ben meger ne siskoymusum

Piyasada gerçek kepek bulmak çok zor. Satilanlar kepek değil malesef. Patates ve pirinç çok fazla şeker içeriyor, az tüketmek lazım. Bulgur yiyebiliyor mu peki? O çok faydalı. Ben beyaz pilavı nerdeyse hiç yapmıyorum, patatesi sadece fırında yada haşlayıp salatasıni yapıyorum bol yeşillikle falan. Otlar en faydalı şey

Merhaba canım dogumda 88 kiloydum 68 kiloyla hamile kaldım 8 aylik oğlum var şuan 2 ay önceye kadar 82 ydim ama aksam yemekten sonra abur cubur olayı vardı bende hep yerdim bi gün karar verdim yani bu boke olmayacak aynaya bakıyorum ve kötü görünüyorum artij abur cubur almayacam dedim eve yemek saatini 6 ya çektim 6 dan sonrada o tarz şeyler yemedin onlar yerine daha sağlıklı kuru meyve tarzı seylwr çok canım tatli bişey isterse onları yiyirum ihlamur xok iyi geloyor tavsiye ederim hergün iç limonlu tarçınlı su şuanda bu şekilde 73 kiloya düştüm yemek yiyorum yanına kalmıyorum emziriyirum zaten aksam bulgur pilavı et tavuk balık me varsa makarna bu şekilde bi düzenleme yap

Gec yemeler direk kilo oluyor evet. Gerci bilimsel arastirmaya gore yemenin vakti cokta birsey ifade etmiyor, gec yemek kilo yapmiyormus. Ama ben alsam birsey yemeyince kolay veriyorum.

Mısır ekmeği falan niye yemiyo acaba eşiniz.. merak ettiğim için soruyorum ..

Buğdayın içindeki glutene alerjisi var.. bulgur da yiyemez maalesef..

Geç yemekten ziyade ne yediğiniz onemli vucudumda çok ödem varmis bu detoks sulari kendiniz hazırlayın çok işe yarıyor şuan hafif hissediyorum kendimi yani 90 kilo nası oluyor biliyorum kendimden hazır gıdalar çok etkiliyor malesef bu şekilde az bi çabayla verebildim amacım 68 olmak iradeli olucaz

Benim kız kardeşim acayip kilo almıştı 170 boyunda 85 kilo olmuştu iki Doğum felan yaptı acayip iştah vardı gece bile makarna patates kızartıp yiyen biriydi sonra ne oldu anlayamadım bi anda azalttı yemeği gittikce midesi küçüldü ve mesela kek yaptı diyelim diyoduki ben bunun tadını zaten biliyorum yıllarca yedim bana bişey kazandırmadı mantıgıyla hareket etti ve suan 57 kilo ve 36 beden gıyıo ve çok mutlu sanki bi yük gitti üstümden diyor ve ıkı çocuk annesi değil sanki ablaları gibi duruyor Benimde 8 kilo fazlam var bi türlü veremedim darısı bana

Ona da bir yerde dank etti herhalde. Darisi basima:)

Cok geçmiş olsun evet o da zor bir durum. Ne yemek yapacağınızı sasiriyorsunuzdur. Bizim de bir akrabamizda var, geldiğinde onun yiyeceklerini ayrı hazirlarız.
Benim eşim değil cnm.. babaannem çölyaktı ondan biliyorum...

Sabah kahvaltımda 3 dilim ekmek yiyirum tqm buğday ekmegi aksam yemeginde bazen bulgur pilavı pirinç yok hamur işleri hazır meyve suları biskuvi vs.bunalri yemiyorum ufak tefek düzenlemeler yap ben bunu bile vereceğimi düşünmüyordum iradesiz dim bu aksam.abur cubur yeme konusunda benimki duygusal açıktı bilmiyorum değişmek istiyirum bende

Çek Cumhuriyeti'nde misiniz ele vermek gibi olmasın nickten öyle çıkarım yaptım da :) Madem orada diyetisyenler sıkıntılı, kendi diyetinizi kendiniz yapın. Ki bence diyet de değil, bunu sağlıklı yaşam rutini haline getirmeye çalışın. Ben 1 yıl kadar süren bir depresyon atlattım yıllar yıllar önce, bu süreçte de kendimi yemeğe vurmuştum, sigara falan gırla zaten. En son kalktım, aynada kendime baktım. Göz altları çökmüş, dombilik, zavallı bir kadın gördüm aynada. Dedim Astoria kızım sen kendine ne yapıyorsun? O gün benim dönüm noktam oldu. Sigaraları kaldırıp çöpe attım ve sağlıklı bir kadın olmaya and içtim.

Sabahın köründe kalkıp her gün koşuya çıkmaya başladım. Duş alıp okula gidiyordum, şu an çalışıyorum aynı düzen devam ediyor. Hem de gayet enerjik oluyorum. Sabah sıkı kahvaltı edin, öğlen akşam porsiyonlarınızı ayarlayın. Fast foodu kesin, bol su için. Vallahi veriliyor. Boğazı bir süre tutup hareket etmek, lafta çok kolay icraatte zor ama alışınca yapması gerçekten kolay. Bir de burada diyet grupları var, ben katılmadım ama o yıllarımda olsam katılırdım. Birbirlerini o kadar güzel motive edip kilo veriyorlar ki, isterseniz siz de buradaki gruplardan birine katılabilirsiniz. Çok uzattım farkındayım ama istedikten sonra başarılamayacak bir şey yok. :)

Son düzenleme:
Diyet gruplarına bekleriz, bol sohbet ve bol motive ile kilo verebilirsiniz

Diyet gruplarına bekleriz, bol sohbet ve bol motive ile kilo verebilirsiniz

çok basit bir iki şey yaparak bir kaç ayda verebilirsin ekmek şeker uzak dur altıdan sonra yeme bukadar

Kendi kendinize olmuyorsa diyetisyene baslayin. Artik diyetisyenler cok uygun oyle dunya para verecegim diye kendinizi cekmeyin. Cunku diyetisyene baslamak insana bir motivasyon katiyor.

Ben yaşım gereği kolay kilo veremez hale geldim. Yazın 53 kg dum ve kendimi daha genç ve zinde hissediyordum.
Eşim ara ara ikaz eder kilo alıyorsun daikkat et tamamen sağlık acısından ikaz eder. Şimdi ise 60 kg geçtim maalesef boyda kısa olunca yarım dünya hesabı. Diyete başladım ama olmuyor işte motivasyon çok önemli dün eşim tekrar sen diyet yapma dahada şiştin dedi :) işin özü ben kafamda bu moda girmediğim sürece olmuyor. Kolaylıklar dilerim

Mısır ekmeği falan niye yemiyo acaba eşiniz.. merak ettiğim için soruyorum ..
Haşlanmış mısır bile yemiyor. Hastalığından değil gicikligindan. Her ürünün glutensizini yapıyorlar zaten, yese yer. Sebzelerin de çoğunu yemiyor. Çok yemek seçen biri. Ben de habire aynı şeyleri veriyorum. 5 yaşında çocuk değil ki bu illa ye ye diye ısrar edeyim. Yeme eğitimi ailede verilir, buna verilmemiş. Annesi makarnadan başka yemek bilmez. Babası taze sebze yemegi varken gider dolaptaki 3 günlük pizzayı yer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…