- Konu Sahibi nutellaa12
-
Sizin arkanızdan böyle bir iftira atacak karakterde bir annesi varsa silsin zaten o anneyi. O ne demek ya yuh attık, eşinize söyleyin aman ortalık karışmasın ağzımızın tadı bozulmasın derseniz ilerde kimbilir ne iftiralar atacak, ya eşinizin de inanabileceği bir iftira atarsa??zaten çocuk düşünemiyorum korunuyorum.. eşim benden yana her zaman beni savundu bu olanlara karşı bu son olayı bilmiyor zaten bilse annesini siler. sinirli bi yapısı var. bayramlaşmak zorunda kalıcam derken bayramlaşmazsam aynı şeyi zıtlığına benim aileme yapar diye düşnüyorum biraz inat biri eşim. olayı bilmediği için böyle yapabilir. ben de ister istemez bayramda böyle bir tatsızlığı göze alamıyorum. zaten göz önündeyim. evlendiğimden beri ciddi anlamda daralmış durumdayım onlar yüzünden evime evliliğime alışamadım.
haklısınız ben belki kendisiyle konuşursam oğlunu tamamen kaybetmekten korkar eşinin duymasından korkar da kendne gelip düzelir diye düşündüm en iyisi eşimle konuşmak galibaSizin arkanızdan böyle bir iftira atacak karakterde bir annesi varsa silsin zaten o anneyi. O ne demek ya yuh attık, eşinize söyleyin aman ortalık karışmasın ağzımızın tadı bozulmasın derseniz ilerde kimbilir ne iftiralar atacak, ya eşinizin de inanabileceği bir iftira atarsa??
Ne kadar sinmişsiniz böyle?bayramdan sonra eşime söylemeden annesiyle konuşmak istedim çünkü bunu kimseye söylemeden direk ona söylersem belki gözü korkar da susar diye düşündüm. korkar kocasının duymasından
Eşim annesini siler yazmışsınız bir yerde.onun düşeceği durumu düşünmüyorum gerçekten sadece çok oyuncu bi kadın kendini sıyırtıp yalan söylüyor diye beni atar ortaya bayramdan sonra o yüzden bunu yapmak istiyorum
Böyle derdi olan kadın oğlunun ve nişanlısının arkasında iftira atar mı?haklısınız ben belki kendisiyle konuşursam oğlunu tamamen kaybetmekten korkar eşinin duymasından korkar da kendne gelip düzelir diye düşündüm en iyisi eşimle konuşmak galiba
Anlatacaksınız o zaman. Onları söyleyen rahatsız olmuyor da siz niye rahatsız oluyorsunuzzaten çocuk düşünemiyorum korunuyorum.. eşim benden yana her zaman beni savundu bu olanlara karşı bu son olayı bilmiyor zaten bilse annesini siler. sinirli bi yapısı var. bayramlaşmak zorunda kalıcam derken bayramlaşmazsam aynı şeyi zıtlığına benim aileme yapar diye düşnüyorum biraz inat biri eşim. olayı bilmediği için böyle yapabilir. ben de ister istemez bayramda böyle bir tatsızlığı göze alamıyorum. zaten göz önündeyim. evlendiğimden beri ciddi anlamda daralmış durumdayım onlar yüzünden evime evliliğime alışamadım.
Evet hiçbirsey demeden mesajı okutun eşinize..Mesajı eşinizin önüne koyun, başlıktaki ben şimdi ne yapayım sorusunu kendisine sorun, gerisine de karışmayın. O, riskli hamileliğinde, ben doğacak çocuğuma nasıl iyi bir anne olurum diye kafasını meşgul etmek yerine, şu mübarek günlerde, sizi nasıl alt üst edeceğini bildiği halde bunu size yetiştirmekle uğraşan kadını da korumayın, yaptığını dostluk sanmayın. Bedel ödesin ki, bir dahi sefere can yakmadan önce iki düşünüp bir konuşsun hiç olmazsa. Siz iftira mağdurusunuz, eğer hamile kadının anlattıkları doğruysa, ne bayramı, ne kutlaması Allah aşkınıza .!
Esin nasi tepki verir ama bilemem. Mesela biz herseyi birbirmize anlatiriz. Seni dinler mi sana inanirmi aranizdaki bag guclumu bunlari dusunup zoyleöyleyse annesiyle konuşmaktansa eşime mi anlatmalıyım ? bilemiyrum ailem böyle bir şeyi duysa kahrolur çok üzülürler bizim için her şeyi görmezden gelip destek oldular
Silerse silsin. Annesi ben nasil bir terbiyesizlik yaptığının farkina varsın madem öyle. Anası düşünmüyor sizin iciniz içinizi yiyor. Ben olsam düşünmem. Size bunu söyleyen kişinin hassas bir dönemde olduğunu söyleyin o kisiyi karistirmadan halledin. Böyle böyle olmustu da ben söylemedim sustum diyeceğime söylerim eğer eminsem şüphem yoksa.zaten çocuk düşünemiyorum korunuyorum.. eşim benden yana her zaman beni savundu bu olanlara karşı bu son olayı bilmiyor zaten bilse annesini siler. sinirli bi yapısı var. bayramlaşmak zorunda kalıcam derken bayramlaşmazsam aynı şeyi zıtlığına benim aileme yapar diye düşnüyorum biraz inat biri eşim. olayı bilmediği için böyle yapabilir. ben de ister istemez bayramda böyle bir tatsızlığı göze alamıyorum. zaten göz önündeyim. evlendiğimden beri ciddi anlamda daralmış durumdayım onlar yüzünden evime evliliğime alışamadım.
Bunu iki kişi biliyorsa bütün sülale bu şekilde de biliyor demektir. Saklamayın. Anlatın kocanızaevet mesajla söyledi ama zaten ona da bunu söyleyen eşimin dayısıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?