kiz interneten denk bile bir goz doktoru bul deki yarin sana randevu alacam cunku sen korsun de ... ayy cok mu sacma oldu ki ne . ne yapiyim tecrubesiz olunca.
Şeytan diyor hiç cevap verme, ölü taklidi yap. Bakalım merak edecek, telaşlanacak mı?
Yaa şu halde güldürdün beni :)Uzatmaya gerek yokki direk desene kardeşim böyleyken böyle diye
Ya ben lafın gelişi yazdım açılsın diyeYaa şu halde güldürdün beni :)
Konu sahibi , bence de giriş cümlen kardeşim diye başlasın :) çocukta iş yoksa en azından samimiyet bozulmasın .kardeşim dediğim adama yan gözle bakmam ,seni denedim dersin
Yaa şu halde güldürdün beni :)
Konu sahibi , bence de giriş cümlen kardeşim diye başlasın :) çocukta iş yoksa en azından samimiyet bozulmasın .kardeşim dediğim adama yan gözle bakmam ,seni denedim dersin
ya niye haber veriyosun. arkadaş arkadaşa niye haber versin, arkadaş arkadaşı niye böyle merak etsin. bariz flörttür bu. ben sevgilime bile haber vermeyen insanım kaldı ki arkadaşımı merak edecem de vardığında yaz diyecem de. 2 sene boyunca sadece 1 kere sevgilimi merak edip vardığında yazmasını istedim onun haricinde kimse umrumda olmadı, kimse de beni umursamadı. sizin tüm davranışlarınız böyle bacım. bariz flörtleşiyosunuz ama asla açılmıyosunuz. birinizden birinin cesaretli olması lazım artık. sıkılmadın mı? söyle bitsin gitsin. ama ben arkadaş olarak görüyorum derse de eyvallah der geçersin. aaa.mesajına cevap yazmadım. yazmayım demi?
düşünsün biraz. gerçi şu an arkadaşlarıyla. düşünür mü yani bilmiyorum.
eve vardığımda haber vermeli miyim? normalde yapıyorumda. ki zaten kendisi de der haber ver diye
Yak sigaraları KK ,yak yak yakHAHAHAHAAH asla yapmam kardeşim.
bugün bana kardeşim tarzı bişiler söyledi. hani ağız alışkanlığı. ben senin kardeşin değilim dedim.
En iyisi sarkı armagan et.
Sen olsan bari mesela
Konu sahibi ben senin yerinde olsam direkt açılamazdım. Ama buluştuğumuzda ona ufak mesajlar gönderecek flörtöz davranışlarda bulunurdum. Hem onun açıkça niyeti yoksa bile tavlarsın bu arada; öyle bir kıvama getir ki itiraf eden o olsunBazen anlamlı bir bakış, dokunuş sayesinde bile büyük şeyler olabilir.
Yapma bence, gerçekten arkadaşlarıyla ortama dalmışsa o arkadaşlarıyla fink atar sen de evde kıvranır durursun valla.fgafahshdgwh. yapardım da bu anlamıyo anam. anlamıyo ki.
ay kk hatunlarına hayranım. acaba böyle mi yapsam ?
K kurdelemsi
Kız heyecanlı ,gidip kardeşim diyecek sonra ortalık toz duman :)Ya ben lafın gelişi yazdım açılsın diye
ya niye haber veriyosun. arkadaş arkadaşa niye haber versin, arkadaş arkadaşı niye böyle merak etsin. bariz flörttür bu. ben sevgilime bile haber vermeyen insanım kaldı ki arkadaşımı merak edecem de vardığında yaz diyecem de. 2 sene boyunca sadece 1 kere sevgilimi merak edip vardığında yazmasını istedim onun haricinde kimse umrumda olmadı, kimse de beni umursamadı. sizin tüm davranışlarınız böyle bacım. bariz flörtleşiyosunuz ama asla açılmıyosunuz. birinizden birinin cesaretli olması lazım artık. sıkılmadın mı? söyle bitsin gitsin. ama ben arkadaş olarak görüyorum derse de eyvallah der geçersin. aaa.
Yapma bence, gerçekten arkadaşlarıyla ortama dalmışsa o arkadaşlarıyla fink atar sen de evde kıvranır durursun valla.
Aynen gülümo da var. o zaman ben eve vardığımı haber edeyim. diğer sorusuna cevap yazmayım demi?
Bak ortaaam dıyecek degılKız heyecanlı ,gidip kardeşim diyecek sonra ortalık toz duman :)
ya direkt açıl. de ki ben senden hoşlanıyorum böyle böyle. sen hoşlanıyo musun hoşlanmıyo musuno da var. o zaman ben eve vardığımı haber edeyim. diğer sorusuna cevap yazmayım demi?
Sevdiğim çocuk bana kardeşim diyince...
Hakkat ağız alışkanlığından mı dedi KV, moralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?