- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Evdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.
Ben öyle olamam Malesefhatırlıyorum da biz küçükken, babamın akrabalarına giderdik, babaannemlere halamlara falan. Uzaklardı bize, tabi gidince kalırdık bi süre. Hayat standartlarımız aynı olmadığından, oraya giderken babam onlara ayrı, bize ayrı gıda alışverişi yapardı. Benimde garibime giderdi çok. Ama yapacak bişi yok, hiç canınızı sıkmayın böyle şeylere.
Hatta hamilesiniz aklıma geldi şimdi. Annem hamileyken; işte öğle arasında eve gitmiş ve akşam yemek için o haliyle börek yapmış, sonra işe dönmüş. Akşam eve bi gidiyo, amcalarım bir tane bile kalmayacak şekilde yemişler bütün tepsiyi:)
böyle de düşüncesizlik olur mu ulan kadın hamile. İnsanlar değişmiyor biz onları böyle kabul ettik.
Amcalar evrimin kesin ispatı ama bunlar tersine evrilmişleramcalarım bir tane bile kalmayacak şekilde yemişler bütün tepsiyi:)
böyle de düşüncesizlik olur mu ulan kadın hamile. İnsanlar değişmiyor biz onları böyle kabul ettik.
O zaman yapmasaydın cocuk bu adamdan. Zengin zannettin herhalde evlenmeden önce.Bana gelince param yok diyor ama
Beni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelimUmduğunu değil bulduğunu yiyeceksin. Çok ağa paşa isen yanında götüreceksin herkese yetecek kadar. Elin boş gidince böyle oluyor:)
ne demek önüme getirmedi?
ne demek oğlunun elini cebine attırmadı? Oğlunu kim büyüttü? Oğlu kimin sayesinde para kazanacak yaşa geldi de cebi oldu bi hatırla.
sanki Osmanlıya doğuruyorsun Allah aşkına kaprisinizden geçilmiyor.
eskiler ne bulursa onu yiyordu da çocukları çocuk değil miydi?
Bence sen fakesin ya. Eski üye de olsan yeni de olsan direkt fake kokuyor. İyi düzenlenmiş hesapla açılan, fake konular seninki.
Bana gelince param yok diyor ama
Paramız yok eşim eksi bilmem kaç bindeBüyükleri ziyarete giderken siz ne götürdünüz
Anlam veremiyorum canınız ne istiyorsa alın birlikte yiyin ayrı gayrısı mı var
Ozmana aç kalır, adamın başınn etini yersinizEvdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.
Annem bana aldırmıyor ama annemin durumu daha kötü eşim de bir daha almam dedi dün tartıştıkEvde meyve ceviz yok mu , var mı alismissiniz.
Aynı şey işte orada da alınıyor ne farkı var.
Yıllardır büyüdüğü, yediği, içtiği, can pahasina buyutuldugu eve birakinda birşeyler alsın.
Ne tuhaf kadınlar var ya.
Beni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
Eşimin hatrına geldim5 haftalik hamilelikte hemen 9 aylik moduna girmissiniz. Bir hafta ceviz findik yemeseniz olmezdiniz ama madem cok lazim gelirken getirmeliydiniz her an herkesin evinde her sey olmayabilir. Hem elalemin evine gidiyorsunuz hem de hizmet bekliyorsunuz,yanlis. Oturun o zaman evinizde hazir korona varken cevize findiga takana kadar sagliginizi tehlikeye atmamaliydiniz
Kız olmakla ne alaka ahahahahahahhaahBeni de annem okuttu ama para istemiyor buna cevabın ne? Bişi aldırmıyor. Kızım daha çok istemesi gerek. Okuttu diye napalım parayı ona mı verelim
He onlara alacak bana almayacak sebep neBoyle kapris yüklenmiş kadınlar var mı var ancak sanki bu konu bilerek açılmış , neyse.
Hepi topu bir haftaligina gitmissiniz orada ve hepi topu kese gorunmus daha. 9 ay sabırlar diliyorum çevrenize.
Ne hormonu , hormonlar daha uyanmamistir bile, hemen okuduklarinizdan etkilenip şaha kalkmayın
Oglunun eline yapışmaz siparişler merak etmeyin, bu kadar cimri olmayın.
Kayinvalidemin evine gittiğimde eşyaları taşımaktan içeriye girmeye sıra kalmıyor bizim. Ve bu benim isteğim. Oğlu / kızı ailesine birşeyler almayacakta ne yapacak yahu ?
bir hafta ceviz yemeyin bir şey olmaz. Aylarca ceviz , çerez yemeden doğuran da var.
Madem çok önemli evdekini çantanıza koysaydiniz arada yerdiniz.
Ayrıca orası sizin eviniz de sayılır, niye önünüze gelsin. İsteyin ya da gidin alın.
Yazın ortasindayiz . Nerede soğuk varsa oraya oturuyoruz zaten. Alın kiymetlinizin altına bir minder öyleyse .
Ay parmaklarımı yoruyorum galiba. Form belli.
hatırlıyorum da biz küçükken, babamın akrabalarına giderdik, babaannemlere halamlara falan. Uzaklardı bize, tabi gidince kalırdık bi süre. Hayat standartlarımız aynı olmadığından, oraya giderken babam onlara ayrı, bize ayrı gıda alışverişi yapardı. Benimde garibime giderdi çok. Ama yapacak bişi yok, hiç canınızı sıkmayın böyle şeylere.
Hatta hamilesiniz aklıma geldi şimdi. Annem hamileyken; işte öğle arasında eve gitmiş ve akşam yemek için o haliyle börek yapmış, sonra işe dönmüş. Akşam eve bi gidiyo, amcalarım bir tane bile kalmayacak şekilde yemişler bütün tepsiyi:)
Annem bana aldırmıyor ama annemin durumu daha kötü eşim de bir daha almam dedi dün tartıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?