ben meger ne siskoymusum

Diyet değil de sağlıklı beslenmeye başlıyorum diyerek bir adım atın. Motivasyonum yok olmuyor vs diyenleri de hiç anlamıyorum. Sabah is yerime gelirken bir bakıyorum boyozcu borekcilerin onu kuyruk olmuş. Sağlıklı beslenmek varken bu saçmalık nedir cozemiyorum.

İnsanlar sac ve makyaj a gösterdiği özeni keşke bedenleri için de gosterseler.

Ne güzel işte videoyu görünce moraliniz bozulmuş, şimdi yavaş yavaş diyetle verirsiniz kilo. Görsellik önemli tamam ama sağlık çok daha önemli .yaş ilerledikçe kalp kemik şeker tansiyon hastalıkları... Sağlık için kilo verin.bende kendimi fotoğrafta görünce moralim bozulmuştu 5 kilo vermiştim. O kadar iyi geldi ki. Kendimi daha mutlu hissettim. Tlc kanalında aşırı obez insanların programları var Ağır Yaşamlar adı. Allah yardımcıları olsun. O programı görünce hiçbirşey yiyesim gelmiyor

Mutsuz olunca çok yiyoruz, çünkü mutlu olmanın en kısa ve kolay yolu yemek yemek. Ben ülke değiştirdikten sonra mutsuzluktan ve yalnızlıktan 15 kilo aldım. Hayatımda hiç bu kiloları görmemiştim.

Bende 70 kiloyum beni de bir ufaklık birde x ışınlı çekti kara tostoparlak yusyuvarlak çıkmışım nerde eski ben

vakit kaybetmeden diyetisyene gitmelisin.

bence şu durumda yeteri kadar motivesin tek ihtiyacın olan şey düzenli bir beslenme programı ve düzenli doktor kontrolü

Arttiriyorum, yazin 56yken, kışın 71 oldum

90 kilo olduğunuz için biraz dikkat etseniz yediklerinize biraz da hareket 1 ay içinde 7-8 kg gidebilir sofradan tam doymadan kalkın posiyonlarınızı küçültün ben zayıflamak için kendime küçük beden bi kıyafet almıştım inanın insanı hırslandırıyo

Hollanda
Guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim. Yuruyusle baslayip zamanla kosmak istiyorrum.

Aynı durum bende oldu gittim ilk mide balonu taktırdım 15 kg verdim balon çıktı baktım kilo alıyorum 10 gün önce mide küçültme ameliyatı oldum şimdiden 7 kg gitti. Hiç pişman değilim gayette mutluyum . Yaza 36 bedenim ve bu beni inanılmaz motive ediyor. Bu karar dan önce denemediğim diyet ve diyetisyen kalmamıştı . Pilates e gittim spor yaptım . 10 kg ya kadar fazlam olsa ok daha da uğraşırdım. Ama 30 -35 kg vermeye çalışmak psikolojik olarak beni delirme noktasına getirdi. Kocam Allah İçin sevgisi ilgisi hiç eksik değildi ama ben ben olmaktan çıkmıştım. Son çare olarak bu ameliyatı oldum dediğim gibi şuan çok mutluyum .

İlk öncelikle şükretmelisin ki benim ayak bileklerim şişti bunu görebilmem için 135 kiloydum o dönem kendimi evden çıkamaz hale gelene kadar evde kaldım çıkmadım sonra bi doktorla tanıştım ve tüm hayatım değişti Allah sana da nasip eder inşallah ben kadar değil muhakkak ki durumun ve şeker hastalığın guatırın yoksa rahatlıkla kilo verebilirsin benim insülin direncim vardı Mehmet Akgüne akupunktur için gitmiştim ilk sonradan diğer bölgesel uygulamalar sonuç ekte şükür ilk önce gidip test yaptır ona göre bir diyete başla muhakkak rahatlıkla hele ki ilk ay azalmaları görceksin verdikçe ne mükemmel bi his oluşuyo anlatamam inş biran önce istediğin kiloya düşersin :) Desteklerim sonuna kadar sizinle istediğiniz soruyu sorabilirsin ben artık tüm listelere hakim gibiyim yıllardır uğraştığım için.

Eklentiler

• IMG_6557-horz.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 103
Bence obezligi terazinin bir kefesine, ameliyati digerine koysaniz emin olun obezlik daha agir basar zarar konusunda. O yuzden bence isabetli bir tercih olmus. Dikkat edin olur mu, midenize cok hassas davranin cunku o artik cok daha kibar ve hassas

Paylasiminiz icin cook tesekkur ederim. Icinizden yeni taptaze bir insan cikmis adeta.. cok guzelsiniz. Spor yaptiniz mi?

Benimde beynimdeki ampulü yakan an ikinciyi doğurup lohusa ziyaretine gelenlerle çektirdiğim foto olmuştu herkesin nerdeyse iki katıydim şok olmuştum insan kendini resimde görünce idrak başlıyor sanırım zayıflarsin gayretli ve azimli ol vazgeçme Karatay diyeti öneririm sana ben yaptım cokta memnun kaldım

Aynen.. karatay ekmek yeme diyor. Bense ekmegi gercekten cok seviyorum. Sadece kahvaltida yemeyi dusunuyirum ama, ne dersiniz?

Paylasiminiz icin cook tesekkur ederim. Icinizden yeni taptaze bir insan cikmis adeta.. cok guzelsiniz. Spor yaptiniz mi?
Sadece yürüyüş sporu biraktıktan sonra bukadar kilo almıştım zaten taekvando kick boks yapıyordum 9 yıl kadar o kas yığınları erisin diye çok uğraştım spor güzel ama hedefimden sonra bi sıkılaştırma düşünüyorum

Bence obezligi terazinin bir kefesine, ameliyati digerine koysaniz emin olun obezlik daha agir basar zarar konusunda. O yuzden bence isabetli bir tercih olmus. Dikkat edin olur mu, midenize cok hassas davranin cunku o artik cok daha kibar ve hassas
Eğilip oğlumun ayakkabılarını bağlarken nefesim kesiliyordu. İnan’ın oğlum ike kaliteli Zaman geçiremiyordum. 89 kg girdim ameliyata . Öncesinde tahlil yapıldı ve insülin direncim olduğu ortaya çıktı meğerse o yüzden kilo veremiyormuşum Yada kolayca geri alıyormuşum . Sizde diyet yada diyetisyen öncesi mutlaka tahlil yaptırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…