• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çalışıyorum
Ben size çok hak verdim olabilir mi boyle birşey ya bu nasil had bilmezlik hem gelin çalışsın hem hamile bir de hizmet mi edicek hic kesinlikle kalkmayın oturduğunuz yerden herkesler size pervane olmayı bir gün muhakkak ogrenicek
E bir de simdi doğum var lohusalık bebek var derken ceviz fındık fıstığı depolayın eve asla kv kp almayın zira yer içer bitirirler Allah korusun sizede vitamin a b c d z vitaminleri eksik kalir magnezyumunuzu asla unutmayın ve o yılanlara fırsat vermeyin katiyen :KK53:

Yaşadığınız , büyüdüğünüz evde ne çabuk misafir oldunuz ?

Büyüdüğüm evde misafir gorunsem çok içerlenirim.

Kabul edin, kaprisli birisiniz. Eskiden de öyle miydi hiç bir şey yapmaz miydiniz ? Evliliği yanlış anlamissiniz.

KV.nin ya da annenin mutfagina girmemek çok tuhaf.
Ben annemin evine geliyorum yemek, temizlik çay, börek, poğaça herşeyi yapıyorum.. 3 aylık bebeğim olmasına rağmen.. Bazen anneme veriyorum bebeğimi o ilgilensin sonuçta sürekli görmüyor ben evdeki işleri yapıyorum... kaynanamda da aynı şekilde.. tamam orada biraz çekiniyorum yemek konusunda bende ama aç kalmıyorum heralde.. Düşünüyorum bu peremseslik ne demek yani insan doğup büyüdüğü evde bile nasl misafir olabiliyor 🙄😏😏

Yaptığınız doğruymuş gibi anlatıyorsunuz
Yaptığımn nesi yanlış anlamadm ille kavga mı etmem gerekiyodu hamileym diye ne deseydik haklısınz kv nizle tartısn esinizin başını yiyin cevizsiz hamilelik mi olur mu dememizi bekliyodunuz amma abartıyosunuz madem bu kadar rahatszsınız gitmeyin gttyseniz idare ediverin çok mu zor

Daha hormonlar doğru düzgün devreye girmemiş oluyor neredeyse. İlk 3 ay bebek sizden beslenir yediklerinizle alakası yok. Eşim beni beslemiyor, ceviz fındık yiyemiyorum filan çok abartmışsınız. Kv eşinizden bişey isteyebilir çok normal. Biz babamlara giderkende kv'ye giderkende eksik bişey var mı diye arar sorarız. Orada kalıyorsanız tabiki elinizi cebinize atacaksınız. Temel ihtiyaçlarınız nedir onuda anlamadım?
Tuvalete gidemiyorum

Yaptığınız doğruymuş gibi anlatıyorsunuz
Evet yaptığı doğru bir yerde, hamile kadın hamileliği öyle yatarak geçirmez çok ağır bir durum yoksa, aksine sürekli hareket halinde olursa doğumuda kolay geçer. Bir nevi egzersiz gibi düşünmek gerek.

Ayrıca siz doymadan onlar yemeği bitiriyorsa, tabağınızı elinize alıp bir koltuğa oturun devam edin. Çatal bıçak kullanmadığınız umuyorum köy evinde, millet gibi kaşığınızı daldıra daldıra yerseniz aç kalmazsınız.

oğulları gelince yabancı sayılmıyor ev içinde. hatta o geldi diyerek herşey ona sipariş edilir. bizimde ilk zamanlar böyleydi.biz alırdık onlar yerdi baktım sadece bize işler değişti . iç anadolu kültürü bu olsa gerek . damatlardan çekiniyorlar. onlarla kendinizi kıyaslamayın .
Ama böyle ufak tefek konular için kendinizi üzmeyin hamilelik döneminizi mutlu geçirin. ben her zaman gücü kendine yeten bir kadın oldum size de bunu tavsiye ederim hamile olmasam da canım bir şey isterse gider alırım aldırırım .kimseden bir şey beklemem ve bu ufacık mevzulara üzülmem. canınız çektiyse yiyin yoksa eşinize aldırın olmadı kp e diyin alsın

Aynen ,senede 1 hafta gidiyor adamcagiz annesinin evine ve gelin nelere laf yapiyor:( o da hamile ,görüyor ve görecek evlat sahibi olmanin ne demek oldugunu.Men dakka dukka ! Aynisini ona da yapacaklar bir gün merak etmeyin;) simdi anlamaz ve kizar ama elbet anlayacak.
Çocuğumun parası cebinde kalsın

iste bunu diyorum bende
Benimde 2elti 2kayin 4çocuk biramca birkaynata birkaynana yaşıyorlar
Gittim ilkgun kaynanam bana buyurmadigi is kalmadi
Ben sehirde buyudum koyhayati bilmem
İlkgunden beni oranin amelesi sandi
Evdekiler bikmis yapmiyor bana kakalayacakti tum isi.yemisler icmisler dagitmislar heryerheryrde
Ve daha yolucluktan yenigeldim daha oturmadım bile
Aksam yatacaz yorgan yastik göstermiyor
Esim aradi buldu.
Kaynanam genckadin
Yasli vs degil bazilari sesszi kadini kullanmak istiyor.evdekilerle yuzgoz olmus kavgali
Bana kakalayacakti herisi.
Sanki orada yaşıyorum ben.
Bu durumla nasil bas ettiniz?

Evet yaptığı doğru bir yerde, hamile kadın hamileliği öyle yatarak geçirmez çok ağır bir durum yoksa, aksine sürekli hareket halinde olursa doğumuda kolay geçer. Bir nevi egzersiz gibi düşünmek gerek.

Ayrıca siz doymadan onlar yemeği bitiriyorsa, tabağınızı elinize alıp bir koltuğa oturun devam edin. Çatal bıçak kullanmadığınız umuyorum köy evinde, millet gibi kaşığınızı daldıra daldıra yerseniz aç kalmazsınız.
Kalkmiyorlar 2 saat sofradan

Size önerim markete girince eşiniz ailesine alinacaklari alsın ,sizde madem size yiyecek kalmıyor diyorsunuz krndiniz yiyecekleri alın valizinize koyun canınız isteyince yiyin,
Ben babamın evine giderken bile aynısını çocuklarım için yaparım çocuklarımın yiyeceğini ortaya koymam sadece onlar yer,
Onun ailesine çok alıyoruz benim aileme az diyorsan anneni babanı hediyeye boğ o zamsn için rahatlar ben eşitlik taraftarıyım
Niye aileme alayım ailem istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X