- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
Paramız yok eşim eksi bilmem kaç binde
Siz calismiyorsunuz , çalışıyorum demeyin. Her yazdığınız yorumdan anlaşılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paramız yok eşim eksi bilmem kaç binde
Öncelikle konuyla ilgisiz bir yorum yapacağım daha 5 hafatlık gebesiniz abartmayın yahu 5 haftalık gebe de hprmonlar da o kadar artmamıştır normal insandan farkınız yok daha şimdiden böykeyseniz vah eşinizin haline 32 haftalık gebeyim 2. gebeliğim sizin kadar naz niyaz yapmadım hiç canım bir şey isterse eşime söylemedim bile gidip kendim aldım yedim altı üstü hamilesiniz beslenme durumunuzu çok abartmanıza gerek yok dengeli beslenin yeter ayy 3 gün ceviz yemedim bebeğim gelişmeyecek gibi bir durum yok yani. Son günlerini yaşayan bir hasta değilsiniz durumunuzu abartmayın lütfen her şeyi de hormonlara bağlamayın.Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
sagol canm :) insan ailesinin evine giderken alışveriş yapabilir, annesi babası ya sanki kaç para harcanmıştır ki yani konu sahibi cimri ve kıskanç belli daha kese yeni görünmüş modlara girmiş sanırsın bi kendisi hamileşu beğeni seçeneklerinde bir dua eden smile olmaması üzücü
alakasız ama çok şeker yazmışsınız, söyleyesim geldi :)
peki bebeğe nasıl bakacaksınızParamız yok eşim eksi bilmem kaç binde
Tuvalete gidemiyorum
Kese görününce rahimdeki dış gebelik kalkar. Kese içinde yolk sac ve bebek görününce boş gebelik kalkar orda yanlışınız var. Diğer konuda yanlışınız yok. Bencede ilgili olunmalı,ben birileri geleceği zaman neler yaparım,ama bu değer verdiğim için evine geleni insan memnun etmek ister. Sizinkiler rahat duyarsız belli ki ben olsam, hamileyim oturtamıyorum derim oturmam yere. Meyve sebze içinde söyle yani ben günde mutlaka 1 2 meyve yemeliyim diye koy tavrını.Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Doktor öyle söyledi kesenin boyutu çok iyi dediKese görününce rahimdeki dış gebelik kalkar. Kese içinde yolk sac ve bebek görününce boş gebelik kalkar orda yanlışınız var. Diğer konuda yanlışınız yok. Bencede ilgili olunmalı,ben birileri geleceği zaman neler yaparım,ama bu değer verdiğim için evine geleni insan memnun etmek ister. Sizinkiler rahat duyarsız belli ki ben olsam, hamileyim oturtamıyorum derim oturmam yere. Meyve sebze içinde söyle yani ben günde mutlaka 1 2 meyve yemeliyim diye koy tavrını.
Allah etrafinizdaki herkese sabir versin çok zor birisinAlakası yok utanırım girmem
bende çalışıyorum canım. bu bahane değil. ben zevkle yapıyorum hem anneme hem kayınvalideme hiç te gocunmuyorum. çalışıyorum diye kimsenin bana kölelik yapmasını bekleyemem. hem ben utanıyorum kayınvalidem ya da annem erken kalkıp kahvaltıyı hazırladıklarında cidden sen utanmıyomusun bunları beklerken sen o evin gelinisin kızısın mutfağa girmem ne demektir yahu yaşlı başlı insan önüne mi getirecek yeri gelir evlerinide temizlerim yeri gelir giyerim şalvarımı bahçelerini de temizlerim herşeyi bırak bu insanlıktır. senin evlatlık görevindir.Ben çalışıyorum
Aa lütfen eş ailesi bakacak.peki bebeğe nasıl bakacaksınız
o zaman bu kibir neden? yok mutfaga girmem,yok masadaa yemek isterim.findik ceviz isterin falan?Paramız yok eşim eksi bilmem kaç binde
Zarifçe müsaade isteyin, ben şöyle otursam kusura bakmazsınız değil mi?, dizlerim ağrıdı, diyebilirsiniz. Yada bir minder rica edebilirsiniz. Çözüm çok ama bence siz problem çıkarmaya çalışıyorsunuz.Kalkmiyorlar 2 saat sofradan