- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Bizim meyvemizi yemesinler o zamanDaha 5 haftalık hamilesin girdiğin tripler cok enteresan. Ilk 3 ay zaten ne yersen ye yani. Ben senin gibileri asla anlamıyorum sanki cok ciddî ve dikkat edilmesi gereken bir hastalığı varmis gibi davranıyor hamile dıye. Alt tarafı hamilesin hasta değilsin.
Ceviz yemek bu kadar önemli ise yanında getirirdin cevizini. Meyve ne alaka onu anlamadim bittiyse yenisini alır oturur yersin kimse sana hizmet etmek zorunda değil. Meyve almakta zorunda değil.
Yerde yemek yemekten rahatsız oluyorsan oturur masada yersin kim ne diyecek yani?
Geçende bitanesi yazıyordu yüzünde kızarıklık cıkmış koşa koşa doktora gittihamile diye boyle gezenlere şok oluyorum cidden.
Benim anlamadığım anneniz okutmuş ,ekmeğinizi elinize vermiş .siz neden kendiniz yemek istediklerinizi alamiyorsunuz ? Eşinizin izin vermesine gerek yok ki gidin canınızın çektiğini alinHe onlara alacak bana almayacak sebep ne
He onlara alacak bana almayacak sebep ne
ÇalışıyorumÇok ayıp, çok yazık.
Sizin gibiler boyle bu şekilde aileler arasına ucurum koyuyor.
Kendi ailenizle niye kiyasliyorsunuz ?
Calismiyorsaniz zaten isteyemez anneniz.
İstemesine de gerek yok, büyüklerin evine gidince el kol dolu gidilir bende böyle ogrendim.
Onlarda kendilerince bir seylere destek olurlar.
Bu da bir çeşit iletişimdir. Siz bunu engelliyorsunuz.
Daha kese görününce boyle kaprislere burunduyseniz tekrar diyorum herkese sabirlar diliyorum.
Annenizin durumu daha kötüyse sizde sarayda yasamadiniz demektir. Nerden geliyor bu begenmememislik.
Valla iyi yaşadım canım yoklukta bile bana varlık yaşattılarÇok ayıp, çok yazık.
Sizin gibiler boyle bu şekilde aileler arasına ucurum koyuyor.
Kendi ailenizle niye kiyasliyorsunuz ?
Calismiyorsaniz zaten isteyemez anneniz.
İstemesine de gerek yok, büyüklerin evine gidince el kol dolu gidilir bende böyle ogrendim.
Onlarda kendilerince bir seylere destek olurlar.
Bu da bir çeşit iletişimdir. Siz bunu engelliyorsunuz.
Daha kese görününce boyle kaprislere burunduyseniz tekrar diyorum herkese sabirlar diliyorum.
Annenizin durumu daha kötüyse sizde sarayda yasamadiniz demektir. Nerden geliyor bu begenmememislik.
Esinizin hatrina geldiyseniz onun hatrina da bunca kapris yapmayin. Yazik adama biri doguracak diye biri olecek sinirden.Eşimin hatrına geldim
Çalışmayanlara kocası nasıl alıyorBenim anlamadığım anneniz okutmuş ,ekmeğinizi elinize vermiş .siz neden kendiniz yemek istediklerinizi alamiyorsunuz ? Eşinizin izin vermesine gerek yok ki gidin canınızın çektiğini alin
Annem ettirmez misafirim benHiç mutfağa girip yardım etmiyor musunuz ? Bir haftalık yükünüzü , kaprisinizi, olumsuz enerjinizi eve bırakıp hop evinize mi gideceksiniz ?
Bu konu kışkırtmak için açılmış dediğim gibi.
Soğuk canım yerYerde yemek yerken karninizmi agriyor:)))
daha 5. haftadasiniz.Hani son aylar olsa cidden anlarım.Aileye girmişsiniz artik.Siz ordasiniz diye hergün alışkanliklarini değistirmesini beklemeniz normalmi?Bende şuan kayinvaldemdeyim.
Yerde yiyoruz,hiç garibime gitmiyor:) canimin istedigi varsa aliyorum birlikte yiyoruz:)
bu kadar beklenti sizi yormuyormu ?
Keşke evlenmeseymişsiniz o zaman. Baba evi bu kadar rahatsa ya da siz çok rahat biri iseniz evlenip milletin başını yakmayın. İnsanların ne yediği ne içtiği kalmış söylenmedik.Valla iyi yaşadım canım yoklukta bile bana varlık yaşattılar
Allahim hangi soydan geliyorsunuz:))Evdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.
mimder koyun poponuza bi zahmet o zamanSoğuk canım yer
O zaman çalıştırmasın beni hem çalışan gelin hem hizmet eden olmazBen hamileyken herşeyi kndim yapardım kimseden medet ummazdım daha 5 haftalık ne bu böyle 9 aylksın da doğuracan mı ? Çok abartmışsın.. Bende hamile oldum sizin şu yaşadığınız hormonları yaşamadım hasta değilsiniz herşeyi kendinis yapabilirsiniz..
Ben kimsenin evinde minder istemem ..onlar getirip popomun altına koyar ..ben annemin evinde öyle gördümmimder koyun poponuza bi zahmet o zaman
Hahaha:)) vallahi kibire bak sen.Ben kimsenin evinde minder istemem ..onlar getirip popomun altına koyar ..ben annemin evinde öyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?