Mektup yazardım ben olsamvalla çok seviyorum sinsiciğim. ama kendisinin haberi yok. açılayım mı diye sordum burada. hatta hediyemi aldım doğum gününü kutladım erkenden. sahilde bile oturduk ama ben açılamadım.
Mektup yazardım ben olsam
Yine sahilde buluşur yanından ayrılana kadar gözlerinin içine bakardım. Sonra da bugün bi değişiklik yapalım ben gideyim sen biraz daha kal olur mu? :) derdim o an sarılırdım ona mektubu verir topuklardım
Guzel bir hediye al..biraz daha yakin davran belki cesaret edemiyordur senin gibi.
Sen cesaretlendir bakalim belki acilir..ne kaybedersin?
Mektubun sonuna "içimden geçen bu cümlelerin aslı kalbimde.. bu yüzden okuduktan sonra denize bırak sonsuzluğw yüzsün.." falan yazay çok tatlı. üf yapabilirim aslında ama sonra başkası bulursa o mektubu. annes fln? rezil olurum. bütün ailesini de tanıyorum
Valla farkinda olmadan sevgili olmussunuz gibi.biz zaten o kadar yakınız ki. durup dururken sarılabiliriz mesela.
e şimdi ben kendi kendime mi anlam yüklüyorum bişeylere.
deli olucam var ya. sinirimi bozmaya başladı artık bu durum
Valla farkinda olmadan sevgili olmussunuz gibi.
Devam et bakal ne olcak? Bence o da senden hoslaniyor yoksa umit vermemek icin geri cekerdi kendini..arada.gunaydin diye mesaj at ne bileyim devam et boyle
Mektubun sonuna "içimden geçen bu cümlelerin aslı kalbimde.. bu yüzden okuduktan sonra denize bırak sonsuzluğw yüzsün.." falan yaz
toplanın :)
o kadar doldum ki. şöyle söyleyim; sevmek ayıp değil ama ne bileyim utanıyodum. en sonunda az önce ablamla yazıştım. birine krşı bişiler hissettiğimş ama utandıpımı hatta yazarken hüngür hüngür ağladığımı söyledim. garibim kız 2 kez farklı tahminde bulundu. al işte dedim sende ihtimal vermiyosun. yok dedi çalıştım ya ondan fln.
sonra bana dedi ki bu kadar içinde tutma. konuşun. konuşmaktan korkuyosan uzun uzun yaz dedi.
şimdş bi çoğunuz haklı olarak dicek ki niye yazdın keşke yüz yüze konuşsaydın. ama korkuyorum.
bende uzun uzun yazdım. hislerimden çekindiğimi hatta konduramadığımı yazdım. ona ne kadar değer verdiğimi ve onun farkında olmadığını yazdım. onu sevdiğimi de yazdım.
salak diceksiniz ama yarın görüşmesek daha iyi dedim (çünkü arkadaşıyla gelecekti).
iyi geceler yazdım bide.
şimdi nolucak bende bilmiyorum.
ablamın demesine göre onun ne hissettiğini bilmediğim için sormam gerekiyodu fln. belki senden çekiniyodur tepkinden o yüzden hiç bişey dememedi sana fln. (nedense bunu sık duyuyorum; insanların benden çekindiğini).
uyuyodur muhtemelen; sabah erken kalkıcak.
gelişme olursa yazarım ben size. İyi ki varsınız...
dağılın :)
dayanamadım açtım mesajı. diyo ki utanacak bişey yok. kendine kızma.
ben aslında bayadır farkındayım ama neyse konuşuruz bunu daha.
Allah rahatlık versin.
diyo...
dayanamadım açtım mesajı. diyo ki utanacak bişey yok. kendine kızma.
ben aslında bayadır farkındayım ama neyse konuşuruz bunu daha.
Allah rahatlık versin.
diyo...
Bu ne hıyarca bir cevap yainsan seviyoruma neden allah rahatlık versinle karşılık verir?
bide bunun üstüne rahat uyuyabiliyo ya. aferin ona.
aklıma tüküreyim.
Boyu posu devrilsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?