ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Uzatmaya gerek yokki direk desene kardeşim böyleyken böyle diye
Yaa şu halde güldürdün beni :)

Konu sahibi , bence de giriş cümlen kardeşim diye başlasın :) çocukta iş yoksa en azından samimiyet bozulmasın .kardeşim dediğim adama yan gözle bakmam ,seni denedim dersin

HAHAHAHAAH asla yapmam kardeşim.

bugün bana kardeşim tarzı bişiler söyledi. hani ağız alışkanlığı. ben senin kardeşin değilim dedim.

Konu sahibi ben senin yerinde olsam direkt açılamazdım. Ama buluştuğumuzda ona ufak mesajlar gönderecek flörtöz davranışlarda bulunurdum. Hem onun açıkça niyeti yoksa bile tavlarsın bu arada; öyle bir kıvama getir ki itiraf eden o olsun Bazen anlamlı bir bakış, dokunuş sayesinde bile büyük şeyler olabilir.

alkol konusunda da dedimki ne karışıyosun ki. ben böyleyim. karışcak bişey yok. hem ne sıfatla.
tabi adam oralara mı takılıyo.

ya niye haber veriyosun. arkadaş arkadaşa niye haber versin, arkadaş arkadaşı niye böyle merak etsin. bariz flörttür bu. ben sevgilime bile haber vermeyen insanım kaldı ki arkadaşımı merak edecem de vardığında yaz diyecem de. 2 sene boyunca sadece 1 kere sevgilimi merak edip vardığında yazmasını istedim onun haricinde kimse umrumda olmadı, kimse de beni umursamadı. sizin tüm davranışlarınız böyle bacım. bariz flörtleşiyosunuz ama asla açılmıyosunuz. birinizden birinin cesaretli olması lazım artık. sıkılmadın mı? söyle bitsin gitsin. ama ben arkadaş olarak görüyorum derse de eyvallah der geçersin. aaa.

HAHAHAHAAH asla yapmam kardeşim.

bugün bana kardeşim tarzı bişiler söyledi. hani ağız alışkanlığı. ben senin kardeşin değilim dedim.
Yak sigaraları KK ,yak yak yak

Kaybetme korkusu mu yoksa gerçekten hissizlik mi bilemedim ..bence açılmasını sağla ..oyumu değiştiriyorum ..

En iyisi sarkı armagan et.
Sen olsan bari mesela

HAHAHAAH trende sesli güldüm. üff. Allah iyiliğinizi versin

benimde aklımdan bu geçti. şimdi mesela yazdım ya buna öküzsün diye. kendisi düşünsün. sonra işte ben kendimi geri çekicem bakalım üstüme düşücek mi fln.

o da var. o zaman ben eve vardığımı haber edeyim. diğer sorusuna cevap yazmayım demi?

Yapma bence, gerçekten arkadaşlarıyla ortama dalmışsa o arkadaşlarıyla fink atar sen de evde kıvranır durursun valla.

neyse whatsapp'e girip en azından göründü yaptım.

salak ergenler gibiyim. ıyk.

o da var. o zaman ben eve vardığımı haber edeyim. diğer sorusuna cevap yazmayım demi?
ya direkt açıl. de ki ben senden hoşlanıyorum böyle böyle. sen hoşlanıyo musun hoşlanmıyo musun

Reactions: KV_
Sevdiğim çocuk bana kardeşim diyince...
Hakkat ağız alışkanlığından mı dedi KV, moralim bozuldu.

valla kıııss. onun var öyle ağız alışkanlıkları. ama işte trip atıcam ya illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…