle der diye diye korkutuyorsunuz kendinizi.

Bırakın kocanız, kp gerekeni yapsın.

Bir insanın bu iftira karşısında susmasını ben gerçek olmasına bağlarım.

onun düşeceği durumu düşünmüyorum gerçekten sadece çok oyuncu bi kadın kendini sıyırtıp yalan söylüyor diye beni atar ortaya bayramdan sonra o yüzden bunu yapmak istiyorum
Eşim annesini siler yazmışsınız bir yerde.
Kadın her türlü ortalığa atmıyor mu zaten ?
Şu lafı duyupta susmayın, hele ki bayramda falan mesajlaşmayin.

Ay böyle iftiranın üzerine birde bayramlaşma mı yapacaksınız. İnsanın kendisine saygısı kalmaz. Önce bayramlaş sonra vatsapta daya döşe. Tutarsızlık olur.
Hamile akrabanızı da hiç düşünmeyin lütfen. Aciklayamayacağınız bilgiyi neden size verip sizi üzüyor. Size iyilik mi yapmış oluyor bu şekilde. Ayrıca laf taşıyan insanları hiç sevmem, güvenmem de.
Ben şahsen kalmam böyle bir iftiranın altında. O hamile kimse artık onunla da mesafe koyarım arama. O tip insanlardan hayır gelmez insana

haklısınız ben belki kendisiyle konuşursam oğlunu tamamen kaybetmekten korkar eşinin duymasından korkar da kendne gelip düzelir diye düşündüm en iyisi eşimle konuşmak galiba
Böyle derdi olan kadın oğlunun ve nişanlısının arkasında iftira atar mı?
Onunla muhattap olmayın, eşinize anlatın.

Mesajı eşinizin önüne koyun, başlıktaki ben şimdi ne yapayım sorusunu kendisine sorun, gerisine de karışmayın. O, riskli hamileliğinde, ben doğacak çocuğuma nasıl iyi bir anne olurum diye kafasını meşgul etmek yerine, şu mübarek günlerde, sizi nasıl alt üst edeceğini bildiği halde bunu size yetiştirmekle uğraşan kadını da korumayın, yaptığını dostluk sanmayın. Bedel ödesin ki, bir dahi sefere can yakmadan önce iki düşünüp bir konuşsun hiç olmazsa. Siz iftira mağdurusunuz, eğer hamile kadının anlattıkları doğruysa, ne bayramı, ne kutlaması Allah aşkınıza .!

Anlatacaksınız o zaman. Onları söyleyen rahatsız olmuyor da siz niye rahatsız oluyorsunuz

Evet hiçbirsey demeden mesajı okutun eşinize..
O kişi de masum değil.
2 yıl sonra bunu size söylüyorsa, bir karin ağrısı vardır muhakkak. Uğraşsın madem.

Zaten böyle bir kadına neden anne diyesiniz ki? Demeyin.
Eşinizden saklamanızı da anlamsız buldum, sonuçta bu dedikodu sadece sizi hedef almıyor, onu da alıyor. Siz gidip kayınvalideye çatsanız, ne kadar ciddiye alıp çenesini kapatacak ki? Etkili olacağını sanmam. Ama oğlunun konuşması daha etkili olur. Eşiniz de arkanızdan atıp tutan bir kadınla sizi yüz göz etmez herhalde. Bayram tebriği, telefon derdini düşünmek zorunda kalmazsınız. Ayrıca dedikoduyu çıkaran insan bu kadar çekinmiyor da, mağdur olarak siz niye çekiniyorsunuz yav? Çenesini açmadan önce düşünseymiş. Yaptıklarımızın bir sonucu vardır değil mi?
Yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Yavrunuzun hatırına içinize atıp, kendi kendinize stres yapmayın. İlle biri stres yapacaksa eşiniz yapsın, anasına da yaptırsın. Mantık bu. =)

Böyle bir iftira atmak aklına gelebildiğine göre çok kötü kalpli biri. Böyle insanlardan korkulur çünkü daha sonra çok daha başka şeyler de söyler.
Tereddüt etmenizi anlayamadım bence eşinize söylemelisiniz.
Elinizde delil olması için size söyleyen kişiyle mesajlaşıp teyit edin. Ciddi bir durum çünkü elinizde patlamasın.

öyleyse annesiyle konuşmaktansa eşime mi anlatmalıyım ? bilemiyrum ailem böyle bir şeyi duysa kahrolur çok üzülürler bizim için her şeyi görmezden gelip destek oldular
Esin nasi tepki verir ama bilemem. Mesela biz herseyi birbirmize anlatiriz. Seni dinler mi sana inanirmi aranizdaki bag guclumu bunlari dusunup zoyle

Ay pardon ya bu arada, ben sizi hamile sanmıştım, riskli deyince. Size bu dedikoduyu taşıyan kişi mi hamile? Ama noktalama olmayınca anlamadım valla. =( Kusura bakmayın.

Silerse silsin. Annesi ben nasil bir terbiyesizlik yaptığının farkina varsın madem öyle. Anası düşünmüyor sizin iciniz içinizi yiyor. Ben olsam düşünmem. Size bunu söyleyen kişinin hassas bir dönemde olduğunu söyleyin o kisiyi karistirmadan halledin. Böyle böyle olmustu da ben söylemedim sustum diyeceğime söylerim eğer eminsem şüphem yoksa.

Ben 2 yıl beklemez böyle bir iftirayı söylerdim eşime çünkü bu çok başka çok edepsizce bir iftira . Korkulur bu kadından bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…