• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.

Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Öncelikle konuyla ilgisiz bir yorum yapacağım daha 5 hafatlık gebesiniz abartmayın yahu 5 haftalık gebe de hprmonlar da o kadar artmamıştır normal insandan farkınız yok daha şimdiden böykeyseniz vah eşinizin haline 32 haftalık gebeyim 2. gebeliğim sizin kadar naz niyaz yapmadım hiç canım bir şey isterse eşime söylemedim bile gidip kendim aldım yedim altı üstü hamilesiniz beslenme durumunuzu çok abartmanıza gerek yok dengeli beslenin yeter ayy 3 gün ceviz yemedim bebeğim gelişmeyecek gibi bir durum yok yani. Son günlerini yaşayan bir hasta değilsiniz durumunuzu abartmayın lütfen her şeyi de hormonlara bağlamayın.
asıl konuya gelecek olursak benim de ailem bu konularda daha düşüncelidir eşimin ailesi düşüncesiz. Yılda bir 2iki kez gideriz 3-4 gün maksimum kalırız her akşam neredesyse kahvaltılık tarzı şeyler yeriz kurban bayramıysa et olur onu da haşlayıp elle yedikleri için ben yiyemem. Ama artık beklentiye girmemeyi öğrendim. Gittiğimde sadece çocuğum için meyve sebze alırım onu da belirtirim bunlar çocuğun yemeyin lütfen diye canı isteyen marketten gitsin alsın derim çünkü ben çocuğuma alırdım sabah var zannederdim bir bakardım ki ne ne yumurtası kalmış meyvesi ne peyniri çocuğun kahvaltı saati gelmiş sinirlenirdim bu yüzden artık diyorum. Siz de ceviz yemek isteyirosanız alın çantanıza atın gün içinde yiyin meyve kalmıyorsa bir kaç gün de yemeyin ne olacak çok canınız isterse o an gidin marketten alın

Sizin sorununuz temelde findik, fistik, ceviz, meyve falan degil. Siz aslinda kendi aileniz ve esinizin ailesini kiyasliyor ve esinizin ailesinin de sizin aileniz gibi verici olmasini istiyorsunuz. Ancak bircok evli kadina sorun, kiz ailesi hep verici, erkek ailesi alici taraftir. Bir arkadasimin kvsi boyle degil demissiniz o arkadasiniz istisnai bir durum yasiyor. Durumu kabullenin, kendinizi cevizdi findikti derken bosa doldurusa getirip uzmeyin.

şu beğeni seçeneklerinde bir dua eden smile olmaması üzücü
alakasız ama çok şeker yazmışsınız, söyleyesim geldi :)
sagol canm :) insan ailesinin evine giderken alışveriş yapabilir, annesi babası ya sanki kaç para harcanmıştır ki yani konu sahibi cimri ve kıskanç belli daha kese yeni görünmüş modlara girmiş sanırsın bi kendisi hamile 🙄😂 aman böyleleri evlerden ırak, eşlerinede sabır diliyorum ama ben olsam sabır falan edemezdim.

sen bizi guldurdun allahta seni guldursun😂😂😂😂 benim gebeligim riskli 1.5 ay kadar sadece yattim. ozaman bile boyle olmadm ve gercekten su halimle beni guldurdun ne diyim snaa😂

Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.

Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Kese görününce rahimdeki dış gebelik kalkar. Kese içinde yolk sac ve bebek görününce boş gebelik kalkar orda yanlışınız var. Diğer konuda yanlışınız yok. Bencede ilgili olunmalı,ben birileri geleceği zaman neler yaparım,ama bu değer verdiğim için evine geleni insan memnun etmek ister. Sizinkiler rahat duyarsız belli ki ben olsam, hamileyim oturtamıyorum derim oturmam yere. Meyve sebze içinde söyle yani ben günde mutlaka 1 2 meyve yemeliyim diye koy tavrını.

Bizde senede 1 hafta 16 saat yol giderek eşimin ailesine ziyarete gideriz. Karadenizin bir ilçesi. O kadar yol gitmişiz evladını 1 yıldır görmemişlerdir ama ne bir hazırlık ne bir açmısınız demek var. Bir keresinde eve vardık yarım saat geçmedi evdede yiyecek birşey kalmadı deyip bizi bırakıp çarşıya gitti 2 saat gelmedi.

Erkek ailesinin kendi ailen gibi peşinde pervane olmasını bekleme olmuyorlar.Beklenti içine girersen daha çok bilenirsin ay gelin hamile premses çikilat moduna sokalım diye bir şey yok.Meyve ihtiyacın varsa siz alıp gidebilirdiniz

Kese görününce rahimdeki dış gebelik kalkar. Kese içinde yolk sac ve bebek görününce boş gebelik kalkar orda yanlışınız var. Diğer konuda yanlışınız yok. Bencede ilgili olunmalı,ben birileri geleceği zaman neler yaparım,ama bu değer verdiğim için evine geleni insan memnun etmek ister. Sizinkiler rahat duyarsız belli ki ben olsam, hamileyim oturtamıyorum derim oturmam yere. Meyve sebze içinde söyle yani ben günde mutlaka 1 2 meyve yemeliyim diye koy tavrını.
Doktor öyle söyledi kesenin boyutu çok iyi dedi

Ben çalışıyorum
bende çalışıyorum canım. bu bahane değil. ben zevkle yapıyorum hem anneme hem kayınvalideme hiç te gocunmuyorum. çalışıyorum diye kimsenin bana kölelik yapmasını bekleyemem. hem ben utanıyorum kayınvalidem ya da annem erken kalkıp kahvaltıyı hazırladıklarında cidden sen utanmıyomusun bunları beklerken sen o evin gelinisin kızısın mutfağa girmem ne demektir yahu yaşlı başlı insan önüne mi getirecek yeri gelir evlerinide temizlerim yeri gelir giyerim şalvarımı bahçelerini de temizlerim herşeyi bırak bu insanlıktır. senin evlatlık görevindir.

peki bebeğe nasıl bakacaksınız
Aa lütfen eş ailesi bakacak.
olurmu öyle.
sonuçta bebek doğurmuş.
bakmak onlarin görevi.
tatillerde kayinvalidelere gidince mutfağada girmiyormuş konu sahibi,kayinvalide yapacak bebeğin pürelerini çorbalarini.
zaten kocasida ekside.hem para yok hem kibir hadsafada

Kalkmiyorlar 2 saat sofradan
Zarifçe müsaade isteyin, ben şöyle otursam kusura bakmazsınız değil mi?, dizlerim ağrıdı, diyebilirsiniz. Yada bir minder rica edebilirsiniz. Çözüm çok ama bence siz problem çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Silkelenip kendinize gelin. Burada neredeyse hepimiz köy evinde de yemişizdir, lüks bir restoranda da yemişizdir. Mühim olan gittiğin yere alçakgönüllülükle ayak uydurmak.

Ayrıca sormuşlar ya, paranız yokmuş, bebeğe neyle yetişmeyi düşünüyorsunuz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X